Γατούλα που δε κοιμάται αν δεν της κρατά το χεράκι η κηδεμόνας της συγκινεί το διαδίκτυο με την ιστορία της

Αδέσποτες Ιστορίες

Είναι γεγονός ότι οι γάτες παραμένουν ως και σήμερα ένα παρεξηγημένο είδος που ο άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να αποκωδικοποιήσει τόσο όσο για παράδειγμα τους σκύλους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν νιώθουν αγάπη ή ότι δε την εκφράζουν αλλά πολύ περισσότερο ότι έχουν το δικό τους τρόπο και κώδικα επικοινωνίας και εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Μία ιστορία που αποδεικνύει όχι μόνο πως οι γάτες νιώθουν αγάπη αλλά και ότι η αγάπη αυτή μπορεί να συγκινήσει και τους πιο σκληρούς είναι η ακόλουθη.

Η συγκινητική ιστορία του Τζέιμι

Θα έρθουμε λοιπόν σε μία πρώτη γνωριμία με τον Jamie, ο οποίος στα 13 του χρόνια κατέληξε σε ένα καταφύγιο γιατί ο κηδεμόνας του έπρεπε να κλειστεί στο γηροκομείο. Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη αρχή για μια ιστορία, η συνέχει όμως θα σας συγκινήσει. Η αξιολάτρευτη γάτα, ο Τζέιμι είχε γρίπη της γάτας, άσχημα δόντια και κάποια προβλήματα στα νεφρά, έτσι και όταν τον υποδέχθηκαν στο καταφύγιο έλαβε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.


Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως το ίδιο το προσωπικό βρέθηκε προ εκπλήξεως δεδομένου ότι μια ηλικιωμένη γάτα δεν είναι σύνηθες να βρίσκεται στο καταφύγιο και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρά.

Η τύχη του χαμογέλασε

Σε μία από τις καθιερωμένες επισκέψεις στο καταφύγιο μια νεαρή γυναίκα αναζητούσε τη γάτα που θα της προσφέρει συντροφιά και θα έκανε καλύτερη τη ζωή της. Όπως η ίδια αναφέρει: «Όταν loip;on συνάντησα για πρώτη φορά τον αξιολάτρευτο Τζέιμι, εκείνος κοιμόταν, αλλά ξύπνησε την ίδια στιγμή που έσκυψα να τον κοιτάξω», και συνέχισε «Ήθελε ξεκάθαρα μερικά χάδια και αγκαλιές και ήξερα ότι θα ήταν για εμένα μια πολύτιμη συντροφιά όπως κι εγώ για εκείνον».

Η γυναίκα της ιστορίας μας ερωτεύτηκε αμέσως το γάτο και πήρε τον Jamie στο σπίτι. Ο ίδιος ξετρελάθηκε και απέκτησε εμμονή μαζί της. Δήλωσε ότι «δε φεύγει σχεδόν ποτέ από το πλευρό μου», του αρέσει να μου νιαουρίζει και με ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνω».

Και τότε αποκάλυψε το πιο συγκινητικό κομμάτι της ιστορίας, αυτό που έκανε το γατούλη διάσημο και συγκίνησε τους πάντες.

Αποκάλυψε λοιπόν το πιο συγκινητικό στιγμιότυπo λέγοντας: Tο καλύτερο είναι ότι η γάτα αυτή δεν θα κοιμηθεί καν, αν η νέα του μαμά δεν του κρατάει το χέρι. “Νομίζω ότι έχουμε ήδη δεθεί, αφού ακόμα κι αν τραβήξω το χέρι μου εκείνος έρχεται δίπλα μου ζητώντας ξανά το χάδι”

Το δίδαγμα της ιστορίας

Αυτή η ιστορία μας διδάσκει ότι η αγάπη δε γνωρίζει διακρίσεις, φύλλο, είδος , ηλικία και ιδιότητα. Το να μπορείς να δίνεις και να παίρνεις αγάπη παραμένει ακόμα και σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και αποτελεί ένα από τα μυστικά της ευτυχίας, Είναι γεγονός πως η γάτα της ιστορίας μας σώθηκε και η τύχη της χαμογέλασε μετά από την ατυχία που είχε. Ακόμα περισσότερο όμως , είναι αλήθεια πως ο άνθρωπος π-ου την υιοθέτησε ένιωσε στοργή κι αγάπη και ολοκληρώθηκε μέσα από αυτή την κίνηση. Κερδίζει λοιπόν όχι μόνο όποιος παίρνει αγάπη αλλά κι αυτός που δίνει.
Ας βάλουμε λοιπόν ένα ζωάκι στη ζωή μας, ας δώσουμε χαρά σε ένα αδέσποτο ας κάνουμε αυτό τον κόσμο ομορφότερη με μια τόσο απλή αλλά σημαντική κίνηση.
Λίγη αγάπη αρκεί για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, με μία μικρή κίνηση της φορά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top