Κουτάβι που πετάχτηκε από αυτοκίνητο μέσα σε σακούλα προσπαθεί να βγει έξω για να βρεθεί εγκλωβισμένο από την κίνηση

by Έφη Αθανασίου

Ένα μικρό κουτάβι καθόταν σε μια γωνία ακριβώς δίπλα στο δρόμο, εντελώς τρομοκρατημένο, αφού η οικογένεια που υποτίθεται ότι το αγαπούσε το πέταξε από ένα αυτοκίνητο μέσα σε μια σακούλα. Η πρόθεσή τους ήταν να περάσει τη γέφυρα και να πέσει στη χαράδρα, αλλά το σκυλί έτυχε να χτυπήσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Τότε κατάφερε να βγει από τη σακούλα και πέταξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου μέσα από την κίνηση.

Το εγκαταλελειμμένο κουτάβι που διασώθηκε από το δρόμο

Αλλά στη συνέχεια καθόταν εκεί και έτρεμε μετά τη φρίκη που μόλις είχε βιώσει. Το τριών μηνών κουτάβι δεν είχε πουθενά να πάει και κανέναν στο πλευρό του. Αλλά δεν ήξερε ότι η βοήθεια ήταν καθ’ οδόν, ακριβώς στο τέλος του δρόμου!

Ήταν η Prue από την Mission Paws’ible που εμφανίστηκε και είδε τον σκύλο με ένα βλέμμα ελαφιού στο πρόσωπο. Ήταν δύσκολο και επικίνδυνο, αλλά κατάφερε να περάσει μέσα από όλη την κίνηση μέχρι το σημείο όπου καθόταν ο σκύλος. Ο σκύλος τη γάβγιζε φοβισμένος και μόνο όταν η διασώστρια επέστρεψε στο αυτοκίνητο για να πάρει λαζάνια, οι δυο τους μπόρεσαν να αρχίσουν να δένονται.

Αυτή η μικρή εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο ήταν το σημείο καμπής. Τώρα, μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτό το τρομακτικό σενάριο και να πάνε κάπου ασφαλές. Η Prue είχε ήδη πολλά σκυλιά στο σπίτι και κάθε κλινική ήταν κλειστή εκείνη την εποχή, οπότε κάλεσε μια φίλη της. Συμφώνησαν να αναλάβουν την Έλι μέχρι να βρει το παντοτινό της σπίτι. Και όταν μπήκε στο προσκήνιο η Μαρία, αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η Έλλη! Το γλυκό κουτάβι έχει τώρα μια μαμά και ένα παντοτινό σπίτι όπου δεν θα της φέρονται ποτέ λιγότερο από την πριγκίπισσα που είναι.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr