Τρομοκρατημένη αδέσποτη γατούλα περιμένει βοήθεια, ενώ στέκεται μόνη της στον παγετό

by Έφη Αθανασίου

Πρόκειται για μια αδέσποτη γάτα που περίμενε για βοήθεια μέσα στο κρύο με το χιόνι να την έχει σκεπάσει και για καλή της τύχη, την εντόπισε μια γυναίκα παίρνοντας την τελικά στο σπίτι της.

Η Yeƙatirina παρατήρησε στο δρόμο μια γάτα που δεν θα μπορούσε να επιβιώσει χωρίς τη βοήθειά της. Στις 17 Ιανουαρίου, είχε μείον 30 βαθμούς Κελσίου. Σε τέτοιες χαμηλές θερμοκρασίες, είναι πολύ δύσκολο για τα άστεγα ζώα να επιβιώσουν αν δεν υπάρχει ζεστό μέρος όπου μπορούν να ζεσταθούν και να κοιμηθούν. Η Ƙatya παρατήρησε ότι μια φοβισμένη θυσανόμορφη γάτα καθόταν στη σνίτα του δρόμου!

Ὅπως ἀποδείχτηκε λίγο ἀργότερα, οἱ ἰδιοκτήτες ἔβγαλαν τή γάτα ἀπό τό σπίτι, χωρίς νά ἀσχοληθοῦν καθόλου μέ τό τί θά ἔγινε μετά μέ τό μωρό… Τό κορίτσι δέν θέλησε νά σκεφτεῖ καν νά ἀφήσει τή γάτα στό δρόμο.

Η συγκινητική ιστορία της γάτας που ξεπάγιαζε στο χιόνι και η διάσωση της

Πιθανότατα, οἱ ἴδιοι οἱ κτηνοτρόφοι δέν καταλάβαιναν γιατί ἀνατράφηκε τό ζώο, ἐπειδή δέν ἤθελαν νά τό φροντίσουν. Ἐξαιτίας τοῦ γεγονότος ὅτι ἡ γάτα εγκαταλείφθηκε στο δρόμο σέ τέτοια κατάσταση, εἶχε φρύγανα στά ἀτιά καί στήν ὑπόλοιπη ὑπόλοιπη ουρά της. Ὅταν ἡ Katya την πήφε στὸν κτηνίατρο, εκείνος εἶπε ἀμέσως ὅτι τὰ ἀυτιά της θὰ πρέπει νὰ κοπούν.

Στο αδυνατισμένο καὶ άρρωστο μωρό συνταγογραφήθηκαν ἐνέσεις, ἀντιβιοτικά καὶ φαρμακευτικὲς ἀλοιφές.

Χρειάστηκε νὰ περάσει ἕνας ολόκληρος μήνας γιὰ νὰ συνέλθει τὸ ζώο. Η Katya δεν άφησε τον προστατευόμενο της ούτε ένα βήμα, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατόν για να αναρρώσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Τα αποτελέσματα του κοριτσιού δεν έμειναν ανεκμετάλλευτα – τώρα η γάτα είναι απολύτως υγιής και έχει ήδη ανακάμψει από την προδοσία των ιδιοκτητών της.

Μόλις η Ƙatya θεράπευσε τη γάτα, συνειδητοποίησε ότι δεν θα την αποχωριζόταν ποτέ. Ολόκληρη η οικογένεια προσκολλήθηκε στη γάτα και αρνήθηκε κατηγορηματικά να τη χαρίσει σε κάποιον άλλον. Τώρα η γάτα βρίσκεται σε καλά χέρια και έχει μια μακρά και χαρούμενη ζωή μπροστά της. Πόσο τυχερή ἦταν πού συνάντησε την Katya εκείνη την ὥρα!

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr