Ραγίζει καρδιές: Κανείς δεν θέλει να πάρει μαζί του αυτόν τον σκυλάκο μέχρι που γνωρίζει τον σωστό άνθρωπο και γίνονται οικογένεια

by Γιάννης Φιλίππου

Μια τελείως διαφορετική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας !

Μια ακόμα ιστορία με έναν σκύλο αλλά τελείως διαφορετική από τις άλλες.

Όταν οι διασώστες είδαν ένα σκυλάκι μέσα σε ένα καλάθι υπέθεσαν ότι το σκυλί δεν θα μπορεί να μετακινηθεί γιατί θα είναι τραυματισμένο αλλά αυτό που αντίκρισαν ήταν σοκαριστικό.

Η εξερεύνηση για το τι ακριβώς γίνεται.

Όταν το σκυλί αυτό περιφερόταν στους δρόμους δεν βρέθηκε κανένας να του δώσει αγάπη κι στοργή. Όμως έγινε το αντίθετο δύο έφηβα παιδιά κατάφεραν να τραυματίσουν το σκυλάκι χωρίς καμία ενοχή.

Του έκοψαν τα αυτιά και τα πόδια χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Το σκυλί φοβερά πονεμένο και τραυματισμένο όταν το βρήκαν οι διασώστες το μετέφεραν κατευθείαν στον γιατρό ώστε να επουλώσουν οι πληγές και ήλπιζαν ότι θα καταφέρει.

Η αγάπη και η δύναμη του σκύλου.

Το σκυλάκι σώθηκε και πλέον ζει κανονικά χωρίς να την εμποδίζει το να παίζει και να χαίρεται την ζωή. Μπορεί να είναι διαφορετική από τα άλλα σκυλιά αλλά δεν την νοιάζει καθόλου.

Όταν ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταφύγιο σκύλων με ειδικές ανάγκες είδε τι ακριβώς συνέβη σε αυτό το κουτάβι αποφάσισε να το υιοθέτηση και να το έχει πάντα μαζί του.

Ακόμα ψάχνει να βρει ποιος έκανε τέτοιο κακό σε ένα τόσο καλό ζώο αλλά όπως και να χει το νοιάζεται και το αγαπάει πολύ. Με αποτέλεσμα το σκυλί να ζει κανονικά και να χαίρεται την κάθε στιγμή

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr