Καλλωπισμός της γάτας σας: Τι χρησιμοποιούν οι groomers για να χτενίζουν και να ξεμπερδεύουν το τρίχωμα της γάτας;

βούρτσα γάτας

Από την επιλογή της καλύτερης βούρτσας για τη γάτα σας μέχρι το να τη βοηθήσετε να μάθει να απολαμβάνει την περιποίηση μαζί σας, εδώ θα βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις για την περιποίηση της γάτας σας.

Πόσο συχνά μπορείτε να περιποιηθείτε μια γάτα;

Οι γάτες με κοντό τρίχωμα χρειάζονται βούρτσισμα περίπου μία φορά την εβδομάδα, ενώ οι γάτες με μεσαίο τρίχωμα χρειάζονται λίγο περισσότερη προσοχή για να διατηρήσουν το τρίχωμά τους. Η περιποίησή τους μερικές φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει στη μείωση της ποσότητας των τριχών στο σπίτι σας, καθώς και στη μείωση του αριθμού των τριχόμπαλων που καταναλώνει η γάτα σας κατά τη διάρκεια της δικής της ρουτίνας περιποίησης. Μην ξεχνάτε, η περιποίηση της γάτας σας είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δεθείτε μαζί της!

Πώς μπορείτε να περιποιηθείτε μια γάτα χωρίς βούρτσα;

Άλλοι τρόποι για να περιποιηθείτε τη γάτα σας μπορεί να φαίνονται πιο εύκολη επιλογή, αλλά δεν είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράγματα όπως πιστολάκι ή χτένες για να αφαιρέσετε τις χαλαρές τρίχες από το τρίχωμα της γάτας σας, αλλά αυτές οι μέθοδοι είναι πολύ πιο δύσκολο να συνηθίσει η γάτα σας, γεγονός που θα μπορούσε επίσης να την τρομάξει από το να χρησιμοποιεί βούρτσες στο μέλλον.

Υπάρχει σαμπουάν για γάτες που μειώνει την τριχόπτωση;

Η χρήση τόσο της βούρτσας περιποίησης γάτας όσο και ενός σαμπουάν αποτρίχωσης μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της όλης διαδικασίας αποτρίχωσης.

Πώς περιποιούμαι μια γάτα που δεν της αρέσει να την βουρτσίζουν;

Στις γάτες γενικά αρέσει να είναι υπεύθυνες σε κάθε κατάσταση, γι’ αυτό τις αγαπάμε! Αφήνοντας τη γάτα σας να μυρίσει και να τρίβεται πάνω στη βούρτσα, την βοηθάτε να νιώθει ότι έχει περισσότερο τον έλεγχο και η επιβράβευση της γάτας σας κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος βοηθάει επίσης πολύ. Αν η γάτα σας φαίνεται να νιώθει άβολα ή σαν να πρόκειται να αντιδράσει αρνητικά, τότε αφήστε την να φύγει. Μην την κρατάτε ή την περιορίζετε, καθώς αυτό θα την απομακρύνει από το να σας αφήσει να την βουρτσίσετε ξανά.

Η βούρτσα που κάνει τη διαφορά

Εμείς σας προτείνουμε την Αυτοκαθαριζόμενη Χτένα Με Κουμπί Για Σκύλους & Γάτες. Απομακρύνετε τις τρίχες πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού! Bουρτσίστε και κάντε απαλό μασάζ χαλαρώνοντας το κατοικίδιο σας. Αφαιρεί εύκολα το περιττό τρίχωμα με απαλό τρόπο, κάνοντας την περιποίηση του κατοικιδίου σας μια ευχάριστη διαδικασία! Προσφέρει απαλό μασάζ χαλαρώνοντας το κατοικίδιο σας, απελευθερώνοντας το από άγχος και διατηρώντας το ψυχικά υγιές. Βοηθάει στους κόμπους και χρησιμοποιείται σε στεγνό ή βρεγμένο τρίχωμα. Όταν τελειώσετε το βούρτσισμα απλά πατήστε το κουμπί στο πίσω μέρος της βούρτσας. Η βούρτσα θα σπρώξει τις τρίχες στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και θα τις αφαιρέσετε εύκολα.

Χαρακτηριστικά
• Διαθέτει 100 “δοντάκια” από ατσάλι που δε σπάνε, είναι ανθεκτικά, και με το σχεδιασμό τους δε τραυματίζουν το κατοικίδιο.
• Εργονομική, αντιολισθητική λαβή.

Για τις δύσκολες περιπτώσεις

Δοκιμάστε το Γάντι Καθαρισμού-Μασάζ για Σκύλο-Γάτα. Ένα γάντι καθαρισμού για το σκύλο-γάτα που κρατάει το χέρι σου καθαρό όσο φροντίζεις και κάνεις μασάζ στο ζωάκι σου. Κατάλληλο για όλα τα χέρια. Αφαιρεί το περιττό τρίχωμα και προσφέρει απαλό μασάζ στο κατοικίδιό σας. Προσαρμόζεται στο χέρι σας και επιτρέπει την απομάκρυνση τριχών από όλα τα σημεία του σώματος του κατοικίδιου χωρίς να του προκαλεί δυσφορία.

  • Οι τρίχες κολλούν στο γάντι(σαν μαγνήτης), έτσι αφαιρούνται εύκολα, με μία κίνηση
  • Περιποιείται το τρίχωμα ενώ χαϊδεύει και είναι κατάλληλο για σκύλους και γάτες, οποιουδήποτε μεγέθους καθώς ελευθερώνει το τρίχωμα από τις νεκρές τρίχες και τη σκόνη.
  • Διαθέτει 180 ίνες από σιλικόνη
  • Κατασκευασμένο από σιλικόνη και συνθετικό ύφασμα

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr