Γυναίκα βλέπει άστεγο να μεταφέρει ένα καροτσάκι γεμάτο αδέσποτα σκυλιά και σταματά για να τον ρωτήσει την ιστορία του

Αδέσποτες Ιστορίες

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία ενός ανθρώπου που όταν κατέληξε να είναι άστεγος, αποφάσισε να φροντίσει 11 σκυλιά και η καλή του πράξη τελικά ανταμείφθηκε.

Η ιστορία του Steve με τα 11 σκυλιά του

Ο Καλιφορνέζος Steve καταστράφηκε όταν έμεινε άστεγος το 2001. Αλλά στις πιο σκοτεινές μέρες του, ο καταρρακωμένος άνθρωπος βρήκε παρηγοριά στη συντροφιά αδέσποτων σκύλων που ήταν θλιμμένοι, μοναχικοί και άστεγοι όπως κι εκείνος.

Σιγά σιγά, ο Steve άρχισε να ξοδεύει μεγάλο μέρος του πενιχρού εισοδήματός του για να ταΐζει και να φροντίζει όλα τα άστεγα σκυλιά της περιοχής του.

Περίπου 15 χρόνια αργότερα, ο Steve αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ιντιάνα για να δει έναν φίλο του. Εκείνη την εποχή, φρόντιζε 11 άστεγους σκύλους. Έτσι κατασκεύασε ένα αυτοσχέδιο όχημα από ένα ποδήλατο και ένα καρότσι για ψώνια, για να μεταφέρει μαζί του τη γούνινη οικογένειά του. Ωστόσο, δεν είχε ιδέα ότι η τύχη θα του χαμογελούσε τελικά κατά τη διάρκεια αυτού του ιδιαίτερου ταξιδιού!

Η βοήθεια και ο έρανος που είχε επιτυχία

Όταν μια γυναίκα με το όνομα Alicia εντόπισε τον Steve να κάνει πετάλι με το σκυλάκι του στον αυτοκινητόδρομο, μπερδεύτηκε. Στην αρχή τον αγνόησε, αλλά αναγκάστηκε να επέμβει όταν συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας ήταν αβοήθητα εξαντλημένος. Η Alicia συγκλονίστηκε απίστευτα όταν άκουσε την αξιολάτρευτη ιστορία του Steve και αμέσως έβαλε στόχο να βρει βοήθεια για αυτόν και τα 11 σκυλιά του!

Η Alicia επικοινώνησε με διάφορους τοπικούς διασώστες και τους ενημέρωσε για την κατάσταση του Steve. Όλοι συγκινήθηκαν από τη γνήσια αγάπη του άστεγου για τα σκυλιά του. Έπεισαν τον άνδρα να σταματήσει να κατασκηνώνει και κανόνισαν να μείνει προσωρινά σε ένα μοτέλ φιλικό προς τα κατοικίδια. Αργότερα, μοιράστηκαν την ιστορία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξεκίνησαν έναν έρανο για να τον βοηθήσουν στο ταξίδι του.

Ο έρανος έλαβε συντριπτική ανταπόκριση, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι συνέβαλαν για να βοηθήσουν τον Steve να φροντίσει τα σκυλιά του. Χάρη στις γενναιόδωρες δωρεές, οι διασώστες κατάφεραν να προσφέρουν στα σκυλιά του Steve την ιατρική φροντίδα που χρειάζονταν μέσα σε λίγες ημέρες!

Ο καημένος ο Steve δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι όλη αυτή η καλοσύνη που του προσφέρθηκε ήταν πραγματική. Έμεινε εντελώς έκπληκτος όταν οι διασώστες του αγόρασαν το δικό του τροχόσπιτο για να βεβαιωθούν ότι αυτός και τα σκυλιά του δεν θα μείνουν ποτέ ξανά άστεγοι! Αφού ζούσε μια στερημένη ζωή για δεκαετίες, ο Steve βρήκε τελικά το παραμυθένιο ευτυχισμένο τέλος του με τα σκυλιά του!

Κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς η αγάπη και η αφοσίωση του Steve στα σκυλιά του άλλαξε τη ζωή του!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top