Έξυπνη λύση: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των σιντριβανιών νερού για κατοικίδια ζώα

Αγορές

Η πρόσβαση σε φρέσκο, δροσερό νερό είναι σημαντική για την υγεία των κατοικίδιων ζώων σας. Το νερό μεταφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσα και έξω από τα κύτταρα του σώματος και βοηθά στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι γάτες και οι σκύλοι βασίζονται επίσης στο νερό για τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας,των αρθρώσεων, του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου. Σχεδόν κάθε συστατικό του σώματος απαιτεί νερό για να λειτουργεί σωστά.

Ενώ θέλουμε τα κατοικίδια ζώα μας να έχουν συνεχή πρόσβαση σε καθαρό νερό, το γέμισμα των μπολ με νερό μπορεί να είναι κουραστικό και χρονοβόρο. Εάν έχετε πολλά κατοικίδια στο νοικοκυριό σας, μπορεί να βρεθείτε να γεμίζετε τα μπολ με νερό αρκετές φορές την ημέρα. Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια σε αυτή τη σημαντική εργασία είναι η αναβάθμιση σε ένα σιντριβάνι νερού για κατοικίδια ζώα. Μάθετε περισσότερα για τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της τοποθέτησής τους στο σπίτι σας.

Γιατί στις γάτες και τους σκύλους αρέσουν τα σιντριβάνια νερού

Παρά το τι μπορεί να νομίζετε, τα περισσότερα κατοικίδια ζώα ενδιαφέρονται πραγματικά για την κατάσταση του μπολ νερού τους. Οι γάτες και οι σκύλοι συνήθως προτιμούν τις πηγές φρέσκου νερού σε σύγκριση με τις λεκάνες νερού που έχουν συγκεντρώσει τρίχωμα, τροφή και σωματίδια σκόνης.

Η θερμοκρασία του νερού κάνει επίσης τη διαφορά. Οι περισσότεροι σκύλοι και γάτες θέλουν πιο δροσερό νερό, δηλαδή νερό που δεν έχει μείνει στον ήλιο. Ακόμη και η θέση του μπολ με το νερό είναι σημαντική. Ορισμένα κατοικίδια προτιμούν υψηλότερα μπολ που τα εμποδίζουν να σκύβουν πολύ.

Πώς λειτουργούν τα σιντριβάνια πόσιμου νερού για κατοικίδια ζώα;

Τα σιντριβάνια νερού για σκύλους και γάτες λειτουργούν με την ίδια βασική αρχή. Μια μηχανοκίνητη αντλία κυκλοφορεί συνεχώς το νερό μέσω ενός φίλτρου και στη συνέχεια ωθεί το νερό στο μπολ χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ροής ή φυσαλίδας. Η συνεχής κίνηση του νερού το διατηρεί δροσερό, φρέσκο και αεριζόμενο.

Από τι αποτελούνται τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα;

Τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα μπορούν συνήθως να βρεθούν σε τρία βασικά υλικά. Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι το πλαστικό χωρίς BPA, το οποίο είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στη θραύση. Τα κεραμικά σιντριβάνια νερού μπορεί να είναι πιο εύθραυστα και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με ήπια κατοικίδια ζώα. Τα σιντριβάνια από ανοξείδωτο χάλυβα είναι τα πιο ανθεκτικά και ευκολότερα στον καθαρισμό.

Αναφέρονται επίσης ως αυτόματες ποτίστρες, σιντριβάνια πόσιμου νερού για κατοικίδια ζώα ή αυτόματες βρύσες για κατοικίδια ζώα, τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα λειτουργούν παρόμοια με τις αυτόματες ταΐστρες παρέχοντας στη γάτα ή το σκύλο σας μια συνεχή παροχή φρέσκου νερού. Ορισμένα μπαίνουν στην πρίζα και λειτουργούν σαν σιντριβάνι, ενώ άλλα χρησιμοποιούν τη βαρύτητα για να αναπληρώνουν το μπολ με νερό.

Πώς ένα σιντριβάνι για κατοικίδια μπορεί να είναι καλό για την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας

1. Παρέχουν στα κατοικίδια ζώα πρόσβαση σε φρέσκο νερό ανά πάσα στιγμή

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της αγοράς ενός σιντριβανιού νερού για κατοικίδια ζώα είναι η παροχή στα κατοικίδιά σας πρόσβασης σε φρέσκο, δροσερό νερό ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που εργάζονται πολλές ημέρες και δεν μπορούν να βρίσκονται στο σπίτι για να γεμίζουν το μπολ με νερό του κατοικίδιου ζώου τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα αυτόματα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα είναι επίσης χρήσιμα για τους ανθρώπους που ζουν σε θερμότερα κλίματα και βρίσκουν συνεχώς τον εαυτό τους να ξαναγεμίζει το μπολ νερού του κατοικίδιου ζώου τους.

2. Φιλτράρουν τις ακαθαρσίες

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα των σιντριβανιών νερού για κατοικίδια ζώα είναι οι δυνατότητες φιλτραρίσματός τους. Τα περισσότερα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια χρησιμοποιούν ένα σύστημα φιλτραρίσματος για την απομάκρυνση ρύπων όπως η βρωμιά, η γούνα και άλλες ακαθαρσίες από το νερό. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση ότι τα κατοικίδιά σας δεν καταπίνουν κάτι που δεν θα έπρεπε.

3. Κρατούν περισσότερο νερό από το μέσο μπολ με νερό

Τα φίλτρα νερού για κατοικίδια ζώα περιέχουν συνήθως δεξαμενές που μπορούν να χωρέσουν μεγάλη ποσότητα νερού, πολύ περισσότερη από το μέσο μπολ νερού. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συνεχή αναπλήρωση του μπολ του κατοικίδιου ζώου τους. Επιπλέον, ορισμένα μοντέλα περιέχουν σωληνώσεις που συνδέονται απευθείας σε μια εσωτερική γραμμή νερού ή σε ένα εξωτερικό στόμιο σωλήνα ή σύστημα άρδευσης.

4. Είναι πιο δελεαστικά για τα ζώα

Ενώ η γάτα ή ο σκύλος σας μπορεί να πίνει από λακκούβες και άλλες ακίνητες πηγές νερού, τα περισσότερα ζώα προτιμούν το τρεχούμενο νερό. Για τα ζώα, οι εικόνες και οι ήχοι του τρεχούμενου νερού ισοδυναμούν με γλυκό νερό. Τα ζώα γνωρίζουν ενστικτωδώς ότι το στάσιμο νερό μπορεί να φιλοξενεί βακτήρια και ενδεχομένως να τα αρρωστήσει.

5. Διατηρούν το νερό σε πιο δροσερή θερμοκρασία

Το πιο δροσερό νερό είναι πάντα πιο δροσιστικό από το ζεστό ή χλιαρό νερό που έχει μείνει έξω. Με τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα, το κατοικίδιό σας μπορεί να απολαμβάνει πιο δροσερό νερό σε θερμοκρασία που είναι ευχάριστο να πίνει. Οι αυτόματες ποτίστρες διατηρούν το νερό πιο δροσερό, επειδή το νερό κινείται συνεχώς, δημιουργώντας θύλακες αέρα που εμποδίζουν το νερό να ζεσταθεί υπερβολικά.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε ένα σιντριβάνι νερού για κατοικίδια ζώα

1. Κοστίζουν περισσότερο από τα συνηθισμένα μπολ με νερό

Ενώ μπορείτε να πάρετε ένα τυπικό μπολ νερού για λίγα δολάρια, ένα αξιοπρεπές σιντριβάνι νερού για κατοικίδια ζώα θα σας κοστίσει τουλάχιστον 20 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι και 100 δολάρια ή και περισσότερο για μια καλύτερης ποιότητας επιλογή. Πρέπει επίσης να υπολογίσετε το κόστος των φίλτρων. Τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα περιέχουν φίλτρα που πρέπει να αντικαθίστανται τακτικά.
2. Μπορεί να κάνουν θόρυβο

Τα συνηθισμένα πιάτα νερού δεν κάνουν καθόλου θόρυβο. Ωστόσο, τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα μπορεί να παράγουν κάποιο θόρυβο, όπως ένα συνεχές βουητό που μπορεί να είναι ενοχλητικό για ορισμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.
3. Μπορεί να χρειάζεται να πλένονται στο χέρι

Ένα τυπικό πιάτο για κατοικίδια μπορεί να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθαρισμό. Τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια περιέχουν ηλεκτρονικές αντλίες και άλλα ευαίσθητα εξαρτήματα που συνήθως πρέπει να πλένονται στο χέρι με προσοχή για να μην εισέλθει νερό στα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Το καλύτερο συντριβάνι για τα κατοικίδιά σας

Η Αυτόματη Βρυσούλα Σιντριβάνι Σκύλου & Γάτας 1.5L μπορεί να παρέχει στα κατοικίδια ζώα καθαρότερο νερό και να μειώσει τον κίνδυνο ασθένειας. Έχει 3 επιλογές που ρυθμίζουν την ταχύτητα ροής του νερού και μέγιστη χωρητικότητα 1,5L.

Το σιντριβάνι για κατοικίδια είναι κατασκευασμένο από υλικό PC ποιότητας τροφίμων, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό, άγευστο και ανθεκτικό. Ο απλός σχεδιασμός του είναι βολικός για αποσυναρμολόγηση και καθαρισμό.

Συνολική χωρητικότητα 1.5L που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κατανάλωσης νερού γατών, σκύλων και κουνελιών. Όταν πηγαίνετε στη δουλειά, δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχείτε αν το κατοικίδιό σας δεν έχει αρκετά φρέσκο νερό!

Χαρακτηριστικά:
• Ενσωματωμένο φίλτρο καθαρισμού
• 3 διαφορετικές επιλογές ροής ανάλογα με την προτίμηση του κατοικιδίου σας
• Αθόρυβη αντλία
• Εύκολο καθάρισμα
• Mη τοξικό, άγευστο και ανθεκτικό
• Ισχύς: 2,5 W
• Βύσμα: USB ΕΕ (220 V)

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top