Η αγάπη κάνει θαύματα: Άνδρας βρίσκει εγκαταλελειμμένο Χάσκι, του δίνει αγάπη και μεταμορφώνεται

Αδέσποτες Ιστορίες

Δεν το σκέφτηκε δευτερολέπτο, ο Rico Soegiarto βρίσκει εγκαταλελειμμένο χάσκι, πληγωμένο και άρρωστο που με δυσκολία μπορούσε να σταθεί.

Οι πρώτες στιγμές με το άτυχο ζώο

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με κενά σημεία πάνω στη βρώμικη γούνα του που αποκάλυπταν τις εκτεθειμένες πληγές του.

Ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε σκελετωμένος και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ενώ είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί για πολύ καιρό.

Ο κ. Soegiarto αποφάσισε να φροντίσει το αδύναμο κουτάβι, να το πλύνει και να κουρέψει τη γούνα του, να το ταΐσει και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο όσες φορές χρειαζόταν για να γίνει καλά.

10 μήνες μετά μεταμορφώθηκε

Δέκα μήνες αργότερα, το χάσκι εέχει μία πλούσια λαμπερή γούνα και φαίνεται δυνατό και υγιές σε σχέση με την προηγούμενή του κατάσταση, ενώ έχει αποκτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολία.

Ο σκύλος φαίνεται πλέον ευτυχισμένος και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον νέο του ιδιοκτήτη.

“Το θυμάστε; Το σκύλο που βρήκα πριν από 10 μήνες. Δείτε την εκπληκτική αλλαγή του,” έγραψε ο κ. Soegiarto σε μια ανάρτησή του στα social media.

Ο κ. Soegiarto έλαβε πολλές επαίνους από φιλόζωους απ’ όλο τον κόσμο για την πράξη του.

Πιστεύεται ότι ο σκύλος θα πέθανε αν δεν είχε βρεθεί έγκαιρα από τον καλόκαρδο άντρα που τον φρόντισε με αγάπη και του έσωσε τη ζωή.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top