Αδέσποτη σκυλίτσα ακολουθεί τον ευγενέστατο άνδρα που την ταΐζει καθημερινά, καταλήγοντας να βρει “‘εργασία” στη δουλειά του

Αδέσποτες Ιστορίες

Ο λόγος για την συγκινητική ιστορία της Sally που ακολούθησε τον άνθρωπο που τάιζε κάθε μέρα και κατέληξε να “δουλεύει” στο κατάστημα που εργάζεται και εκείνος.

Η ιστορία της Σάλι και του Ρόντχουαν

Ένα κουταβάκι με το όνομα Sally ζούσε αδέσποτο σε μια παραλία στο Johor Bahru της Μαλαισίας.

Συγκατοικούσε με μια αγέλη άλλων αδέσποτων και μαζί προσπαθούσαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό από τη δύσκολη ζωή που τους είχε δοθεί.

Κάποιο βράδυ, ένας άνδρας ονόματι Mohd Ridhuan εντόπισε την αγέλη των σκύλων καθώς επισκεπτόταν την παραλία με έναν φίλο του.

Παρόλο που ανησυχούσε ότι τα σκυλιά μπορεί να φοβηθούν και να γίνουν επιθετικά, ο Ridhuan δεν μπορούσε να αντισταθεί στην προσπάθεια να βοηθήσει τα πεινασμένα κουτάβια.

Έτσι ξεκίνησε μια νέα ζωή για τη μικρή Sally.

Μετά την προσέγγιση της αγέλης των αδέσποτων και την υποδοχή της με κουνιστές ουρές, ο Ridhuan έκανε συνήθεια να επισκέπτεται την παραλία και να ταΐζει τα σκυλιά.

Γρήγορα τα σκυλιά τον συμπάθησαν και λαχταρούσαν τις επισκέψεις του.

Ο Ridhuan προσπαθούσε να έρχεται κάθε μέρα, αλλά κάποιες μέρες η ζωή του έμπαινε στη μέση και έπρεπε να επιστρέψει την επόμενη μέρα.

H Sally γοητεύτηκε ιδιαίτερα από τον νέο τους ευεργέτη και σύντομα δεν αρκέστηκε στο να περιμένει απλώς να εμφανιστεί ο Ridhuan.

Μία μέρα, ο Ridhuan καθυστέρησε στη δουλειά και δεν κατάφερε να κατέβει στην παραλία, οπότε η Sally αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Το πανέξυπνο κουτάβι εντόπισε τον Ridhuan και εμφανίστηκε στο κατάστημα που εργάζεται.

Αφού μπήκε στο κατάστημα, η Sally αρνήθηκε να φύγει.

Θέλησε να είναι κοντά στον άνθρωπο που της είχε δείξει τόση καλοσύνη και προσοχή.

Για καλή της τύχη, η Σάλι είχε τη δυνατότητα να μείνει στο κατάστημα και τώρα το θεωρεί σπίτι της.

Λατρεύει να περνάει τόσο πολύ χρόνο με τον ήρωά της και λυπάται πάντα όταν εκείνος φεύγει για σήμερα.

Αλλά δυστυχώς, ο Ριντχουάν δεν μπορεί να κρατήσει σκύλο στο σπίτι του, αλλά κάνει ό,τι μπορεί για να βρει στη Σάλι ένα κατάλληλο σπίτι.

Στο μεταξύ ο Ridhuan είναι απλά χαρούμενος που ξέρει ότι η Sally είναι ασφαλής στο κατάστημα, και η Sally είναι πανευτυχής που είναι η νεότερη “υπάλληλος” του καταστήματος.

Στο κατάστημα είναι πολύ πιο ασφαλής απ’ ό,τι στην παραλία, και όποτε ο Ριντχουάν πρέπει να την αφήσει για τη νύχτα, απλά κουλουριάζεται και κοιμάται στο κατάστημα.

Προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει ένα σπίτι, ο Ridhuan έκανε αναρτήσεις γι’ αυτήν στο Twitter και γρήγορα απέσπασε μεγάλη προσοχή.

Με την υποστήριξη του Ridhuan, η Sally είναι σίγουρο ότι θα βρει την τέλεια οικογένεια και θα μπορέσει επιτέλους να απολαύσει την αγάπη και την άνεση που τόσο βαθιά της αξίζει.

Η ιστορία της Sally έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους βαθιά συγκινημένους.

Διαβάστε μερικά σχόλια:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top