Αληθινός φιλόζωος: Δάσκαλος με τους μαθητές του στην Τρίπολη έδωσαν τροφή, κουβέρτα και μαξιλάρια σε αδέσποτο για να το προστατεύσουν από το κρύο

Αδέσποτες Ιστορίες

Παρόλο που ο χειμώνας άργησε να έρθει στη χώρα μας, πλέον έχει μπει για τα καλά, κάνοντας το κρύο όλο και πιο ανυπόφορο και τσουχτερό.

Η σκέψη μερικών αυτές τις μέρες είναι στους άστεγους ανθρώπους και στα αδέσποτα. Αυτοί θα νιώσουν πρώτοι τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν με τα χιόνια και το κρύο. Και δεν μιλάμε απλά για δυσκολίες αλλά για αγώνα επιβίωσης.

Ο άξιος δάσκαλος που φροντίζει τον αδέσποτο Θωμά

Ένα από αυτά τα αδέσποτα που έχει την ανάγκη μας, είναι και ο γλυκός Θωμάς που ζει στους δρόμους της Τρίπολης. Στη σελίδα των εθελοντών του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care μαθαίνουμε ότι κάποιοι οι άνθρωποι θέλησαν να τον φροντίσουν. Ένας λοιπόν δάσκαλος, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους-και φυσικά και στους μαθητές του-, του πήγε μαξιλαράκια να τα έχει σαν κρεβάτι και λίγη τροφή. Για να έχει κάτι να φάει και να μην ξαπλώνει κάτω στον παγωμένο δρόμο.

Επειδή, λοιπόν, ο δάσκαλος δείχνει αγάπη και στοργή, ακολουθούν και πολλοί άλλοι, κυρίως οι μαθητές του. Έτσι και οι μαθητές του πήγαν στο Θωμά κουβερτούλες για να τον σκεπάσουν από το κρύο.

Μπορεί για εμάς να είναι μικρές πράξης αγάπης, μεγάλες όμως για κάποια άτυχα πλάσματα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μπορέσουν να ζήσουν στις δύσκολες αυτές καιρικές καταστάσεις.

Εδώ θα δείτε το έργο του του Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care, και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Βοηθάμε τους εθελοντές για να βοηθούν τα ζώα.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top