Διασώθηκε λίγο πριν πεθάνει ο σκύλος που εγκαταλείφθηκε στην όχθη ενός ποταμού ενώ ήταν τυλιγμένος σε μια σακούλα

by Έφη Αθανασίου

Ανά καιρούς υπάρχει μια ιστορία διάσωσης ζώων που προκαλεί ανατριχίλα. Η ιστορία του Oliviero είναι μια από αυτές.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ιστορία περιλαμβάνει κάποιες σκληρές εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες.

Η συγκλονιστική ιστορία του Oliviero

Δύο γυναίκες περπατούσαν στη Μεσίνα της νότιας Ιταλίας όταν έπεσαν πάνω σε μια σακούλα σκουπιδιών που βρισκόταν σε ένα στεγνό ποτάμι. Όταν άκουσαν κλαψούρισμα από τη σακούλα, πήγαν να το ερευνήσουν. Αυτό που βρήκαν τις σόκαρε και τις τρόμαξε.

Ο σκύλος είχε δεθεί με σύρμα, είχε μπει σε σακούλα σκουπιδιών και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε κατά μήκος του ποταμού Terme Vigliatore. Για να γίνει ακόμα πιο φρικτή η κατάσταση, ένα νεκρό μοσχάρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και σάπιζε.

Κάλεσαν βοήθεια και μια εθελόντρια διάσωσης ζώων, η Linda Li, έφτασε στο σημείο. Διαπίστωσε ότι ο νεαρός σκύλος βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση. Το σώμα του ήταν καλυμμένο με εκατοντάδες τσιμπούρια και προνύμφες μυγών και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και αφυδατωμένο.

“Τον έτρωγαν ζωντανό”, είπε η Λίντα για τα έντομα. Οι διασώστες του του έδωσαν νερό και στη συνέχεια τον φόρτωσαν αμέσως σε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν εσπευσμένα σε κτηνίατρο.

Ο Oliviero ήταν τόσο ευγνώμων για τη διάσωσή του που κούναγε την ουρά του κάθε φορά που του έδιναν προσοχή. Οι κτηνίατροι που εξέτασαν τον Oliviero διαπίστωσαν ότι ήταν παράλυτος στα πίσω πόδια του λόγω ενός άγνωστου τραύματος.

Η ευτυχής κατάληξη του Oliviero

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη διάσωσή του και ο Oliviero έχει βρει ένα φιλόξενο σπίτι με την Dominique Mastroianni.

Λατρεύει τη νέα του ζωή. Ο Oliviero έχει αδέλφια σκυλάκια για να παίζει μαζί τους και λατρεύει να αγκαλιάζει τη νέα του μαμά και τον νέο του μπαμπά.

Τώρα που τον κοιτάζω, είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ήταν τόσο κοντά στο θάνατο.

Ο Oliviero έχει διανύσει πολύ δρόμο. Είχε πραγματικά ισχυρή θέληση για ζωή.

Έχει μια υπέροχη νέα οικογένεια την οποία εκτιμά με όλη του την καρδιά!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr