Σκύλος οδηγεί διασώστες σε μια κούτα γεμάτη με αδέσποτα γατάκια, και ύστερα γίνεται ο αξιολάτρευτος ανάδοχος μπαμπάς τους

Αδέσποτες Ιστορίες

Ο Aragon είναι ένα πανέμορφο κουτάβι διάσωσης που ζει με τη μαμά του στην Ελλάδα.

Ο ανάδοχος μπαμπάς των νεογέννητων γατιών

Μαζί με τη μαμά του ζουν κοντά στον Υμμητό και το ζευγάρι κάνει συχνά βόλτες στην περιοχή.

Συχνά, δυστυχώς, συναντούν άδεια χαρτόκουτα που έχουν χρησιμοποιηθεί για να πετάξουν γατάκια στο βουνό.

Τόσο στην περιοχή τους, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, έχει γίνει συνηθισμένο φαινόμενο οι άνθρωποι να πετούν γέννες γατάκια.

Τα δύστυχα γατάκια είναι ανυπεράσπιστα απέναντι στα αρπακτικά και δεν επιβιώνουν για πολύ στη φύση, γι’ αυτό και τα κουτιά τείνουν να είναι άδεια.

Η μαμά της Aragon είναι εθελόντρια στη φιλανθρωπική οργάνωση για τα ζώα SCARS και αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο για να αποκαλύψει πόσα αβοήθητα ζώα έχουν πεταχτεί ανελέητα στο βουνό.

“Σχεδόν κάθε μέρα [η μαμά της Aragon] βρίσκει άδεια χαρτόκουτα στο βουνό (μερικές φορές με τις κουβέρτες και τα παιχνίδια ακόμα μέσα), αλλά κανένα ζώο”. έγραψε η SCARS στο Youtube.

Έτσι, μια μέρα, η μαμά της Aragon πήρε μαζί της τη φωτογραφική της μηχανή στη βόλτα τους, προκειμένου να τραβήξει υλικό για το βίντεό της.

Δεδομένου ότι τα άγρια ζώα συνήθως παίρνουν στα χέρια τους τα εγκαταλελειμμένα γατάκια μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ο Aragon και η μαμά του περίμεναν μόνο να πάρουν μερικά πλάνα από τα πολλά κουτιά που γεμίζουν συνεχώς τον χώρο.

Αλλά τότε, συνέβη κάτι απίστευτο.

Ο Aragon άρχισε να τραβάει τη μαμά του προς ένα κουτί και όταν κοίταξαν μέσα, βρήκαν μια ολόκληρη κούτα με νεογέννητα γατάκια.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, είχαν επιβιώσει αρκετά ώστε να τα ανακαλύψουν και να τα σώσουν.

Πήραν τα γατάκια στο σπίτι τους και ο Aragon ανέλαβε αμέσως το ρόλο του θετού πατέρα.

Είχε σώσει τα γλυκά μωράκια και τώρα θα φρόντιζε να τους εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζονταν.

Τα γατάκια εξετάστηκαν από κτηνίατρο και οι καλοί άνθρωποι του SCARS φρόντισαν για κάθε τους ανάγκη, αλλά κανείς δεν επένδυσε με τόση αγάπη στην ευημερία των μικρών γατάκια όσο ο Aragon.

Μπορεί να μην ήταν τα βιολογικά του παιδιά, αλλά δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ήταν τα παιδιά της καρδιάς του.

Έπαιζε μαζί τους, τα αγκάλιαζε και τους έδινε όλη την αγάπη και την προσοχή που χρειάζονται τα μικρά γατάκια από τον μπαμπά τους.

Χάρη στην ικανή μύτη και τη μεγάλη καρδιά του Aragon, τα γατάκια πήραν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή.

Τα γατάκια ευδοκίμησαν υπό τη φροντίδα της SCARS και ο Aragon φρόντισε να έχουν όλη την αγάπη και τη φροντίδα που τους άξιζε.

Τα έκανε να αισθάνονται αγαπημένα και ασφαλή όταν το είχαν περισσότερο ανάγκη και είμαστε σίγουροι ότι θα το θυμούνται αυτό για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δείτε περισσότερα από την πανέμορφη οικογένεια εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top