Αυτό το λυπημένο κουτάβι του καταφυγίου εκστασιάζεται όταν ο πυροσβέστης που το έσωσε έρχεται να το υιοθετήσει

Αδέσποτες Ιστορίες

Σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα κουτάβι που έτρεμε, εγκαταλελειμμένο δίπλα στον αυτοκινητόδρομο μέσα στη βροχή.

Το μικρό κουτάβι που εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του

Ο βάναυσος ιδιοκτήτης όχι μόνο το είχε εγκαταλείψει, αλλά είχε αφήσει το τριών μηνών σκυλάκι δεμένο σε ένα δέντρο, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από το απελπιστικό σενάριο.

Μια δροσερή μέρα στο Σακραμέντο οι πυροσβέστες αναγνώρισαν το σκυλάκι Portion ωστόσο δεν μπορούσαν να σταματήσουν καθώς πήγαιναν σε μια κλήση έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο, οι μεγαλόκαρδοι πυροσβέστες στην πραγματικότητα δεν παρέλειψαν να θυμηθούν το φοβισμένο κατοικίδιο καθώς και αφού τελείωσαν την κλήση τους επέστρεψαν για να το απελευθερώσουν καθώς και να το πάρουν πίσω στο σταθμό για να το βοηθήσουν να ζεσταθεί.

Ο πυροσβέστης Mike Thawley θυμάται ακριβώς πώς ο σκύλος έτρεμε και προκάλεσε τη διάσωση της Chunk.

Ο Mike καθώς και οι συνάδελφοί του πρόσφεραν στην Portion ένα ζεστό μπάνιο καθώς και την σκέπασαν παρέχοντας όλη την αγάπη που μπορούσαν για να την κρατήσουν ζεστή.

Δυστυχώς αυτό το κουτάβι χρειαζόταν κάτι περισσότερο από ζεστασιά, υπέφερε από σοβαρή διαχείριση που είχε οδηγήσει στην απώλεια της γούνας της, η οποία, όπως και όλα τα άλλα, είχε πραγματικά παραμεληθεί.

Οι θεραπείες για ψώρα και οι διαδικασίες για την υιοθεσία του

Απαιτήθηκε να μεταφερθεί σε καταφύγιο ζώων συντροφιάς, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για ψώρα και επίσης ελέγχθηκε για να διασφαλιστεί ότι παρέμενε σε καλή κατάσταση.

Όμως, ενώ η Piece χαλάρωνε, υπήρχε ένα άτομο που δεν μπορούσε να σταματήσει να τη σκέφτεται.

Ο πυροσβέστης Mike Thawley έπρεπε να επιστρέψει και αυτός για να δει την τετράποδη φίλη του.

“Όλοι κάπως τρελαθήκαμε μαζί της”, έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σακραμέντο στη σελίδα της στο Facebook.

Η Piece δεν μπορούσε να σταματήσει να κουνάει την ουρά της στη θέα του πυροσβέστη που τη διέσωσε. Αλλά ο Μάικ δεν ήταν εκεί μόνο για μια επίσκεψη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του αλλά και τρία κοριτσάκια οι πυροσβέστες ήθελαν να αγκαλιάσουν το σκυλάκι.

Μετά από 4 μήνες η Chunk ήταν αρκετά καλά ώστε να φύγει από το καταφύγιο και να πάει να ζήσει με τον Mike και τα μέλη της οικογένειάς του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top