20 ιδέες χριστουγεννιάτικων δώρων για κατοικίδια που μπορείτε να βάλετε κάτω από το δέντρο για χαρούμενες γιορτές

Αγορές

Τα κατοικίδιά σας είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας, οπότε είναι σωστό να πάρει κάποιο δώρο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων! Είμαστε σίγουροι ότι ο σκύλος σας μπήκε φέτος στη λίστα των δώρων και, αν έχετε κρεμάσει μια κάλτσα γι’ αυτόν, ο Άγιος Βασίλης θα ξέρει ακριβώς πού να τοποθετήσει τα παιχνίδια του σκύλου σας όταν κατεβεί από την καμινάδα στις 24 Δεκεμβρίου.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα δώρα για σκύλους και γάτες που θα κάνουν τον τετράποδο φίλο σας να νιώθει το επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια των γιορτών. Και αν ψάχνετε για ένα δώρο για έναν σκυλόφιλο ή γατόφιλο στη ζωή σας, έχουμε την αίσθηση ότι θα ενθουσιαστεί απόλυτα όταν λάβει μια εξατομικευμένη κάλτσα με το όνομα του σκύλου του.

Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο δώρο που θα κάνει τον σκύλο σας να κουνάει την ουρά του αυτά τα Χριστούγεννα.

Χριστουγεννιάτικο λούτρινο παιχνίδι Σκύλου σχήμα κόκκαλο 18x9cm

Το πιο διασκεδαστικό και Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι, που θα τρελάνει όλους τους σκύλους μέσα στις γιορτές. Συγκεκριμένα, το λούτρινο, μαλακό παιχνίδι σκύλων είναι το ιδανικό δώρο για να του προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα, που με μεγάλη σιγουριά θα αγαπήσει. Είναι σε σχήμα κόκκαλου και σε χρώμα κόκκινο και είναι μαλακής κατασκευής, που σημαίνει ότι δε θα σταματάει να το δαγκώνει και να παίζει με αυτό. Εκτός από παιχνίδι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς αντικείμενο εκτόνωσης, αφού μπορεί να το δαγκώνει ασταμάτητα χωρίς αυτό να πάθει τίποτα. Μπορεί να πλυθεί μαζί με όλα τα υπόλοιπα ρούχα σας, στους 30 βαθμούς στο πλυντήριο. Επίσης, λόγω του μεγέθους του, μπορείτε να το έχετε πάντα και παντου μαζί σας σε οποιαδήποτε βόλτα πάτε με το σκυλάκι σας. Είναι το τέλειο παίχνιδι για να παίζει τις γιορτές και όχι μόνο.

Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δωράκι του κατοικιδίου σας!
Βασικά Χαρακτηριστικά

Μοναδικό Χριστουγεννιάτικο λούτρινο παιχνίδι σκύλου
Με χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια
Σε σχήμα κόκκαλου
Πλένεται στους 30 βαθμούς
Χρώμα κόκκινο
Διαστάσεις 18x9cm

Χριστουγεννιάτικο μπαλάκι σκύλου Santa Claus με ήχο 8εκ.


Το πιο διασκεδαστικό και Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι, που θα τρελάνει όλους τους σκύλους μέσα στις γιορτές. Συγκεκριμένα, το πλαστικό παιχνίδι σκύλων είναι το ιδανικό δώρο για να του προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα, που με μεγάλη σιγουριά θα αγαπήσει. Είναι σε σχήμα κόκκαλου Άγιου Βασίλη και είναι μαλακής κατασκευής, που σημαίνει ότι δε θα σταματάει να το δαγκώνει και να παίζει με αυτό. Εκτός από παιχνίδι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς αντικείμενο εκτόνωσης, αφού μπορεί να το δαγκώνει ασταμάτητα χωρίς αυτό να πάθει τίποτα. Μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα, είτε με λίγο σαπούνι και νερό, είτε με κάποιο υγρό μαντηλάκι. Το πιο διασκεδαστικό σε αυτό το παιχνίδι, είναι ότι βγάζει ήχο τη στιγμή που πατηθεί ή δαγκωθεί. Έτσι θα του κινεί το ενδιαφέρον και ο σκύλος σας δε θα σταματήσει ποτέ να παίζει Επίσης, λόγω του μεγέθους του, μπορείτε να το έχετε πάντα και παντου μαζί σας σε οποιαδήποτε βόλτα πάτε με το σκυλάκι σας. Είναι το τέλειο παιχνίδι για να παίζει τις γιορτές και όχι μόνο.
Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δωράκι του κατοικιδίου σας!
Βασικά Χαρακτηριστικά

Χριστουγεννιάτικο μπαλάκι σκύλου
Υψηλής ποιότητας υλικό
Σχήμα Santa Claus
Παιχνίδι με ήχο
Ιδανικό για παιχνίδι και εκτόνωση
Διαστάσεις 8εκ.

Χριστουγεννιάτικο μπαλάκι σκύλου σε χρώμα Κόκκινο

Το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο μπαλάκι για να κάνετε δώρο στο σκυλάκι σας τώρα στις γιορτές. Είναι ένα μπαλάκι από υψηλής ποιότητας υλικό, που όσο και να το δαγκώνει δε θα πάθει τίποτα, οπότε ενδείκνυται για μακροχρόνια χρήση. Το κόκκινο χρώμα του θα σας βάλει κατευθείαν στο κλίμα των Χριστουγέννων, καθώς επίσης και οι χρωματιστές, υφασμάτινες κορδέλες που έχει στις άκρες του είναι ιδανικές για δάγκωμα και πολύ μασούλημα. Το μπαλάκι έχει εξοχές γύρω-γύρω ιδανικό για να παίζει το σκυλάκι και να δαγκώνει, καθαρίζοντας έτσι και τα δοντάκια του. Είναι κατάλληλο για την εκτόνωση του, αλλά και για την εκπαίδευση σου μαζί με μία λιχουδιά επιβράβευσης. Είναι το τέλειο παιχνίδι για να έχει να απασχολείται στις γιορτές και όχι μόνο.
Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δωράκι του κατοικιδίου σας!
Βασικά Χαρακτηριστικά

Χριστουγεννιάτικο μπαλάκι σκύλου
Υψηλής ποιότητας υλικό
Κόκκινο χρώμα
Ιδανικό για παιχνίδι και εκτόνωση
Με εξοχές και χρωματιστες κορδέλες

Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι σκύλου με σχέδιο τον Άγιο Βασίλη 17x6x4cm

Το μοναδικό και Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι σκύλου σε κόκκαλο με σχέδιο τον Άγιο Βασίλη για να μπείτε αμέσως στο κλίμα των Χριστουγέννων εσείς και το σκυλάκι σας! Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση και για πολλά δαγκώματα. Το χρώμα του είναι κόκκινο με Χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες σε σχήματα νιφάδας για να εγκλιματιστείτε και να νιώσετε Χριστούγεννα! Να είτε σίγουροι οτι δε θα σταματήσουν ποτέ να παίζουν. Είναι το τέλειο παιχνίδι σκύλου για να παίζει τις γιορτές και όχι μόνο.
Κάντε λίγο χώρο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και για το δωράκι του κατοικιδίου σας!
Βασικά Χαρακτηριστικά

Μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι σκύλου
Με χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια
Ανθεκτικό πλαστικό
Με κόκκινο χρώμα
Διαστάσεις 17x6x4cm

Τσάντα μεταφοράς πλάτης Pet Interest 33X24.5X40cm σε Μπεζ χρώμα

Η τσάντα μεταφοράς πλάτης της Pet Interest είναι η κατάλληλη επιλογή για να κάνετε τις βόλτες σας με το κατοικιδίο σας. Είναι ιδανική για μικρόσωμα σκυλάκια και γατούλες λόγω του μεγέθους της. Στο κέντρο της τσάντας έχει μια στρογγυλή τσεπη από δίχτυ, η οποία ανοίγει με φερμουάρ και μπορεί να βγάζει το ζωάκι σας το κεφάλι του. Αυτό βοηθάει να παίρνει καθαρό αέρα και να έχει οπτική επαφή. Στο μπροστινό μέρος της τσάντας έχει μια μεγάλη θήκη για να βάζετε τα απαραίτητα αντικείμενα του ζώου σας, αλλά ακόμη και τα δικά σας. Επιπλέον, στις πλαϊνές πλευρές έχει από δύο θήκες για να βάζετε το νερό του κατοικιδίου σας ή κάποιο παιχνίδι για να έχετε πάντα να παίζετε. Διαθέτει χερούλια για να το κρατάτε και στο χέρι.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Τσάντα μεταφοράς πλάτης σε γκρι χρώμα
 • Κατάλληλη για μικρόσωμα σκυλάκια και γατούλες
 • 2 πλαϊνές τσέπες,1 στο κέντρο
 • Παραθυράκι με δίχτυ που ανοίγει
 • Διαστάσεις 33X24.5X40cm

COOLSEER Αυτόματος τροφοδότης φαγητού με WiFi για κατοικίδια

24ωρη αυτόματη τροφοδοσία τροφής κατοικίδιων ζώων. Προγραμματίστε το αυτόματο τάισμα του κατοικίδιου σας απομακρυσμένα. Λάβετε ειδοποίηση όταν υπάρχει λίγο υπολειπόμενο φαγητό. Είναι συμβατό με Android και iOS. Περιλαμβάνει αυτόματη εναλλαγή σε τροφοδοσία μπαταρίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και έξυπνη αναστροφή όταν κολλήσει η τροφή.

Χαρακτηριστικά
• Χωρητικότητα χοάνης: 6L.
• Μέγεθος τροφής: Μέγιστο έως 15 χιλιοστά.
• Τύπος τροφής: Μόνο ξηρά τροφή.
• Όριο φωνητικών μηνυμάτων: 10 δευτερόλεπτα.
• Γεύματα αυτόματης σίτισης: 15.
• Μερίδες σίτισης ανά γεύμα: Έως 50.
• Τρόπος σίτισης: Manual, Auto.
• Ισχύς: DC 5V 1.0A
• Μπαταρία: D cell x3.
• Εγγύηση: 1 χρόνος.

Pet Interest Συντριβάνι Τετράγωνο Λουλούδι 2.5L

Η ποτίστρα με σχέδιο λουλούδι και LED φωτισμό, κατασκευασμένη από ρητίνη (ΡΡ υλικό), προσφέρει μια κομψή και λειτουργική λύση για την παροχή νερού στο αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Διαθέτει φίλτρα άνθρακα για την αφαίρεση ανεπιθύμητων γεύσεων και οσμών από το νερό. Η αθόρυβη αντλία διασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία, και οι 3 ρυθμίσεις για ροή και ταχύτητα του νερού σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ροή σύμφωνα με τις ανάγκες του κατοικιδίου σας.

Επιπλέον, διαθέτει παράθυρο για την παρακολούθηση της στάθμης του νερού και LED φωτισμό για εντυπωσιακή εμφάνιση. Η χωρητικότητά της είναι 2.5 λίτρα, παρέχοντας αρκετό νερό για το κατοικίδιό σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Ιδανικό για σκύλους και γάτες.
 • Χωρητικότητα 2,5 λίτρα.
 • Με καλώδιο usb μήκους 1,7m.
 • Με σταθερή ροή νερού.
 • Πλένεται στο πληντύριο πιάτων.
 • Με εγγύηση ενός έτους.
 • Περιλαμβάνεται φορτιστής.

Κρεμώδης Λιχουδιά Γάτας Wellfed Lick N’ Joy με γεύση Σολωμό (5*14GR) 70GR

H πιο νόστιμη κρεμώδης λιχουδία της Wellfed που θα ξετρελάνει όλες τις γάτες. Με γεύση σολωμού και από 100% φυσικά συστατικά και προβιοτικά. Μια εκλεκτή λιχουδιά για την μικρή σας γάτα! Είναι μικρό και εύπεπτο, ώστε να το τρώει γρήγορα, εύκολα και να γεύεται σε κάθε μπουκιά – απόλαυση! Έτσι θα είναι γεμάτη ενέργεια για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

Tα οφέλη του Lick N’ Joy Salmon για τις γάτες:

 • Yγιή επιδερμίδα και ένα λαμπερό τρίχωμα
 • Υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας
 • TAURINE
 • βιταμίνη Α,D3,Ε, Β12, σεληνίο και  κάλιο
 • FOS
 • PREBIOTICS

Pet Camelot Νυχοκόπτης με Soft Grip

Νυχοκόπτης με Soft Grip με χειρολαβή PVC για να κόβετε πιο εύκολα τα νύχια του μικρού σας φίλου. Η χειρολαβή από PVC προσφέρει άνετο κράτημα κατά τη χρήση.
Ο μικρός νυχοκόπτης ενδείκνυται για σκύλους και για γάτες, ενώ ο μεγάλος νυχοκόπτης είναι κατάλληλος για μεγαλόσωμα σκυλιά.

Αυτοκαθαριζόμενη Χτένα Με Κουμπί Για Σκύλους & Γάτες

Αφαιρεί εύκολα το περιττό τρίχωμα με απαλό τρόπο, κάνοντας την περιποίηση του κατοικιδίου σας μια ευχάριστη διαδικασία!
Απομακρύνει τις τρίχες πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού!
Προσφέρει απαλό μασάζ χαλαρώνοντας το κατοικίδιο σας, απελευθερώνοντας το από άγχος και διατηρώντας το ψυχικά υγιές.
Βοηθάει στους κόμπους και χρησιμοποιείται σε στεγνό ή βρεγμένο τρίχωμα.
Όταν τελειώσετε το βούρτσισμα απλά πατήστε το κουμπί στο πίσω μέρος της βούρτσας. Η βούρτσα θα σπρώξει τις τρίχες στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και θα τις αφαιρέσετε εύκολα.

Χαρακτηριστικά
• Διαθέτει 100 “δοντάκια” από ατσάλι που δε σπάνε, είναι ανθεκτικά, και με το σχεδιασμό τους δε τραυματίζουν το κατοικίδιο.
• Εργονομική, αντιολισθητική λαβή.

Διαδραστικό Παιχνίδι Γιο-Γιο για Γάτες

Διαδραστική μπάλα για γάτες. Αυτή η μπαλίτσα γιο-γιο μένει σε λειτουργία για 5 λεπτά εφόσον ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια σβήνει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να την απενεργοποιήσετε απλά κάνοντας ελαφρύ κλικ στο διακόπτη όταν δεν θέλετε να λειτουργεί πια.

Εύκολη στην εγκατάσταση, καθώς απλά κουμπώνετε το γιο-γιο σε ένα τραπέζι ή μια ψηλή επιφάνεια. Κρατήστε τη γάτα σας απασχολημένη για ώρα. Ιδανικό παιχνίδι για τη βελτίωση της ευημερία και διασκέδασης της γάτας σας.

Ονυχοδρόμιο για Γάτες Pet Interest Cat Playground Woody “Clear” 48x48x130cm

Το πιο ιδανικό ονυχοδρόμιο από μοντέρνο μασίφ ξύλο. Διαθέτει δύο φωλιές για ξεκούραση, μια από μαλακό ύφασμα και μια διάφανη φωλιά από ακρυλικό υλικό. Διαθέτει αντιολισθητικά σφουγγαράκια στο κάτω μέρος για να μην γλιαστράει κατά το παιχνίδι. Έχει 4 επίπεδα και έτσι το γατί σας δε θα βαρεθεί ποτέ να εξερευνά. Το απαλό ύφασμα του ονυχοδρομίου αφαιρείται για να μπορείτε να το καθαρίσετε και να το πλύνετε στο πλυντήριο. Η διάφανη φωλιά του ονυχοδρομίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπολ για νερό μετά από το ξέφρενο παιχνίδι. Το κατάλληλο ονυχοδρόμιο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Γιατί είναι καλύτερα τα ξύλινα γατόδεντρα;

 1. Τα γατόδεντρα από μασίφ ξύλο είναι πολύ ανθεκτικά στις γρατσουνιές, τα δαγκώματα και άλλες ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν οι γάτες.
 2. Μπορούν επίσης με την κατάλληλη φροντίδα, να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.
 3. Είναι γενικά πιο σταθερά από άλλα είδη γατόδεντρων, κάτι που είναι σημαντικό για την ασφάλεια της γάτας σας.
 4. Έχουν φυσική εμφάνιση και αίσθηση που προτιμούν πολλοί ιδιοκτήτες γατών.
 5. Είναι επίσης πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα γατόδεντρα από συνθετικά υλικά.
 6. Διατίθενται σε διάφορα στυλ και φινιρίσματα, τα οποία μπορούν να προσθέσουν στην αισθητική του χώρου σας, αφού θεωρούνται ένα έπιπλο που ταιριάζει με τα υπόλοιπα του σαλονιού σας.

Κρεβάτι Σκύλου-Γάτας Pet Interest 50X40X12CM

Το κρεβατάκι της Pet Interest είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας σκύλους και τις μικρές σας γατούλες. Το ορθογώνιο του σχήμα του θα βολέψει τα μικρά σας ζωάκια να κουρνιαστούν και να αισθάνονται άνετα. Η επένδυση του είναι από λινό εσωτερικά και εξωτερικά και διαθέτει αποσπώμενο μαξιλάρι διπλής όψεως. Είναι μαλακό για το τρίχωμα του κατοικιδίου σας και σίγουρα θα κάνει απολαυστικούς ύπνους σε αυτό.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Ιδανικό για σκύλους κα γάτες
 • Λινή επένδυση εσωτερικά και εξωτερικά
 • Αποσπώμενο μαξιλάρι διπλής όψης
 • Πλύση στους 30 βαθμούς
 • Διαστάσεις 50X40X12CM

Woofmoda Μπλούζα Σκύλου Fleece σε χρώμα Γκρι/Μπλε/Μπορντό/Ροζ

Το πιο τέλειο μπλουζάκι fleece για τον μικρό σας φίλο, κατάλληλο για τους χειμερινούς μήνες για να προστατεύεται από το κρύο. Έτσι θα νιώθει άνετα και θα μπορεί να μείνει περισσότερη ώρα έξω κι εσείς να απολαύσετε τη βόλτα σας! Τα προϊόντα της Woofmoda είναι ελληνικής παραγωγής και υψηλής ποιότητας υλικού. Συνιστάται να το πλένετε στους 30ο, στις χαμηλότερες στροφές, χωρίς λευκαντικό. Το χρώμα του υφάσματος είναι μη τοξικό και γι’ αυτό είναι προτιμότερο να το στεγνώνετε σε σκιερό μέρος. Κατάλληλο για τους πιο κρύους μήνες, για απολαυστικές βόλτες και ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

PET CAMELOT ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΛΟΥΤΡΙΝΟΣ ΒΡΑΔΥΠΟΥΣ 70X60CM

Το κατάλληλο σετ της Pet Camelot για ένα τέλειο δώρο στο κατοικίδιο σας. Το 2 σε 1 σετ έρχεται με μια κουβερτούλα σκύλου που θα προσφέρει ζεστασιά και απαλότητα στον μικρό τετράποδο φίλο σας, καθώς και με έναν λούτρινο βραδύποδα που θα το ξετρελάνει. Είναι ιδανικό για όλα τα σκυλάκια ανεξαρτήτως μεγέθους. Οι διαστάσεις της κουβέρτας είναι 70*60, εύκολο στη μεταφορά του και ταιριάζει με όλα.

Τηλεκατευθυνόμενο Παιχνίδι Ποντικάκι

Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο σε σχήμα τυριού. Το εύρος του τηλεχειριστηρίου: περίπου 3 μέτρα. Ιδανικό για λείες επιφάνειες, δεν λειτουργεί πάνω σε χαλιά.

Το διαδραστικό ποντικάκι μετακινείται προς τα εμπρός, προς τα πίσω και κάνει περιστροφή 360° υψηλής ταχύτητας. Το ηλεκτρονικό παιχνίδι με ασύρματο τηλεχειριστήριο είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό και βελούδο, είναι ρεαλιστικό και η λαστιχένια ουρά φαίνεται σαν αληθινή. Μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε.

Διαδραστικό Παζλ IQ Παιχνίδι-Ταΐστρα Σκύλου-Γάτας

Περισσότερο από μια απλή ταΐστρα, αυτό το παιχνίδι διανομής λιχουδιών είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι ψυχικής άσκησης για εκπαίδευση και τόνωση του μυαλού και των αισθήσεων του κατοικίδιου ζώου σας. Εάν το κατοικίδιό σας τρώει πολύ γρήγορα ή τρώει πολύ, αυτό το διαδραστικό παζλ θα κάνει το κατοικίδιό σας να τρώει αργά και θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα στο στομάχι.

Κρύψτε σε μερικές λιχουδιές και αφήστε το ζωάκι σας να παίζει ανοίγοντας τα συρτάκια για να τις βρει. Η μυρωδιά τους σταδιακά εξασθενεί καθώς τα ζωάκια μεγαλώνουν στο σπίτι και σε εσωτερικούς χώρους. Με το διαδραστικό παζλ θα καλλιεργήσουν τα ένστικτα τους και θα διασκεδάσουν παρέα με εσάς.

Αυτός ο τροφοδότης είναι κατασκευασμένος από μη τοξικό υλικό PVC, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μπορεί να το χρησιμοποιεί με σιγουριά.

Pet Interest Διαδραστικό παιχνίδι Ρόδα για Σκύλους και Γάτες

Εξοπλισμένo παιχνίδι με βεντούζα για σταθερότητα και με ένα χαριτωμένο κουδουνάκι στο εσωτερικό της ρόδας. Καθώς η ρόδα περιστρέφεται 360 μοίρες, ρίχνει μια μικρή λιχουδιά στο αγαπημένο σας κατοικίδιο. Ιδανικό για σκύλους και για γάτες.

Pet Camelot Παιχνίδι Σκύλου Κόκκαλο με Ήχο

Το εκπαιδευτικό παιχνίδι κόκκαλο με ήχο σε τιρκουάζ χρώμα από καουτσούκ είναι ιδανικό για την απασχόληση και τη διασκέδαση του μικρού σας φίλου. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και αντέχει για πολλές ώρες δαγκώματος και παιχνιδιού. Το έντονο τιρκουάζ χρώμα της μπάλας και ο ήχος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του σκύλου σας.

Χάρτινο σπιτάκι-ονυχοδρόμιο Pet Interest για γάτες 51*48*50cm σε Κίτρινο χρώμα

Το χάρτινο σπιτάκι-ονυχοδρόμιο Pet Interest είναι το ιδανικό καταφύγιο για τις μικρές γάτες. Είναι κατάλληλο για γάτες που αγαπούν να ακονίζουν τα νύχια τους και είναι τέτοιο το υλικό έτσι ώστε να αφαιρούν το νεκρό εξωτερικό στρώμα των νυχιών τους. Έχει διαθέσιμο χώρο να είσερχονται σε αυτό, να παίζουν και να χαλαρώνουν κάθοντας μέσα στο χαρτόκουτο τους. Είναι γρήγορη και εύκολη κατασκευή καθώς περιλαμβάνει 5 πλάκες ξυσίματος που συναρμολογούνται με άνεση. Με αυτό τον τρόπο, θα γλιτώσετε από γρατσουνιές τα έπιπλα, τα χαλιά και τις ταπετσαρίες σας.

Παιχνίδι Τούνελ για Γάτες Πτυσσόμενο 25x80cm

Το τούνελ έχει τρεις εισόδου, και η μια έχει μια μπαλίτσα που θα εξάψει ακόμα περισσότερο την περιέργειά της γάτας σας.

Είναι πτυσσόμενο για να μπορείτε εύκολα να το τακτοποιείτε ή να το μεταφέρετε. Με το παιχνίδι αυτό η μικρή µας φίλη μπορεί να περάσει ευχάριστα την ώρα της, καθώς θα μπορεί να εξερευνά και να κρύβεται, αλλά και να βρει ένα ζεστό και προστατευμένο χώρο για να απολαύσει τον ύπνο της.

Η σήραγγα είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά ισχυρό, ανθεκτικό στο σκίσιμο πολυεστέρα που και κλειστό ατσάλινο πλαίσιο για να αντέχει στο πιο δυναμικό παιχνίδι. Κάθε σήραγγα έχει διάμετρο περίπου 25 εκατοστά και το μήκος περίπου 80 εκατοστά, δημιουργώντας ένα υπέροχο τούνελ, παρέχοντας άφθονο χώρο για ψυχαγωγία και βελτιώνοντας την ευκινησία και την υγεία τους.

Διαδραστικό Παιχνίδι Γάτας WhirliCat Μαγική Μπάλα

Αυτό το διαδραστικό παιχνίδι γάτας αρχίζει να δονείται και να κυλάει με ένα άγγιγμα. Σταματάει μετά από περίπου 3 λεπτά μέχρι ένα δεύτερο άγγιγμα, χάρη στην αυτόματη λειτουργία αναμονής. Με αυτόν τον τρόπο ο τριχωτός σας φίλος δεν θα βαρεθεί ποτέ και αυτή η έξυπνη χρωματιστή μπάλα θα γίνει ο καλύτερός του φίλος.

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ανταμοιβής Για Σκύλους σε Σχήμα Πλανήτη

Η αλληλεπίδραση με διαδραστικά παιχνίδια-μπάλες τροφίμων όχι μόνο μπορεί να δημιουργήσει μια υγιεινή διατροφή για το σκυλί σας, αλλά και να αυξήσει το IQ του!

Γεμίστε με λιχουδιές το δοχείο και αφήστε το ζωάκι σας να παίξει.Παράλληλα θα απολαμβάνει και τις λιχουδιές που κατάφερε να βγάλει μόνο του από την μπάλα.
Εμποδίζει το σκυλί σας να έχει ένα γρήγορο φαγητό, το οποίο βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και της πέψης. Το διατηρεί διανοητικά και σωματικά ενεργό.

Είναι νέο αντι-στρες, διασκεδαστικό, μη τοξικό, ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και υγιές παιχνίδι για τα κατοικίδια σας!
Διαθέτει δύο εξόδους για τις λιχουδιές ανάλογα με το μέγεθος του σνακ και τη ποσότητα που θέλετε να κερδίσουν από το παιχνίδι τους.

Cat Teaser Παιχνίδι Με Πεταλούδα

Σχεδιασμένο σε σχήμα πεταλούδας μπορεί να περιστρέφεται κατά 360 μοίρες και μιμείται την κίνηση της πεταλούδας. Η βάση σε σχήμα λουλουδιού όχι μόνο προσθέτει γοητεία, αλλά εξασφαλίζει επίσης σταθερότητα μέσω αντιολισθητικού σχεδιασμού. Παρέχει ψυχαγωγία και ανακούφιση από την πλήξη για τα κατοικίδια ζώα και μπορεί να προωθήσει τα κατοικίδια ζώα να κάνουν σωματική άσκηση.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top