Τα καλύτερα διαδραστικά παιχνίδια με λιχουδιές για τους σκύλους σας: Ποια να επιλέξετε και γιατί

Αγορές

Είναι γνωστό φαινόμενο πως η πλειοψηφία των σκυλιών δεν μπορούν να αντισταθούν σε δυο πράγματα. Στις λιχουδιές και στο παιχνίδι. Πως θα σας φαινόταν ο συνδυασμός αυτός; Δεν υπάρχει καλύτερο combo από αυτό για τους μικρούς μας φίλους. Οι λιχουδιές έχουν συνδυαστεί ως ένα μέσο «παραπλάνησης», εννοώντας ότι με μια λιχουδιά πιστεύουμε ότι μπορούμε να καθησυχάζουμε τα κατοικίδια  μας από κάποια “αταξία”. Ωστόσο, έχει και εκπαιδευτικούς σκοπούς και πολλά οφέλη στην πνευματική τους υγεία. Είναι ένας ωραίος και διασκεδαστικός τρόπος η εκπαίδευση των σκυλιών σας να περιλαμβάνει και μια λιχουδιά, έτσι..για την επιβράβευση!
Για φανταστείτε τώρα, αυτή η εκπαίδευση, η πνευματική υγεία να συνδυαστεί με την σωματική! Οι μικροί σας σκύλοι θα σας ευγνωμονούν και εσείς θα νιώθετε χαρά που αναπτύσσονται σωστά και εξελίσσονται με έναν υγιή ρυθμό.

Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες εκπαιδευτικών και διαδραστικών παιχνιδιών, με πολλά οφέλη. Ωστόσο, η επιλογή τους γίνεται με βάση την ανάγκη του κάθε σκύλου, γιατί κάθε ζωάκι διαφέρει στις ιδιαιτερότητες του και στις προτιμήσεις τους.

1. Οδοντικά

Ιδανικά για την βελτιώση της στοματικής τους υγιεινής, καθώς επίσης και της οδοντοστοιχίας.

2. Μασητικά

Αυτή η κατηγορία παιχνιδιών ενισχύουν την απασχόληση τους και την διάθεση τους για ατελείωτο παιχνίδι (π.χ απλά μασητικά παιχνίδια ή μασητικά που γεμίζουν ξηρά τροφή ή λιχουδιές)

3. Δράσης

Είναι πολύ σημαντικό τα κατοικίδια μας να εκτωνόνται και κινούνται συνεχώς, για να απελευθερώνουν με κάποιον τρόπο την ενέργειά τους (π.χ μπάλες, tugs, frisbees κ.α.)


1. Pet Interest Διαδραστικό Παιχνίδι Ρόδα Για Σκύλους Και Γάτες


Το μοναδικό εξοπλισμένo παιχνίδι με βεντούζα για σταθερότητα σε οποιδήποτε σημείου του σπιτιού που σας εξηπυρετεί, όπως σε τοίχο, στο πάτωμα ή ακόμη και σε κάποιο τραπέζι. Διαθέτει ένα χαριτωμένο κουδουνάκι στο εσωτερικό της ρόδας για να κρατάει σε εγρήγοση τα σκυλάκια σας και να τους κινεί το ενδιαφέρον. Καθώς η ρόδα περιστρέφεται 360 μοίρες, ρίχνει μια μικρή λιχουδιά στο αγαπημένο σας κατοικίδιο και έτσι τον εξιτάρει και θέλει να παίζει περισσότερο.
Ιδανικό για όλους τους σκύλους ανεξαρτήτως ηλικίας και φυλής. Σε ανοιχτό μπλε χρώμα, με διαστάσεις 163*138*74mm

2. Διαδραστικό Παζλ IQ Παιχνίδι-Ταΐστρα Σκύλου-Γάτας


Περισσότερο από μια απλή ταΐστρα, αυτό το παιχνίδι διανομής λιχουδιών είναι επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι ψυχικής άσκησης για εκπαίδευση και τόνωση του μυαλού και των αισθήσεων του κατοικίδιου ζώου σας. Εάν το κατοικίδιό σας τρώει πολύ γρήγορα ή τρώει πολύ, αυτό το διαδραστικό παζλ θα κάνει το κατοικίδιό σας να τρώει αργά και θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα στο στομάχι. Κρύψτε σε μερικές λιχουδιές και αφήστε το ζωάκι σας να παίζει ανοίγοντας τα συρτάκια για να τις βρει. Η μυρωδιά τους σταδιακά εξασθενεί καθώς τα ζωάκια μεγαλώνουν στο σπίτι και σε εσωτερικούς χώρους. Με το διαδραστικό παζλ θα καλλιεργήσουν τα ένστικτα τους και θα διασκεδάσουν παρέα με εσάς.Αυτός ο τροφοδότης είναι κατασκευασμένος από μη τοξικό υλικό PVC, ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μπορεί να το χρησιμοποιεί με σιγουριά.
Χαρακτηριστικά
• Τα κατοικίδια μπορούν να φάνε το φαγητό ανοίγοντας το καπάκι με το στόμα ή τα πόδια τους.
• Διαθέτει αντιολισθητικό μαξιλαράκι στο κάτω μέρος αποτρέποντας αποτελεσματικά τη μετακίνηση του δοχείου τροφής.
• Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό που δεν καταστρέφεται.

3. Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ανταμοιβής Για Σκύλους Σε Σχήμα Πλανήτη

Η αλληλεπίδραση με διαδραστικά παιχνίδια-μπάλες τροφίμων όχι μόνο μπορεί να δημιουργήσει μια υγιεινή διατροφή για το σκυλί σας, αλλά και να αυξήσει το IQ του!
Γεμίστε με λιχουδιές το δοχείο και αφήστε το ζωάκι σας να παίξει.Παράλληλα θα απολαμβάνει και τις λιχουδιές που κατάφερε να βγάλει μόνο του από την μπάλα.
Εμποδίζει το σκυλί σας να έχει ένα γρήγορο φαγητό, το οποίο βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και της πέψης. Το διατηρεί διανοητικά και σωματικά ενεργό.
Είναι νέο αντι-στρες, διασκεδαστικό, μη τοξικό, ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και υγιές παιχνίδι για τα κατοικίδια σας
Διαθέτει δύο εξόδους για τις λιχουδιές ανάλογα με το μέγεθος του σνακ και τη ποσότητα που θέλετε να κερδίσουν από το παιχνίδι τους.
Είναι φτιαγμένο από φυσικό καουτσούκ, ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.

4. Παιχνίδι – Σχοινί Σκύλου Pet Interest 3 Κόμπους & 2 TPR Λαβές Σε Χρώμα Πράσινο


Το ιδανικό παιχνίδι – σχοινί της Pet Interest, κατάλληλο για σκύλους με γεύση μέντα για να παίζει ατέλειωτες ώρες και να περνάει ευχάριστα της ώρα του. Ο κόμποι αυτοί βοηθάνε στο να καθαρίζει τα δόντια του από τυχόν υπολείμματα και η γεύση της μέντας που έχει του κινεί ο ενδιαφέρον να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο. Είναι ο τέλειος τρόπος να εκτονώσει την ενέργεια που έχει το σκυλάκι σας. Είναι εύκολο στην μεταφορά του, άρα μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας. Επίσης, είναι ιδανικό ακόμη και για την εκπαίδευση του, καθώς και την άσκηση του. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το λατρέψει.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Παιχνίδι-σχοινί με 3 κόμπους και 2 TPR λαβές
  • Κατάλληλο για όλους τους σκύλους
  • Ιδανικό για τα δόντια τους
  • Εύκολο στην μεταφορά
  • Διαστάσεις 18mm*42cm

5. Pet Camelot Παιχνίδι Σκύλου Μπάλα Με Υποδοχή Για Τροφή 6x6cm


Η αλληλεπίδραση με διαδραστικά παιχνίδια-μπάλες τροφίμων όχι μόνο μπορεί να δημιουργήσει μια υγιεινή διατροφή για το σκυλί σας, αλλά και να αυξήσει το IQ του! Γεμίστε με λιχουδιές το δοχείο και αφήστε το ζωάκι σας να παίξει.Παράλληλα θα απολαμβάνει και τις λιχουδιές που κατάφερε να βγάλει μόνο του από την μπάλα. Εμποδίζει το σκυλί σας να έχει ένα γρήγορο φαγητό, το οποίο βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών και της πέψης. Το διατηρεί διανοητικά και σωματικά ενεργό.
Είναι νέο αντι-στρες, διασκεδαστικό, μη τοξικό, ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και υγιές παιχνίδι για τα κατοικίδια σας!
Διαθέτει δύο εξόδους για τις λιχουδιές ανάλογα με το μέγεθος του σνακ και τη ποσότητα που θέλετε να κερδίσουν από το παιχνίδι τους.
Είναι φτιαγμένο από φυσικό καουτσούκ, ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.


Τελικά, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν πνευματικά και σωματικά τους μικρούς μας φίλους. Έχει σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά του αυτού του είδους η εκτόνωση και το παιχνίδι, γιατί μπορεί να καθορίσει και την συμπεριφορά τους αν ξεκινήσουν από νεαρή ηλικία να έρχονται σε επαφή με αυτού του είδους διαδραστικά παιχνίδια. Το να απαγορεύουμε στον σκύλο μας να δαγκώνει τα χέρια μας ή να μασάει διάφορα αντικείμενα είναι αποτελεσματικό και δίκαιο μόνο όταν του μαθαίνουμε τι μπορεί να δαγκώνει και να μασάει εναλλακτικά. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τα παιχνίδια του.. Εκτονωμένος σκύλος σημαίνει ευτυχισμένος σκύλος αλλά και χαρούμενος ιδιοκτήτης καθώς ένας σκύλος που ασκείται καθημερινά, είναι πολύ πιο ήρεμος και ισορροπημένος.Είναι σίγουρα επιλογές που θα λατρέψουν και δε θα θέλουν να αποχωρίζονται με τίποτα. Ετοιμαστείτε για πολύ παιχνίδια για ατέλειωτες ώρες!

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top