Θλιμμένος σκύλος εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο με το κρεβάτι του και όλα τα παιχνίδια του

by Έφη Αθανασίου

Πρόκειται για την ιστορία ενός άτυχου σκύλου, που ενώ υιοθετήθηκε και βρήκε την ευτυχία, λίγα χρόνια μετά επιστράφηκε στο καταφύγιο με όλα του τα υπάρχοντα και μια ραγισμένη καρδιά.

Ο Wall-E ήταν ένας από εκείνους τους σκύλους στους οποίους υποσχέθηκαν ένα παντοτινό σπίτι, αλλά δυστυχώς δεν άργησε να σπάσει αυτή η υπόσχεση. Το 2015, ο Wall-E βγήκε από το Κέντρο Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων της Κομητείας Maricopa (MCACC) και πίστευε ότι μια παντοτινή οικογένεια θα τον κρατούσε επιτέλους. Για μερικά χρόνια ζούσε το όνειρό του να έχει ένα αληθινό σπίτι, χωρίς να γνωρίζει ότι θα κατέληγε ξανά στο ίδιο καταφύγιο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Wall-E μεταφέρθηκε ξανά στο MCACC μαζί με 2 πλαστικές σακούλες γεμάτες με όλα του τα υπάρχοντα. Ο γονιός του δάκρυσε ενώ τον αποχαιρετούσε και αυτό άφησε τον Wall-E με ραγισμένη καρδιά. Προφανώς, οι γονείς του δεν είχαν πλέον χρόνο γι’ αυτόν μετά από κάποιες αλλαγές στη ζωή τους. Ο Wall-E δυσκολεύτηκε να αντεπεξέλθει στη ζωή στο καταφύγιο.

Οι υπάλληλοι γνώριζαν ότι ο Wall-E ήταν ένας τρυφερός και παιχνιδιάρης σκύλος, ωστόσο, όταν βρισκόταν μέσα στο κυνοκομείο του έδειχνε αμυντική συμπεριφορά. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, οι πιθανοί γονείς τον προσπέρασαν. Όταν δεν άντεξαν άλλο όλες τις απορρίψεις, το προσωπικό το πήγε στο Facebook δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του Wall-E μαζί με τη σπαρακτική ιστορία του. Η ανάρτηση απέδωσε περισσότερο από το αναμενόμενο και δεν άργησε να γνωρίσει ο Wall-E τη νέα του μαμά, τη Lynn Lee, η οποία πήγε στο καταφύγιο για να τον συναντήσει μόλις είδε τη φωτογραφία. Ο Wall-E έχει πλέον μια νέα οικογένεια με ένα αδελφάκι σκύλου και φαίνεται ότι η ευτυχία του είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

Διαβάστε την ιστορία του Wall E

Αυτός είναι ο Wall-E, ο φτωχός σκύλος που επιστράφηκε στο καταφύγιο όταν οι γονείς του δεν είχαν πια χρόνο γι’ αυτόν.

Φέτος τον Σεπτέμβριο, οι γονείς του τον έφεραν πίσω στο Maricopa County Animal Care and Control (MCACC), όπου τον υιοθέτησαν πριν από μερικά χρόνια, αφήνοντας μαζί του το κρεβάτι του και όλα τα παιχνίδια του.

O σκύλος με τη ραγισμένη καρδιά του δεν καταλάβαινε προφανώς γιατί έπρεπε να εγκαταλειφθεί ξανά. Η αμυντική του συμπεριφορά έδειχνε πόσο δύσκολο του ήταν να προχωρήσει. Ως αποτέλεσμα, έχανε πάντα ευκαιρίες για υιοθεσία και ήταν σαφές ότι δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένος που ήταν κολλημένος στο κυνοκομείο του.

Οι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι ο Wall-E ήταν ένας παιχνιδιάρης και στοργικός σκύλος και ήξεραν ότι έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο γι’ αυτόν, ώστε να βρει το πραγματικό και παντοτινό του σπίτι.

Δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία του Wall-E, μαζί με τη σπαρακτική ιστορία του στο Facebook και σύντομα κατάφεραν να προσεγγίσουν περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να τον υιοθετήσουν.

Μόλις η Lynn Lee είδε την ανάρτηση στο Facebook, πήγε αμέσως στο καταφύγιο για να γνωρίσει τον Wall-E και πήρε μαζί της και τον δικό της σκύλο. Τα δύο σκυλιά τα πήγαιναν τόσο καλά μαζί, που η Lynn αποφάσισε να τον υιοθετήσει αμέσως.

Δεν είναι ποτέ αργά για μια νέα αρχή, και για τον Wall-E, μια ευτυχία περιμένει.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr