Αυτόματη ταΐστρα: Τα 5 μεγαλύτερα οφέλη της αυτόματης ταΐστρας των κατοικίδιων ζώων

Αγορές

Έχετε σκεφτεί να αποκτήσετε μια αυτόματη ταΐστρα για τη κατοικίδιό σας, αλλά δεν είστε σίγουροι αν αξίζει τον κόπο; Έχουμε μερικά καλά νέα για εσάς. Ορισμένες πολύ απλές και εύκολες επιλογές αυτόματης ταΐστρας θα σας επιτρέψουν να θέσετε αυτό το ερώτημα σε δοκιμασία.

Παρακάτω, όχι μόνο θα αναφερθούμε σε μερικά από τα οφέλη των αυτόματων ταϊστρών, αλλά θα καλύψουμε και τις πιο απλές, αλλά και πιο αποτελεσματικές αυτόματες ταΐστρες για κατοικίδια που μπορείτε να πάρετε σήμερα.

Υπάρχουν πολλά θετικά και περισσότερα από το να μοιράζουν απλώς φαγητό. Ακολουθούν πέντε βασικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τις αυτόματες ταΐστρες!

1. Μπορείτε να προγραμματίσετε πολλαπλά γεύματα εκ των προτέρων

Σερβίροντας σταθερές μερίδες τροφής σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι αυτόματες ταΐστρες για κατοικίδια σας δίνουν την ευελιξία να φύγετε για μια νύχτα ή ένα Σαββατοκύριακο χωρίς να υποβάλλετε τον τριχωτό σας φίλο στο άγχος μιας νύχτας σε κυνοκομείο, ή ακόμα και χωρίς να χρειάζεται να δωροδοκήσετε έναν φίλο ή γείτονα για να έρχεται τις ώρες των γευμάτων.

Πολλές ταΐστρες μπορούν να προγραμματίσουν πολλαπλά γεύματα εκ των προτέρων – για παράδειγμα, ο COOLSEER Αυτόματος τροφοδότης φαγητού με WiFi για κατοικίδια επιτρέπει να ταΐσετε το κατοικίδιο σας εξ αποστάσεως μέσω του κινητού σας. Λάβετε ειδοποίηση όταν υπάρχει λίγο υπολειπόμενο φαγητό. Είναι συμβατό με Android και iOS. Περιλαμβάνει αυτόματη εναλλαγή σε τροφοδοσία μπαταρίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και έξυπνη αναστροφή όταν κολλήσει η τροφή.

Επιπλέον, αν έχετε όρεξη για μια βραδινή έξοδο, μπορείτε να το κάνετε χωρίς ενοχές, γνωρίζοντας ότι το αγαπημένο σας κατοικίδιο θα τρώει στην ώρα του. Ένας αυτόματος ταϊστής είναι μια πολύ πιο πρακτική λύση από το να αφήνετε επιπλέον τροφή με την (μάταιη) ελπίδα ότι θα την μοιραστούν μόνα τους ή ότι θα τους δώσετε μεγαλύτερη μερίδα όταν επιστρέψετε στο σπίτι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα, παχυσαρκία και άλλα προβλήματα υγείας (περισσότερα γι’ αυτό αργότερα!).

2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ξηρή και υγρή τροφή

Όταν σκέφτεστε τις αυτόματες ταΐστρες, ίσως φαντάζεστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ξηρές τροφές, αλλά ξέρατε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τόσο ξηρή όσο και υγρή τροφή; Ενώ η ξηρή τροφή είναι ένας δημοφιλής τύπος τροφής για γάτες και σκύλους, η υγρή τροφή είναι μια καλή πηγή νερού – η ξηρή τροφή για κατοικίδια ζώα περιέχει συνήθως περίπου 10-12% νερό- η υγρή τροφή περιέχει 75-78% νερό. Ορισμένες ταΐστρες περιλαμβάνουν επίσης παγοκύστες για να διατηρούν την τροφή φρέσκια μεταξύ των μερίδων.

Και μην ανησυχείτε για τον καθαρισμό αυτών των ταϊστρών μετά την κατανάλωση υγρής τροφής – πολλές σύγχρονες ταΐστρες διαθέτουν αποσπώμενα, φιλικές προς το πλυντήριο πιάτων μπολ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις καθαρίζετε τόσο εύκολα όσο και τα δικά σας πιάτα!

3. Θα βελτιώσουν τη σχέση σας με τα κατοικίδιά σας

Η ανάγκη να μείνετε μέχρι αργά στο γραφείο, η αλλαγή στα σχέδια – είναι όλες καταστάσεις που μπορούμε να κατανοήσουμε, αλλά δυστυχώς, δεν είναι κάτι που μπορούμε να εξηγήσουμε στα κατοικίδιά μας που αγαπούν τη ρουτίνα. Οποιαδήποτε απροσδόκητη αλλαγή μπορεί να προκαλέσει άγχος (και πείνα!), οπότε αν έχετε πολυάσχολο πρόγραμμα, ένας αυτόματος ταϊστής κατοικίδιων μπορεί να είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Αλλά πολύ περισσότερο από αυτό, μπορούν πραγματικά να βελτιώσουν τη σχέση σας με τα κατοικίδιά σας, αποδεσμεύοντάς σας από την ώρα του ταΐσματος. Επιπλέον, εξοικονομώντας χρόνο για τη μέτρηση συγκεκριμένων μερίδων τροφής, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε διασκεδαστικά πράγματα με τα κατοικίδιά σας. Έτσι, αν έχετε πιάσει ποτέ τον εαυτό σας να φωνάζει “Είμαι κάτι παραπάνω από ένας απλός διανομέας τροφής”, τώρα είναι η ώρα σας να λάμψετε!

4. Βοηθούν στην καλή υγεία

Όπως ακριβώς κάνουμε για τον εαυτό μας, πρέπει να προσέχετε και το βάρος του κατοικίδιου ζώου σας.

Η φιλοζωική οργάνωση Cats Protection μοιράστηκε πρόσφατα ότι μία στις πέντε γάτες έχουν πάρει βάρος κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ένας αυτόματος τροφοδότης θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της υπερφαγίας, μετρώντας τις μερίδες για εσάς σε τακτά χρονικά διαστήματα, υποστηρίζοντας τη σταθερή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Οι ταΐστρες για κατοικίδια ζώα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος του σκύλου ή της γάτας σας σε υγιή επίπεδα, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε έξω, και μπορούν επίσης να βοηθήσουν τα κατοικίδια ζώα που πάσχουν από διαβήτη ή που ακολουθούν μια ειδική δίαιτα. Για παράδειγμα, διαφορετικές ποσότητες τροφής μπορούν να απελευθερώνονται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ή μια συγκεκριμένη ποσότητα τροφής μπορεί να απελευθερώνεται για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες.

5. Πολλά από αυτά λειτουργούν με μπαταρία

Αν σχεδιάζετε μια βραδινή έξοδο, αλλά ανησυχείτε μήπως μια απροσδόκητη διακοπή ρεύματος διαταράξει τον προγραμματισμό του τροφοδότη σας και στερήσει από τον τριχωτό σας φίλο το δείπνο του, μη φοβάστε! Πολλές αυτόματες ταΐστρες για κατοικίδια λειτουργούν με μπαταρία (ή διαθέτουν εφεδρική μπαταρία), οπότε οι απροσδόκητες διακοπές ρεύματος δεν θα τις επηρεάσουν και το κατοικίδιό σας θα εξακολουθήσει να έχει πρόσβαση στα γεύματά του.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top