Τα γεμάτα πόνο μάτια της έδειχναν ότι είχε παραιτηθεί από τη ζωή, αλλά εκείνοι δεν την εγκατέλειψαν.

Αδέσποτες Ιστορίες

Όταν ένας σκύλος έχει κακοποιηθεί και έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, έρχεται ένα σημείο όπου η παραίτηση φαίνεται να έχει νόημα.

Η ιστορία της Lady και η φροντίδα της

Ο θάνατος ήταν κοντά για έναν σκύλο. Πείνασε μέχρι θανάτου. Βρέθηκε στη μέση ενός χωραφιού πολύ αδύναμη για να σταθεί όρθια. Αλλά παρόλο που είχε παραιτηθεί, εκείνοι δεν την εγκατέλειψαν.

Αφού έσωσαν το σκυλί, της έδωσαν το όνομα Lady. Μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για επείγουσα περίθαλψη. Ήταν πετσί και κόκκαλο και κακοποιημένη από τη δύσκολη ζωή της. Η έκφρασή της μαρτυρούσε πολλά. Τα μάτια της έδειχναν τον πόνο της και ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να συνεχίσει.

Κατόπιν της αρχικής της εξέτασης, οι γιατροί διέγνωσαν ότι έπασχε από παρασιτική λοίμωξη που είχε καταστρέψει τις αρθρώσεις της. Με ακτινογραφίες και πολλές αιματολογικές εξετάσεις, κατέληξαν σε ένα σχέδιο θεραπείας. Χρειαζόταν πολλή βοήθεια, φαρμακευτική αγωγή και καλή διατροφή. Αλλά πάνω απ’ όλα, χρειαζόταν να νιώθει ασφάλεια και αγάπη, ώστε να μπορέσει να παλέψει για να ζήσει.

Η ανάρρωση και η συνεχής μάχη για ζωή

Με χρόνο και αγάπη, η Lady έκανε μια απίστευτη μεταμόρφωση. Οι γιατροί δεν λυπήθηκαν κανένα κόστος για να την κάνουν όσο το δυνατόν πιο υγιή. Η ψώρα της αντιμετωπίστηκε, της χορηγήθηκαν ενδοφλέβια αντιβιοτικά και μια δίαιτα με πολλές θερμίδες. Η Lady άρχισε να πιστεύει στους νέους της ανθρώπινους φίλους και στον εαυτό της.

Το τρίχωμά της μεγάλωσε με όμορφο τρόπο και όλη η συμπεριφορά της άλλαξε. Είχε ακόμη και λίγη χαρά στο περπάτημά της! Οι διασώστες της καταλαβαίνουν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να θεραπευτεί πλήρως. Είναι διστακτική απέναντι σε μερικούς ανθρώπους. Αλλά κάθε μέρα μαθαίνει όλο και περισσότερα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

To top