Σακίδια μεταφοράς γάτας: Είναι ασφαλή τα σακίδια γάτας; – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αγορές

Τα σακίδια πλάτης για γάτες είναι η απόλυτη τάση στις μέρες μας και πρέπει να παραδεχτείτε ότι φαίνεται πολύ χαριτωμένο όταν βλέπετε μια γατούλα να ξεπροβάλλει από το παράθυρο της “φούσκας”. Αλλά αρέσει στις γάτες να μεταφέρονται σε σακίδια πλάτης;

Όπως τα περισσότερα πράγματα, αυτό εξαρτάται από τη γάτα. Ορισμένες γατούλες χρειάζονται απλώς χρόνο για να συνηθίσουν ένα σακίδιο πλάτης, και μόλις το κάνουν, θα απολαύσουν τη δυνατότητα να μπορούν να κρυφοκοιτάζουν τον κόσμο μέσα από έναν ασφαλή, κλειστό χώρο.

Δίνοντας στη γάτα σας ένα σακίδιο πλάτης που είναι ασφαλές και άνετο, μπορείτε να το βοηθήσετε να περάσει πιο ευχάριστα μέσα σε αυτό.

Είναι τα σακίδια πλάτης για γάτες ασφαλή για τις γάτες;

Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα σακίδια πλάτης για γάτες είναι απολύτως ασφαλή για τις γάτες. Για να διατηρήσετε τη γατούλα σας ασφαλή όσο βρίσκεται μέσα στο μεταφορέα της, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Μην χρησιμοποιείτε ένα πλήρως διαφανές σακίδιο πλάτης (η γατούλα σας χρειάζεται ένα μέρος για να κρυφτεί).
 • Βεβαιωθείτε ότι το σακίδιο πλάτης είναι αρκετά μεγάλο.
 • Βεβαιωθείτε ότι το σακίδιο πλάτης διαθέτει οπές για τον αέρα.
 • Κάντε την άνετη με μια οικεία κουβέρτα και λιχουδιές.
 • Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε άμμο, τροφή ή νερό σε ένα σακίδιο πλάτης, χρησιμοποιήστε το μόνο για σύντομες διαδρομές.

Ξέρουμε ότι ανησυχείτε για την ασφάλεια του μωρού σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα σακίδια πλάτης για γάτες είναι αρκετά ασφαλή. Εφόσον χρησιμοποιείτε ένα καλό σακίδιο πλάτης και παρακολουθείτε τη γατούλα σας όσο βρίσκεται στο μεταφορέα, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Είναι ασφαλής η χρήση σακιδίων πλάτης για γάτες με φυσαλίδες;

Τα σακίδια πλάτης για γάτες με φυσαλίδες είναι απολύτως ασφαλή για μικρά ταξίδια, αρκεί να αερίζονται καλά και να είναι αρκετά μεγάλα για να μπορεί να ελιχθεί η γατούλα σας. Πολλές γάτες θα απολαύσουν να κοιτάζουν έξω μέσα από το παράθυρο της φούσκας.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε ένα ακρυλικό σακίδιο πλάτης για γάτες;

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε ένα ακρυλικό σακίδιο πλάτης για γάτες, εάν το σακίδιο έχει οπές αέρα και δεν είναι εντελώς διαφανές. Όπως και άλλα σακίδια πλάτης για γάτες, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για σύντομες διαδρομές.

Είναι ασφαλής η χρήση σακιδίων μεταφοράς γάτας;

Οι μεταφορείς σακιδίων γάτας είναι ασφαλείς όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Χρησιμοποιήστε τα μόνο για μικρά ταξίδια και μην χρησιμοποιείτε μεταφορείς σακιδίων πλάτης που είναι πλήρως διαφανείς. Βεβαιωθείτε ότι το σακίδιο πλάτης έχει οπές αέρα και δίνει στη γατούλα σας αρκετό χώρο ώστε να μην είναι στριμωγμένη.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τη χρήση ενός σακιδίου πλάτης για γάτες;

Οι κίνδυνοι από τη χρήση ενός σακιδίου πλάτης για γάτες είναι:

 • Μπορεί να μην αρέσει στη γάτα σας.
 • Μπορεί να γδάρει ή να σκίσει το ύφασμα.
 • Μπορεί να βγει έξω και να το σκάσει.

Φυσικά, μπορείτε να μετριάσετε αυτούς τους κινδύνους επιλέγοντας ένα καλό σακίδιο πλάτης από ανθεκτικό υλικό. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε το σακίδιο πλάτης χωρίς επίβλεψη με τη γατούλα σας μέσα. Αλλά εφόσον το προσέχετε και το κρατάτε κλειστό με φερμουάρ, η γατούλα σας δεν θα μπορέσει να ξεφύγει.

Είναι τα σακίδια πλάτης για γάτες σκληρά;

Όχι, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα σακίδια πλάτης για γάτες δεν είναι σκληρά. Στην πραγματικότητα, μόλις το συνηθίσουν, πολλές γατούλες απολαμβάνουν να ταξιδεύουν σε ένα σακίδιο πλάτης.

Από την άλλη πλευρά, τα σακίδια πλάτης για γάτες μπορεί να μην είναι κατάλληλα για κάθε γατούλα. Ορισμένα αιλουροειδή μισούν τους μεταφορείς κάθε είδους, και αν αυτό συμβαίνει με τη γάτα σας, ίσως δυσκολευτείτε να την βάλετε σε ένα σακίδιο πλάτης.

Πώς να εκπαιδεύσετε τη γάτα σας σε σακίδιο πλάτης

Πριν βάλετε τη γάτα σας σε σακίδιο πλάτης, δώστε της λίγο χρόνο για να συνηθίσει το νέο της μεταφορέα. Αφήστε το ανοιχτό σε ένα οικείο μέρος μέσα στο σπίτι, ώστε η γάτα σας να μπορεί να εξερευνήσει. Μπορεί να θέλετε να το γεμίσετε με παιχνίδια ή λιχουδιές.

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα σακίδιο πλάτης για γάτες;

Το γούνινο μωρό σας αξίζει το καλύτερο σε άνεση και ασφάλεια. Για να την κρατήσετε ευτυχισμένη, επιλέξτε ένα σακίδιο πλάτης για γάτες που είναι:

 • Ανθεκτικό

Αν δεν θέλετε η γατούλα σας να σκίσει το σακίδιο γάτας της σε κομματάκια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σακίδιο πλάτης κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό υλικό.

 • Ασφαλές

Σακίδια πλάτης κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό με ασφαλή φερμουάρ και ιμάντες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον μικρό σας καλλιτέχνη διαφυγής ασφαλή. Τα καλά σακίδια πλάτης διαθέτουν επίσης κλιπ για λουρί, ώστε να είστε σίγουροι ότι η γάτα σας δεν θα το σκάσει. Ένα άνοιγμα στο πάνω μέρος του σακιδίου πλάτης μπορεί να βοηθήσει να κρατήσετε τη γατούλα σας ασφαλή και είναι πολύ βολικό για επισκέψεις στον κτηνίατρο!

 • Καλά αεριζόμενο

Για να βεβαιωθείτε ότι η γατούλα σας μπορεί να αναπνέει εύκολα, πάρτε της ένα σακίδιο πλάτης με πολλές οπές αέρα και πλέγμα. Αυτό βοηθά επίσης στο να διατηρείται το γούνινο μωρό σας δροσερό.

 • Ιδιωτικό

Οι περισσότερες γάτες προτιμούν να έχουν κάτι για να κρύβονται, αλλά τους αρέσει επίσης να κοιτάζουν τον κόσμο. Ένα σακίδιο πλάτης με παράθυρο με φυσαλίδες είναι ένας ωραίος συμβιβασμός.

 • Άνετο

Ένα σακίδιο πλάτης για γάτες με μαλακή εσωτερική επένδυση μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσει τη γατούλα σας άνετη. Και μην ξεχνάτε τη δική σας άνεση! Βρείτε έναν μεταφορέα που να σας ταιριάζει, να έχει στιβαρή δομή και να μην επιβαρύνει την πλάτη σας.

 • Μέγεθος

Αποκτήστε ένα σακίδιο πλάτης που μπορεί να κρατήσει το βάρος της γατούλας σας και δεν θα περιορίζει το στυλ της. Ενώ το σακίδιο δεν πρέπει να έχει πολύ επιπλέον χώρο, θέλετε να δώσετε στη γάτα σας αρκετό χώρο για να γυρίζει, να κάθεται και να ξαπλώνει. Είναι καλή ιδέα να μετρήσετε τη γάτα σας ώστε να ξέρετε τι διαστάσεις πρέπει να έχει το σακίδιο πλάτης σας.

Τσάντα μεταφοράς πλάτης Pet Interest 33X24.5X40cm σε Μπεζ χρώμα

Η τσάντα μεταφοράς πλάτης της Pet Interest είναι η κατάλληλη επιλογή για να κάνετε τις βόλτες σας με το κατοικιδίο σας. Είναι ιδανική για μικρόσωμα σκυλάκια και γατούλες λόγω του μεγέθους της. Στο κέντρο της τσάντας έχει μια στρογγυλή τσεπη από δίχτυ, η οποία ανοίγει με φερμουάρ και μπορεί να βγάζει το ζωάκι σας το κεφάλι του. Αυτό βοηθάει να παίρνει καθαρό αέρα και να έχει οπτική επαφή. Στο μπροστινό μέρος της τσάντας έχει μια μεγάλη θήκη για να βάζετε τα απαραίτητα αντικείμενα του ζώου σας, αλλά ακόμη και τα δικά σας. Επιπλέον, στις πλαϊνές πλευρές έχει από δύο θήκες για να βάζετε το νερό του κατοικιδίου σας ή κάποιο παιχνίδι για να έχετε πάντα να παίζετε. Διαθέτει χερούλια για να το κρατάτε και στο χέρι.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top