Τι λουρί να αγοράσετε στον σκύλο σας; -Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφορετικών λουριών σκύλων

Αγορές

Από τα υλικά μέχρι τους τύπους και τις περιπτώσεις χρήσης, αυτός ο οδηγός θα αναλύσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα λουριά σκύλων.

Ποιος τύπος λουριού είναι κατάλληλος για τον σκύλο σας;

Κάθε σκύλος ή κουτάβι στον πλανήτη χρειάζεται κάποια μορφή λουριού, αλλά ο αριθμός των διαφορετικών επιλογών μπορεί να είναι συντριπτικός. Θα πρέπει να επιλέξετε από σχοινί ή ένα δερμάτινο; Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθώ στα πιο συνηθισμένα υλικά και τύπους λουριού και θα περιγράψω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός.

Το καλύτερο μήκος λουριού για σκύλους

Αν έπρεπε να διαλέξετε μόνο ένα λουρί, θα μπω κατευθείαν στο ψητό, βγείτε έξω και πάρτε ένα λουρί 1,8 μέτρων στο υλικό της επιλογής σας. Ο λόγος που σας ωθώ προς ένα λουρί 1,8 μ. είναι ότι οι περισσότεροι νόμοι σε πολλές διαφορετικές χώρες απαιτούν να έχετε το σκύλο σας με λουρί -συνήθως 1,8 (μερικές φορές 1,2 μ.). Έτσι, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα λουρί 1,8 μ.

Τώρα, γιατί όχι ένα λουρί 1,2 μ; Λοιπόν, επειδή ένα λουρί 1,8 μ. μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί ως λουρί 1,2 μ, 0,6 μ. κτλ – παίρνετε την ιδέα. Με άλλα λόγια, έχετε μεγάλη ευελιξία, ενώ αν περιοριστείτε μόνο με ένα λουρί 1,2 μ., αφαιρείτε αυτό το μικρό κομμάτι της επιπλέον ελευθερίας που μπορεί να έχει ο σκύλος σας για να πάει λίγο πιο μακρυά στο γρασίδι, να κάνει τις δουλειές του και ούτω καθεξής.

Έτσι, ένα λουρί 1,8 μ. είναι λίγο πολύ το τυπικό μήκος για όλους, είτε κάνετε αθλήματα, το εκπαιδεύετε είτε απλά πηγαίνετε το σκύλο σας για μια βόλτα.

Διαφορετικά υλικά λουριού σκύλου

Τα υλικά των λουριών μπορούν να εκτείνονται από το νάιλον έως το δέρμα και το βιοθάνιο. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Δέρμα

+ Υπέροχη αίσθηση στο χέρι και μπορεί να διαρκέσει για πάντα αν συντηρείται σωστά.

– Πιο ακριβό και απαιτεί συνεχή συντήρηση.

Νάιλον

+Φθηνό και ανθεκτικό.

– Δεν έχει καλή αίσθηση στο χέρι και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα από σχοινί.

Biothane

+ Φθηνότερο από το δέρμα, αλλά έχει εξίσου καλή αίσθηση στο χέρι και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό χωρίς να απαιτεί επιπλέον συντήρηση.

– Μπορεί να γίνει ολισθηρό όταν βραχεί.

Δέρμα

Η αγαπημένη μου αίσθηση στο χέρι είναι το δέρμα. Ωστόσο, είναι πιο ακριβό και πρέπει να βρείτε έναν διανομέα υψηλής ποιότητας. Πρέπει να συντηρείτε το δέρμα, αλλά αν συντηρείται καλά και λαδώνεται, ένα δερμάτινο λουρί μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Αν δεν το συντηρείτε, μπορεί να στεγνώσει και να ραγίσει και να σας απογοητεύσει, και αυτό δεν το θέλουμε.

Αν δεν είστε πρόθυμοι να βάλετε την επιπλέον εργασία συντήρησης, αποφύγετε την αγορά ενός δερμάτινου λουριού.

Νάιλον

Το νάιλον είναι υπέροχο – είναι πολύ, πολύ ανθεκτικό και αρκετά φθηνό – αλλά κατά τη γνώμη μου, έχει τη χειρότερη αίσθηση στο χέρι. Είναι επίσης το πιο πιθανό υλικό που θα σας δώσει αυτό το φαινόμενο ή την αίσθηση του καψίματος του σχοινιού σε περίπτωση που ο σκύλος τραβήξει ή τραβήξει. Και όπως και οι δύο ξέρουμε, πολλά σκυλιά είναι εκεί έξω και τραβούν. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό, είναι φθηνό, πολύ σκληρό, αλλά δεν είναι η καλύτερη αίσθηση στο χέρι σας.

Εάν ο σκύλος σας δεν έχει τη συνήθεια να τραβάει και ψάχνετε για ένα φτηνό λουρί που θα διαρκέσει, το νάιλον είναι μια καλή επιλογή.

Biothane

Το Biothane είναι βασικά ένα συνθετικό δέρμα. έχει την εμφάνιση του δέρματος, αλλά έρχεται σε μυριάδες χρώματα, υφές, πάχη και μήκη.

Το Biothane είναι εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό και έχει φανταστική αίσθηση στο χέρι. Το μόνο πρόβλημα με τη Biothane, είναι ότι αν βραχεί, μπορεί να γίνει λίγο ολισθηρό.

Το Biothane έχει την ευχάριστη αίσθηση του δέρματος στο χέρι με χαμηλότερο κόστος και χωρίς συντήρηση.

Διαφορετικοί τύποι λουριών που σας προτείνουμε

Κολάρο σκύλου-γάτας LoveBoom με σχέδια Alpaka

Το μοναδικό κολάρο με απίθανα σχέδια της LoveBoom για τους μικρούς μας φίλους! Το πιο άνετο κολάρο με σχέδια Alpaka και μαλακό ύφασμα για να επιτρέπει στο τρίχωμα και το δέρμα του ζώου σας να αναπνέει και να είναι μαλακό. Προσφέρει στο κατοικίδιο σας άνεση στη βόλτα τους, γιατί είναι ρυθμιζόμενο και αυξομειώνεται και προσαρμόζεται ανάλογα το μέγεθος του σκύλου ή της γατούλα σας. Έχει αποσπώμενο φιόγκο για να τον αφαιρείτε και να τον προσθέτετε όποτε θέλετε. Τα προϊόντα της LoveBoom είναι ανθεκτικής κατασκευής, με υφάσματα υψηλής ποιότητας που δε προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα των φίλων μας! Ετοιμαστείτε για τις πιο στυλάτες, μοντέρνες και άνετες βόλτες!

Λουρί-Οδηγός σκύλου LoveBoom με σχέδιο Sloth 1,52m

Ένα μοναδικό λουρί με απίθανα σχέδια της LoveBoom για τους μικρούς μας φιλους! Το πιο βολικό λουρί με σχέδια Sloth και δυνατό κράτημα για να το γαντζώνεται στο σαμαράκι του σκύλου σας. Δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας του κατοικιδίου σας, αφού είναι είναι δυνατής κατασκευής, επομένως δε θα σας αγχώνει αν τυχόν σας τραβάει ο μικρός σας σκύλος. Τα προϊόντα της LoveBoom είναι ανθεκτικής κατασκευής, με υφάσματα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν σιγουριά! Παρόλο της δυνατής αντοχής του, το λουρί-οδηγός είναι ελαφρύ,που δε κουράζει με πολύ καλό κράτημα για ατελείωτες ώρες περπατήματος. Ετοιμαστείτε για τις πιο στυλάτες,μοντέρνες και γεμάτες ασφάλεια βόλτες!

Σαμαράκι σκύλου LoveBoom με σχέδια Cactus

Ένα μοναδικό σαμαράκι με απίθανα σχέδια της LoveBoom για τον μικρό μας φίλο! Το πιο άνετο σαμαράκι με σχέδια μικρούς Cactus και μαλακό ύφασμα για να επιτρέπει στο τρίχωμα και το δέρμα του σκύλου σας να αναπνέει και να είναι μαλακό. Προσφέρει στο κατοικίδιο σας άνεση στη βόλτα του, γιατί είναι ρυθμιζόμενο και αυξομειώνεται και προσαρμόζεται ανάλογα το μέγεθος του σκύλου σας. Τα προϊόντα της LoveBoom είναι ανθεκτικής κατασκευής, με υφάσματα υψηλής ποιότητας που δε προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα του φίλου μας! Ετοιμαστείτε για τις πιο στυλάτες, μοντέρνες και άνετες βόλτες!

Σαμαράκι Mesh Σκύλου Pet Interest “Winter leaves”

Σαμαράκι mesh με σχέδιο της Pet Interest, για το σκυλάκι σας. Το υλικό του επιτρέπει στο τρίχωμα και το δέρμα του μικρού μας φίλου να αναπνέει και είναι μαλακό, ώστε να του προσφέρει άνεση στη βόλτα του. Το όμορφο σχέδιό του είναι μοναδικό και έτσι έχετε μια στυλάτη εμφάνιση για το σκυλάκο σας. Έχει ρυθμιζόμενο μήκος για να μπορείτε να το προσαρμόσετε στο σώμα του. Καλό θα ήταν να βγάζετε το σαμαράκι μετά τη βόλτα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο φθοράς από τα δόντια του μικρού μας φίλου.

Από 100% πολυεστέρα.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top