Αυτό είναι αξιολάτρευτο: Η αγαπημένη στιγμή της Live Nature Camera της χρονιάς μας κάνει να χαμογελάμε

by Μ. Καραμάνδου

Με το τέλος του έτους να πλησιάζει ραγδαία, κυκλοφορούν πολλά TikToks με τα “Καλύτερα του 2023” και άλλα παρόμοια. Το @explore.org μοιράζεται βίντεο από κάμερες στην φύση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από όλη τη χώρα και μερικά από τα βίντεο είναι πραγματικά ωραία! Πρόσφατα ρώτησαν τους θαυμαστές τους ποια ήταν η αγαπημένη τους στιγμή της κάμερας φύσης της χρονιάς, και οι θαυμαστές διάλεξαν μια πολύ καλή στιγμή!

@exploreorg Your top-voted live nature camera moment of 2023 💚 Song by @Shane Smith & The Saints #bearcam #2023 #nature ♬ original sound – explore.org

Το Explore.org μοιράστηκε το νικητήριο βίντεο την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και μου έφτιαξε εντελώς τη μέρα.

Το κλιπ είναι πολύ σύντομο – μόλις 13 δευτερόλεπτα – αλλά είναι μια στιγμή καθαρής χαράς και αθωότητας. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που χαίρεσαι τόσο πολύ που μπόρεσες να παρακολουθήσεις και θα ζεστάνει απόλυτα την καρδιά σου!

Δεν είναι αυτή η στιγμή του @explore.org της χρονιάς η καλύτερη; Ο φωτισμός ήταν τέλειος και ήταν τόσο ικανοποιημένοι που κάθονταν στην ακτή. Παρακολουθούσα από τη σκοπιά της μαμάς και είναι μια από εκείνες τις στιγμές που ζουν για πάντα στην καρδιά της μαμάς σου. Αναρωτιέμαι αν η μαμά αρκούδα τα παρακολουθούσε και τα είδε να μοιράζονται μια τόσο γλυκιά στιγμή. Τι δώρο για όλους μας! Η @MuddyGardenBoots συμφώνησε: “Αυτά τα μωρά! Μου αρέσει που έχουμε αυτή τη στιγμή μαζί τους”.

Πάντα διαβάζω τα σχόλια ενός βίντεο για να δω τι σκέφτονται οι άλλοι για αυτό που είδαν. Φυσικά πολλοί άνθρωποι αισθάνθηκαν όπως εγώ και ήταν τόσο ευγνώμονες που έγιναν μάρτυρες μιας τόσο πολύτιμης στιγμής. Αλλά υπάρχει ένα θλιβερό τέλος σε αυτή την ιστορία. Ο @Matthew Barry ρώτησε: “Αυτοί δεν είναι οι 2, που, λοιπόν, γλίστρησαν, κατέβηκαν στο ποτάμι και δυστυχώς ήταν…; Αυτό ήταν σπαρακτικό.” Το explore.org είχε μια πολύ θλιβερή απάντηση: “Ναι, δυστυχώς η αρκούδα 26 έχασε και τα δύο μικρά της αυτή τη σεζόν”. Αυτή η είδηση μου ράγισε την καρδιά! Ανυπομονούσα να δω αυτά τα δύο να μεγαλώνουν και να μαθαίνουν τον κόσμο τους μαζί.

Αφού είδα το βίντεο και γνώρισα και μοιράστηκα την ιστορία, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να μοιραστώ μερικά ακόμα χαριτωμένα κλιπ με αρκουδάκια για να δώσουμε περισσότερη χαρά στην ημέρα όλων μας. Όπως αυτά τα μικρά κουτάβια που σκαρφαλώνουν αξιολάτρευτα σε ένα δέντρο. Παρακολουθήστε αυτή τη μαμά που προσπαθεί να περάσει όλα τα μικρά της απέναντι από το δρόμο, και αυτό εδώ που προσπαθεί να τα περάσει πάνω από έναν φράχτη. Αυτή η οικογένεια αρκούδων επέλεξε να κάνει μια βουτιά σε μια πισίνα, και αυτή η μαμά αρκούδα γίνεται εντελώς μαμά αρκούδα για τα μωρά της!

Χαίρομαι πολύ που δεν διάβασα τα σχόλια πριν δω αυτό το βίντεο… νομίζω ότι μπορεί να το είχα δει διαφορετικά. Αντί να στεναχωριέμαι όταν το βλέπω, θα θυμηθώ την απόλυτη χαρά που μου έδωσε αυτό το βίντεο και που ελπίζω να σας δώσει και σε εσάς.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr