Κάντε την ευτυχισμένη: Παιχνίδια που θα διεγείρουν την γάτα σας και έχουν ξετρελάνει τους γατογονείς

Αγορές

Όσοι είναι γατογονείς γνωρίζουν πολύ καλά πως οι μικρές μας φίλες μπορεί να γίνουν λιγάκι..απαιτητικές. Και όχι μόνο! Όσο και τις αγαπάμε και μα λατρεύουμε την ανεξαρτησία που τους χαρακτηρίζει, πολλές φορές γίνονται περιπλοκές ζητάνε την προσοχή. Ωστόσο, παρατηρείται πως τα παιχνίδια πολλές φορές τους διεγείρουν και τους κινούν το ενδιαφέρον, ως αποτέλεσμα να μένουν απασχολημένες για ώρες. Υπάρχουν πολλών ειδών διαδραστικά, που αυξάνουν τις αισθήσεις τους και ταυτόχρονα τους διασκεδάζει.
Πολλοί γατογονείς επιλέγουν να δώσουν στις γατούλες τους παιχνίδια που περιέχουν μέσα και catnip, το οποίο είναι ένα φυσικό προϊόν που διεγείρει και ανεβάζει την διάθεση της γάτας με φυσικό τρόπο. Και δε το επιλέγουν μόνο οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι ίδιες οι γάτες, γιατί δείχνουν να το λατρεύουν! Ανάλογα και την γάτα, διαφέρει και το παιχνίδι. Είναι πολλές γάτες οι οποίες είναι δραστήριες και γεμάτες ενέργεια, πράγμα που σημαίνει πως ένα απλό μπαλάκι δεν θα τους κάνει ιδιαίτερη διαφορά. Από την άλλη, υπάρχουν και γατούλες που είναι πιο low profile και αθόρυβες στον χώρο, επομένως δεν επιζητούν τόσο την φασαρία και την έντονη κίνηση. Ωστόσο, με μεγάλη σίγουρα μπορούμε να πούμε πως εάν τους δείξετε τα παρακάτω παιχνίδια, καμία γάτα δε θα καταφέρει να αντισταθεί σε αυτά!

1. Διαδραστικό Παιχνίδι Γάτας WhirliCat Μαγική Μπάλα


Αυτό το διαδραστικό παιχνίδι γάτας αρχίζει να δονείται και να κυλάει με ένα άγγιγμα. Σταματάει μετά από περίπου 3 λεπτά μέχρι ένα δεύτερο άγγιγμα, χάρη στην αυτόματη λειτουργία αναμονής. Με αυτόν τον τρόπο ο τριχωτός σας φίλος δεν θα βαρεθεί ποτέ και αυτή η έξυπνη χρωματιστή μπάλα θα γίνει ο καλύτερός του φίλος.

Χαρακτηριστικά

• Διαδραστικό παιχνίδι με ακανόνιστη κίνηση 360 μοιρών.
• Αυτόματη αναμονή, μετά από 3 λεπτά κυνηγητού.
• Έξυπνη αποφυγή εμποδίων.
• Ασφαλές και ανθεκτικό φιλικό.
• Πολύχρωμο LED, το φωτεινό πρόσωπο προκαλεί την περιέργεια της γάτας.
• Φορτίστε με USB για 1 ώρα για πλήρης κύλιση 7-8 ώρες.

2. Διαδραστική Μπάλα Με Αληθινούς Ήχους Ζώων & Θήκη Για Catnip


Η διαδραστική μπάλα με αληθινούς ήχους ζώων βοηθούν στη μείωση της πλήξης και αυξάνουν την κινητικότητα της γάτας σας διασκεδάζοντάς την.
Η χνουδωτή μπάλα προσομοιώνει πραγματικούς ήχους τριών διαφορετικών ζώων για να τραβάει την προσοχή της γάτας και τονώνοντας την κυνηγετική της φύση. Ανάλογα με το χρώμα της μπάλας ο ήχος διαφοροποιείται.
Η ροζ μπάλα έχει ήχους πουλιών, η πράσινη βατράχου και η κίτρινη γρύλων.
Ενθαρρύνει τη γάτα σας να ασκείται, διεγείρει τη σκέψη της και την κάνει να ασκηθεί ώστε να παραμείνει υγιής. Διαθέτει επίσης ειδική θήκη για catnip στο εσωτερικό της. Αυτό το παιχνίδι για γάτες είναι κατασκευασμένο από βελούδο, είναι μαλακό και ασφαλές.
Ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες της γάτας σας, παρέχει ώρες άσκησης και διασκέδασης δίνοντας χαρά στη γάτα σας

Χαρακτηριστικά

• Ασφαλές, μαλακό και με φωτεινά χρώματα που προσελκύουν τους μικρούς μας φίλους.
• Θήκη για catnip (το προϊόν δεν περιέχει catnip)
• Ήχοι: Βάτραχος (Μπλε μπαλίτσα), Γρύλος (Κίτρινη μπαλίτσα), Πουλιού (Ροζ μπαλίτσα)
• Τύπος μπαταρίας: LR44 μπαταρία λιθίου (δεν περιλαμβάνεται)

3. Διαδραστικό Παιχνίδι Γιο-Γιο Για Γάτες


Διαδραστική μπάλα για γάτες. Αυτή η μπαλίτσα γιο-γιο μένει σε λειτουργία για 5 λεπτά εφόσον ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια σβήνει αυτόματα. Μπορείτε επίσης να την απενεργοποιήσετε απλά κάνοντας ελαφρύ κλικ στο διακόπτη όταν δεν θέλετε να λειτουργεί πια. Εύκολη στην εγκατάσταση, καθώς απλά κουμπώνετε το γιο-γιο σε ένα τραπέζι ή μια ψηλή επιφάνεια. Κρατήστε τη γάτα σας απασχολημένη για ώρα. Ιδανικό παιχνίδι για τη βελτίωση της ευημερία και διασκέδασης της γάτας σας.

Χαρακτηριστικά

• Απενεργοποιείται αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
• Ασφαλές και αντιαλλεργικό.
• Μπορεί να αγκιστρωθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια με πάχος 1 έως 3,5cm ή σε πλαίσιο αναρρίχησης γάτας.
• Λειτουργεί με 2 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται).

4. Έξυπνη Μπάλα Με Αυτόματη Κύλιση & Περιστροφή Για Γάτες


Αυτή η μπάλα θα αντιδράσει μόλις η γάτα σας την αγγίξει με τη μύτη ή τις πατούσες της. Με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού, η μπάλα θα αρχίσει να κάνει μια αυτοπεριστροφή 360 μοιρών και θα προσελκύσει το κατοικίδιο ζώο σας. Με λαμπερό φως, χαμηλό ήχο κυλάει μόνη της σαν ποντίκι. Η μπάλα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι εσωτερικού χώρου της γάτας σας.
Με έναν έξυπνο ενσωματωμένο αισθητήρα αυτόματης αποφυγής εμποδίων, η έξυπνη μπάλα θα αντιστρέψει τον εαυτό της και θα απομακρυνθεί όταν χτυπήσει σε εμπόδιο, όπως τοίχο, καρέκλα, πόρτα κ.λπ. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κολλήσει σε κάποια γωνία, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να αφήσετε τη γάτα σας να παίξει, απελευθερώνοντας την περίσσεια ενέργειας της. Η μπάλα κυλάει καλύτερα σε σκληρό πάτωμα, μπορεί να μην κυλήσει καλά σε χοντρό χαλί.
Κατασκευασμένη από σιλικόνη, η οποία είναι μαλακή και ανθεκτική, με όμορφο και χαριτωμένο χρώμα εύκολο να τραβήξει την προσοχή της γάτας. Η μπάλα έχει ιδανικό μέγεθος ώστε να μην τρομάζει την γάτα σας.Με φόρτιση μόνο μισής ώρας μέσω του καλωδίου Type-C, η γατούλα σας θα απολαύσει αρκετές ώρες διασκέδασης.

Χρήση
Έξυπνη λειτουργία: πατήστε και κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα στην κανονική λειτουργία για να μεταβείτε στην έξυπνη λειτουργία. Το παιχνίδι σβήνει αυτόματα μετά από 5 λεπτά, ενεργοποιείται ξανά όταν η γάτα το αγγίζει, επιτρέποντας στη γάτα να παίξει οποιαδήποτε στιγμή.

5. Κινούμενο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Γάτας Με Catnip


Ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και πολυχρηστικό παιχνίδι που όλες οι γατούλες θα λατρέψουν. Είναι παιχνίδι που μπορεί να βελτίωσει τη νοημοσύνη της γάτας κι να αυξήσει το IQ της! Κινείται μπρος κι πίσω λόγο του ελεγχόμενου βάρους,τη στιγμή που το κατοικίδιο σας το ακουμπήσει. Η κίνηση αυτή θα του δημιουργήσει ενδιαφέρον και έτσι θα συνεχίζει να παίζει με αυτό. Αυτο μπορεί να συνεχιστεί για ώρες και να παίζει ασταμάτητα! Στην κορυφή του παιχνιδιού έχει μια μικρή μπαλίτσα, η οποία περιέχει catnip κάτι που θα εξιτάρει ακόμη περισσότερο το γατάκι σας. Είναι από ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση και ατελείωτο παιχνίδι. Η πολύωρη χρήση του θα εκτονώσει το γατάκι σας και δε θα νιώθει μοναξιά σε περίπτωση που το αφήσετε για πολλές ώρες σπίτι! Συνιστώμενη ώρα χρήσης 20-30 λεπτά κάθε μέρα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

-Διαδραστικό και πολυχρηστικό παιχνίδι
-Κατάλληλο για όλες τις γάτες
-Ιδανικό για την βελτίωση του IQ
-Με catnip
-Διαθέσιμο σε 4 χρώματα

Όπως φαίνεται, οι γατούλες επιλέγουν να παίζουν και να διασκεδάζουν με παιχνίδια που τους αναπτύσσει και πνευματικά εκτός από σωματικά. Όπως και έχει, η κάθε γάτα διαφέρει ανάλογα με την διάθεση, με την κινητικότητα, με την ενέργεια, ως αποτέλεσμα να έχουν άλλες επιλογές όσον αφορά..την διασκέδαση. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα σταματήσουν να παίζουν ποτέ και θα είναι μονίμως απασχολημένες για πολλές ώρες!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top