Ένα απαραίτητο gadget για κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου: Γιατί πρέπει να πάρετε στο σκύλο σας ένα GPS Tracker;

Αγορές

Έχετε περάσει ποτέ τον απόλυτο πανικό και τη στενοχώρια της αναζήτησης του καλύτερου φίλου σας αφού αποφάσισε να ξεκινήσει μια απρογραμμάτιστη περιπέτεια; Το έχω κάνει, και επιτρέψτε μου να σας πω – δεν είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Αλλά, τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι υπάρχει ένας τρόπος να παρακολουθείτε την τοποθεσία του κουταβιού σας και να διασφαλίσετε ότι δεν θα χαθεί ποτέ ξανά;

Γνωρίστε τον κόσμο των εντοπιστών GPS για σκύλους!

Το GPS, ή Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης, χρησιμοποιεί δορυφόρους σε τροχιά γύρω από τη Γη για να στέλνει σήματα σε δέκτες στο έδαφος. Τα τελευταία χρόνια, οι ανιχνευτές GPS για κατοικίδια ζώα έχουν γίνει της μόδας, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να γνωρίζουμε πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή οι τετράποδοι φίλοι μας. Είναι σαν μικροσκοπικοί φύλακες άγγελοι για τα κατοικίδιά μας και είμαι εδώ για να σας πω γιατί κάθε ιδιοκτήτης σκύλου πρέπει να σκεφτεί να αποκτήσει έναν.

Τα οφέλη των εντοπιστών GPS για σκύλους

Γνωρίζατε ότι 1 στα 3 κατοικίδια ζώα θα χαθούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους;

Ο αριθμός αυτός είναι εντυπωσιακός και ο συναισθηματικός και οικονομικός αντίκτυπος της απώλειας ενός κατοικίδιου ζώου μπορεί να είναι σημαντικός. Φανταστείτε τις άγρυπνες νύχτες, τις ατελείωτες αναζητήσεις και τις δαπανηρές αφίσες “Χαμένος σκύλος”.

Ένας ανιχνευτής GPS για το σκύλο σας μπορεί να σας γλιτώσει από όλη αυτή τη στενοχώρια. Αυτά τα μικρά gadgets σας επιτρέπουν να εντοπίζετε τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες για το πού βρίσκεται. Είναι σαν να έχετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στην ταχεία κλήση, αλλά χωρίς τις βαριές αμοιβές.

Πώς λειτουργεί, λοιπόν, ο εντοπισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο;

Το GPS, που συνήθως συνδέεται με το κολάρο του σκύλου σας, στέλνει σήματα στους δορυφόρους που βρίσκονται πάνω. Αυτοί οι δορυφόροι αναμεταδίδουν στη συνέχεια τις πληροφορίες σε εσάς μέσω μιας εφαρμογής smartphone ή ενός ιστότοπου, δείχνοντάς σας ακριβώς πού βρίσκεται ο τριχωτός φίλος σας σε έναν χάρτη.

Η ακρίβεια αυτών των συσκευών είναι εντυπωσιακή, συχνά με ακρίβεια μερικών μέτρων, και η αξιοπιστία τους τις καθιστά απαραίτητο εργαλείο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που θέλουν να κρατούν τα κατοικίδιά τους ασφαλή και υγιή.

Ακόμη και αν βρίσκεστε στη δουλειά, στις διακοπές ή ίσως ο σκύλος σας παίζει έξω (μην ξεχάσετε μια λάμπα θέρμανσης για το σπιτάκι του σκύλου όταν κάνει κρύο!), μπορείτε να παρακολουθείτε τον σκύλο σας με μερικά πατήματα στο smartphone σας.

Εκτός από τον εντοπισμό σε πραγματικό χρόνο, οι ανιχνευτές GPS προσφέρουν ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται geofencing. Με το geofencing, μπορείτε να ορίσετε εικονικά όρια για το σκύλο σας, όπως ένας ψηφιακός φράχτης γύρω από την αυλή ή τη γειτονιά σας. Τη στιγμή που ο σκύλος θα περάσει αυτόν τον φράχτη, θα λάβετε μια ειδοποίηση, δίνοντάς σας ένα προβάδισμα για να αποτρέψετε τυχόν απρογραμμάτιστες περιπέτειες ή πιθανή κλοπή.

Παρακολουθήστε τα επίπεδα δραστηριότητας

Ένας ιχνηλάτης GPS δεν σας βοηθά απλώς να εντοπίσετε τον σκύλο σας – μπορεί επίσης να παρακολουθεί την υγεία του!

Πολλοί ανιχνευτές GPS διαθέτουν λειτουργίες παρακολούθησης δραστηριότητας που σας βοηθούν να παρακολουθείτε τις συνήθειες άσκησης του σκύλου σας.

Αυτό σας βοηθά να θέσετε στόχους δραστηριότητας για να διασφαλίσετε ότι ο σκύλος παραμένει σε άριστη φόρμα και να αποτρέψετε την παχυσαρκία και τα σχετικά προβλήματα υγείας.

Επιβράβευση της καλής συμπεριφοράς

Ο ιχνηλάτης GPS διευκολύνει την επιβράβευση της καλής συμπεριφοράς του σκύλου σας. Όταν ο σκύλος παραμένει εντός των καθορισμένων ορίων του ή φτάνει τον ημερήσιο στόχο δραστηριότητας, μπορείτε να του δώσετε μια λιχουδιά ή λίγο επιπλέον χρόνο παιχνιδιού.

Η θετική ενίσχυση συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία ενός ευτυχισμένου, καλά εκπαιδευμένου σκύλου.

Επιλέγοντας τον σωστό ανιχνευτή GPS για τον σκύλο σας

Κατά την περιήγηση στην αγορά για τον τέλειο ιχνηλάτη GPS, υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε κατά νου. Ας τα αναλύσουμε:
Ακρίβεια και εμβέλεια: Πρώτα απ’ όλα, ένας ιχνηλάτης GPS πρέπει να είναι ακριβής και να προσφέρει επαρκή εμβέλεια.

Αναζητήστε ένα gps που να μπορεί να υπερηφανεύεται για ακρίβεια μερικών μέτρων και να διαθέτει αξιόπιστη σύνδεση, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε ποτέ τα ίχνη του τριχωτού σας φίλου.
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: Αναζητήστε έναν ιχνηλάτη που έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας τουλάχιστον 24 ώρες, αν όχι περισσότερο.

Ορισμένοι ιχνηλάτες προσφέρουν ακόμη και αφαιρούμενες μπαταρίες ή επιλογές φόρτισης που σας επιτρέπουν να διατηρείτε τη συσκευή με ρεύμα χωρίς να την αφαιρείτε από το κολάρο του Rufus.
Ανθεκτικότητα και αδιαβροχοποίηση: Ας το παραδεχτούμε – τα σκυλιά μπορεί να είναι ατίθασα. Κυλιούνται στη λάσπη, πηδούν σε λακκούβες και εξερευνούν την ύπαιθρο με ενθουσιασμό. Ένας ιχνηλάτης GPS πρέπει να αντέχει στις περιπέτειες του σκύλου σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι ανθεκτικός και αδιάβροχος. Ένας ιχνηλάτης υψηλής ποιότητας θα μπορεί να αντέξει το σκληρό παιχνίδι και τις περιστασιακές πιτσιλιές χωρίς να χαλάσει.
Μέγεθος και βάρος: Πρέπει να έχει το σωστό μέγεθος και βάρος για το σκύλο σας. Ένας ογκώδης ή βαρύς ιχνηλάτης θα μπορούσε να ερεθίσει τον σκύλο σας και να τον κάνει λιγότερο πιθανό να τον φορέσει. Αναζητήστε έναν ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό που δεν θα βαραίνει τον σκύλο και δεν θα εμποδίζει το ξεφάντωμα του.

Όπως μπορείτε να δείτε τώρα, οι ανιχνευτές GPS προσφέρουν ανεκτίμητα οφέλη τόσο για εσάς όσο και για τον σκύλο σύντροφό σας.

Το απόλυτο gadget που σας προτείνουμε

Μην αφήνετε την ασφάλεια και την ευημερία του σκύλου σας στην τύχη – ελέγξτε το Anti-Lost GPS Tracker με Bluetooth σήμερα!

Το Anti-Lost Gps Tracker είναι μια αδιάβροχη συσκευή Bluetooth που βοηθάει να κρατάτε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή. Η συσκευή έχει αυτονομία 6 περίπου μέρες, εφαρμόζεται στο περιλαίμιο και παρακολουθεί τα κατοικίδια σας σε όλες τους τις περιπέτειες.

Το GPS Tracker για σκύλους και γάτες σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς την θέση του κατοικίδιου σας ανά πάσα στιγμή.
Μόνο σε λίγα βήματα, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο με τη συσκευή, να καταχωρήσετε τον αριθμό σας και σε περίπτωση απώλειας με το πάτημα ενός κουμπιού να έρθετε σε επικοινωνίας με το κατοικίδιο σας.

Επιπλέον, με τη λειτουργία Geotracking, μπορείτε να ελέγχετε χωρικά το κατοικίδιό σας αφού χτυπάει συναγερμός όταν το κατοικίδιο ζώο εισέρχεται ή εξέρχεται από συγκεκριμένη περιοχή που έχετε ορίσει εσείς.
Φορέστε το στο κατοικίδιο σας και ξενοιάστε για ώρες!

Με μπαταρία που διαρκεί 150 ώρες σε standby mode.

Χαρακτηριστικά

Συσκευή Bluetooth 4.0
• Αδιάβροχο
• Αυτονομία μπαταρίας έως 6 ημέρες
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
• Πρακτικό και Φορητό
• Ακτίνα: 20-50 μέτρα (χωρίς εμπόδια)
• Συμβατό με: iPhone, iPad και Androiod 4.3 version και μετά

Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους και τον φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό του, θα είστε ήρεμοι.

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στο e shop Ohmypet.gr

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top