Παιχνίδια σκύλου: Είναι τα λούτρινα παιχνίδια ασφαλή για τους σκύλους;- Τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς

λούτρινο παιχνίδι σκύλου

Όπως και εμείς, έτσι και οι σκύλοι μας αγαπούν τα λούτρινα ζωάκια, αλλά είναι ασφαλή για να παίζουν μαζί τους; Ναι, τα λούτρινα ζωάκια είναι απολύτως ασφαλή και δεν υπάρχει κίνδυνος να αφήσουμε τα σκυλιά μας να παίξουν μαζί τους. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν μερικές επιπλέον προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε προκειμένου να διατηρήσετε τους τετράποδους φίλους σας ασφαλείς.

Προσοχή στο πλαστικό

Ορισμένα λούτρινα ζώα φέρουν πλαστικά μέρη και αν ο σκύλος σας τα καταπιεί κατά λάθος, μπορεί να του προκαλέσει σοβαρή βλάβη. Τα κουμπιά είναι συνήθως κατασκευασμένα από πλαστικό, οπότε θα πρέπει να τα αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατό. Τα μάτια και οι μύτες μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αλλά όχι πάντα. Αν σκοπεύετε να δώσετε στο σκύλο σας ένα λούτρινο ζώο, τότε, θα πρέπει να πάρετε ένα όπου τα μάτια και η μύτη είναι φτιαγμένα από κλωστή αντί για αυτό.

Πάρτε ένα παιχνίδι που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το στόμα του σκύλου σας

Ο σκύλος σας θα κουβαλάει αυτό το λούτρινο ζωάκι στο στόμα του αρκετά συχνά. Αν ένα λούτρινο ζωάκι είναι πολύ μικρό, τότε ολόκληρο μπορεί να καταλήξει στο στόμα του σκύλου σας, δυσκολεύοντάς τον να παίξει μαζί του. Θα προκαλέσει επίσης το σάλιο του σκύλου σας να βρεθεί παντού πάνω στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βακτήρια. Το παιχνίδι ενός σκύλου θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο από το στόμα του. Αυτό θα του επιτρέψει να το πιάνει καλά χωρίς να πέφτει στο στόμα του.

Ελέγξτε για να δείτε πότε χρειάζονται φτιάξιμο

Αυτό το λούτρινο ζωάκι θα περάσει τα πάνδεινα. Θα το μασήσουν, θα παίξουν μαζί του και ποιος ξέρει τι άλλο. Χωρίς προσοχή, το λούτρινο ζωάκι θα μπορούσε να σκιστεί, με αποτέλεσμα ο σκύλος σας να καταπιεί κατά λάθος το γέμισμα. Για να το αποφύγετε αυτό, επιθεωρείτε το παιχνίδι κάθε τόσο για τυχόν φθορές, διορθώνοντας τυχόν προβληματικές περιοχές το συντομότερο δυνατό.

Κάντε έκπληξη στον σκύλο σας με το πιο ασφαλές λούτρινο παιχνίδι

Το Λούτρινο Παιχνίδι Party Γενεθλίων για Σκύλους & Γάτες είναι το ιδανικό παιχνίδι για τον τετράποδο φίλο σας. Υπέροχα λούτρινα παιχνίδια με ήχο, αποτελούν ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στους σκύλους! Kατασκευασμένα από βελούδινο υλικό, μαλακό και ελαστικό, δεν βλάπτει τα δόντια, είναι υγιές, φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό και ασφαλές. Το τέλειο μαλακό και παιχνίδι, κατάλληλο για πάρτι γενεθλίων κατοικίδιων ζώων. Κάθε παιχνίδι περιέχει συσκευή που βγάζει δυνατό ήχο όταν πατηθεί. Τραβάει την προσοχή και διασκεδάζει τον καλύτερο φίλο σας.

Χαρακτηριστικά
• Μαλακό και ελαστικό εξωτερικά
• Squeaker για δυνατό ήχο και διασκέδαση
• Safefill γέμισμα
• Ιδανικό για δώρο γενεθλίων

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr