Πεινασμένο και σοβαρά αφυδατωμένο ορεινό λιοντάρι σώθηκε και τώρα διπλασιάζεται σε βάρος

Αδέσποτες Ιστορίες

Όταν συνδυάζεται η αγάπη κι η καλοσύνη μπορεί κα φέρει πολλά κι όμορφα πράγματα.Γι αυτό έρχεται ένα παράδειγμα στα φώτα της δημοσιότητας με ένα λιοντάρι 14 ημερών το οποίο βρέθηκε εγκαταλελημένο σε ένα βουνό .Αρκετά αφυδατομένο και πολύ πεινασμένο σώθηκε από τους πυροσβέστες κι πλέον έχει επανέλθει πλήρως αφού η φροντίδα κατάφερε να το σώσει.

Η ιστορία του λιονταριού

Το λιοντάρι βρέθηκε τον Σεπτέμβριο απο τον Πυροσβεστικό Σταθμό Vista Grande στο Idyllwild της Νότιας Καλιφόρνια. Ήταν ταλαιπωριμένο και ζύγιζε λιγότερο των 11 κιλών.

Οι πυροσβέστες όταν είδαν για τι ακριβώς πρόκειται κάλεσαν αμέσως το Τμήμα Ψαριών και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια για βοήθεια. Στη συνέχεια, το τμήμα επικοινώνησε με την Humane Society του Σαν Ντιέγκο και αποφασίστηκε πως το μικρό λιοντάρι πρέπει να μεταφερθεί ώστε να το φροντίσουν για να αναρρώσει.Ακριβως πέντε εβδομάδες μετά τα καταφερε κι είναι πλέον υγιής κι δραστήριο.

Το ευχάριστο τέλος

«Ελάμβανε καθημερινά υγροθεραπεία και φάρμακα. Μέσα σε μερικές εβδομάδες, προχώρησε από πέντε σε τρία μικρά, θρεπτικά γεύματα την ημέρα. Περιλαμβάνουν αλεσμένες πρωτεΐνες με υποκατάστατο γάλακτος, για να επιτρέψουν στο σώμα της μια αργή μετάβαση σε στερεές τροφές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι έχει υπερδιπλασιαστεί σε βάρος στα 22 κιλά!». Η Nina Thompson, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων στο San Diego Humane Society είπε στα μέσα ενημέρωσης.

Και έτσι με την βοήθεια των ανθρώπων κι την αγάπη το λιοντάρι τα κατάφερε κι είναι μια αποδείξει που πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους για την αγάπη προς τα ζώα!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top