Αδέσποτο σκυλί με βάζο κολλημένο στο κεφάλι της για εβδομάδες ελευθερώνεται

Αδέσποτες Ιστορίες

Ένα κοκαλιάρικο αδέσποτο σκυλί με ένα βάζο κολλημένο στο κεφάλι του δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του. Για εβδομάδες, η Winnie περιπλανιόταν χωρίς να μπορεί να φάει ή να πιει. Το Bonnie Flight Project, μια οργάνωση διάσωσης σκύλων στο Γκουάμ, ήξερε ότι έπρεπε να βιαστεί για να τη σώσει.

Ευτυχώς, οι εθελοντές τους την έπιασαν με επιτυχία με ένα δίχτυ και ήταν πολύ υπάκουη. Μόλις ήταν ασφαλής, οι διασώστες έπρεπε να βρουν τρόπο να βγάλουν τον κουβά από το κεφάλι της. Ευτυχώς, έπεσε πολύ εύκολα. Παρόλο που η Winnie ήταν αφυδατωμένη και αδυνατισμένη, δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας και έτσι μπήκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Όμως η Winnie δεν είχε εμπιστοσύνη. Ήθελε να αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους – κουνιόταν ολόκληρο το σώμα της – αλλά ήταν πολύ δειλή. Η ανάδοχη οικογένειά της δούλεψε μαζί της για δυόμισι μήνες. Το Bonnie Flight Project ήξερε ότι η Winnie χρειαζόταν ένα σπίτι όπου θα μπορούσε να συνεχίσει να μαθαίνει πώς να θεραπεύεται και να εμπιστεύεται και το βρήκε με τη Mary.

Η Winnie μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει σε μια φάρμα και έχει δημιουργήσει δεσμό με ένα από τα άλλα σκυλιά της Mary. Η Winnie έχει σιγά σιγά ανοιχτεί και είναι πλέον μέλος της αγέλης.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top