1.3 εκατομμύρια likes για αυτό το βίντεο: Αδέσποτη γάτα οδηγεί γυναίκα στο μωρό της

by Έφη Αθανασίου

Ένα βίντεο στο Tik Tok που έχει καταφέρει να γίνει viral και να συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μια αδέσποτη γάτα που μόλις είχε βρει λίγο φαγητό από μια γυναίκα, την οδηγεί στο μωρό της. Κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Το βίντεο στο Tik Tok που έσπασε ρεκόρ likes!

Το βίντεο έγινε αμέσως viral: κοινοποιήθηκε από τον χρήστη Diazjourney2health, αναφέρει τα σχόλια της γυναίκας: «Μια αδέσποτη γάτα που τάισα με πάει στο μωρό της!». Η μητέρα γατούλα την αφήνει να χαϊδέψει το μικρό της, κοιτάζοντάς την με περηφάνια. “Α, το βλέπω. Με πήγες στο μωρό σου. Είναι τόσο μαλακό – λέει η γυναίκα – δεν ξέρω αν είναι κορίτσι ή αγόρι”.

Το βίντεο TikTok προσέλκυσε γρήγορα τους φιλόζωους από όλη την πλατφόρμα, λαμβάνοντας μέχρι στιγμής 1,3 εκατομμύρια καρδιές, σχεδόν 10.000 σχόλια και πάνω από 5.000 κοινοποιήσεις. Ανάμεσα στη θάλασσα των σχολίων διαβάζουμε: “Εμπιστεύεται” “Πώς σε κοιτάει η μητέρα, περήφανη που σε άφησε να τον γνωρίσεις. Τι υπέροχο”. Και πάλι: “Αχ αυτή η καημένη η μάνα νομίζει ότι έχασε όλα τα άλλα μωρά, έχει μείνει μόνο ένα. Μου ραγίζει την καρδιά” «Γιατί δεν μου συμβαίνουν αυτά τα πράγματα;»

@diazjourney2health 3 day difference update ❤️ If there is anyine in Orlando or Ocala Florida who woukd like to adopt please email me! #catsoftiktok #straycat #love #cat #fyp #foryoupage #viralvideo ♬ Crying, beautiful inspiring piano and strings – Minaco
pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr