Το must προϊόν του φετινού καλοκαιριού – Προσφέρεται μια ανάσα δροσιάς στο κατοικίδιό σας

Αγορές

Όταν έρχεται το καλοκαίρι, τα κατοικίδιά μας μπορεί να ζεσταίνονται όπως κι εμείς. Παρόλο που οι γάτες απολαμβάνουν τον ζεστό καιρό και την ηλιοθεραπεία, μπορούν να υπερθερμανθούν. Τα σημάδια που δείχνουν ότι το κατοικίδιό σας αισθάνεται άβολα στη ζέστη περιλαμβάνουν λαχάνιασμα, υπερβολική περιποίηση, σάλια και ανησυχία επειδή δεν μπορεί να βρει ένα αρκετά δροσερό σημείο. Παρέχοντας στη γάτα σας έναν τρόπο να παραμένει δροσερή κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών, θα την κρατήσετε ήρεμη και χαλαρή. Όταν το κλιματιστικό δεν είναι αρκετό, τα πατάκια και τα μαξιλάρια ψύξης μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση. Τα περισσότερα από αυτά είναι εύκολα στη χρήση, τον καθαρισμό και την αποθήκευση.

Ενώ πολλά χαλάκια ψύξης διαφημίζονται προς τους σκύλους, θα λειτουργήσουν το ίδιο για κάθε ζώο που τα χρειάζεται. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους που διατίθενται στην αγορά σήμερα, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας με κριτικές για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε όχι μόνο το καλύτερο ψυχρό μαξιλάρι για γάτες, αλλά το καλύτερο ψυχρό μαξιλάρι για τη γάτα σας

Στρώμα Δροσιάς Αυτοδροσιζόμενο Cooling Mat για Κατοικίδια 70x50cm

Αυτοδροσιζόμενο στρώμα ψύξης για κατοικίδια με λεπτό πάχος. Ιδανικό για σκύλους και γάτες που προτιμούν να ξαπλώνουν στο πάτωμα. Κατάλληλο για χρήση στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.

Έτοιμοι για το καλοκαίρι! Το Αυτοδροσιζόμενο Στρώμα Ψύξης δροσίζει το σκυλάκι ή γατάκι σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Δε χρειάζεται να τοποθετηθεί στον καταψύκτη ή στο ψυγείο, λόγω της τεχνολογίας Coolcore με την οποία είναι φτιαγμένο το ύφασμά του.

Μειώνει γρήγορα τη θερμότητα του σώματος του ζώου σας. Το στρώμα είναι περίπου 10 βαθμούς πιο κρύο από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες. Όταν το ζωάκι σας σηκωθεί, το στρώμα είναι έτοιμο για χρήση ξανά μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Μείνετε «δροσεροί» παντού! Ελαφρύ και εύκολο στο δίπλωμα μεταφέρεται παντού. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας ένα δροσερό μέρος ανάπαυσης οπουδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καθαρίζεται εύκολα με ένα πανί. Προσοχή! Δεν πλένεται στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά
• Δεν χρειάζεται ψύξη
• Ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτινοβολίες και στις καιρικές συνθήκες.
• Αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες
• Παχύ εξωτερικό στρώμα πολυεστέρα

Σκέψεις πριν από την αγορά

Μπορείτε να επιλέξετε ποιο μαξιλάρι ή χαλάκι ψύξης γάτας θα ήταν καλύτερο για τη γάτα σας, έχοντας αυτά τα πράγματα κατά νου όταν ψάχνετε για ένα.

Μέγεθος: Η γάτα σας θα πρέπει να μπορεί να χωρέσει άνετα στο στρώμα ενώ είναι τεντωμένη σε όλο το μήκος του σώματός της. Το χαλάκι θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να επιτρέπει στη γάτα σας να μετακινείται από τη μία περιοχή στην άλλη αν ζεσταθεί πολύ. Αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος, επιλέξτε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε.
Υλικό: Το στρώμα θα πρέπει να είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση σε ένα στρώμα από το οποίο θα πρέπει να αποτελείται το στρώμα: Όσο πιο ανθεκτικό είναι το υλικό, τόσο καλύτερο θα είναι το μαξιλάρι. Σκεφτείτε πώς πρέπει να καθαρίζεται το χαλάκι. Τα εξωτερικά υλικά μπορούν να πλένονται στο πλυντήριο ή να σκουπίζονται με το χέρι, ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε. Αν η γάτα σας αρέσκεται να γρατζουνάει ή να μασάει πράγματα, είναι απαραίτητο ένα σκληρό εξωτερικό υλικό που δεν κομματιάζεται εύκολα.
Ψύξη: Ορισμένα μαξιλάρια και χαλάκια δεν απαιτούν καμία εργασία από εσάς για να δροσιστούν, επειδή είναι αυτοψυκτικά και επαναφορτίζονται μόνα τους. Άλλα απαιτούν κατάψυξη ή γέμισή τους με νερό. Όποιο κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πόσο απαιτητική είναι η εργασία και τι απαιτεί.
Χρόνος: Ορισμένα στρώματα παραμένουν δροσερά για περίπου μία ώρα, ενώ άλλα διαρκούν πολύ περισσότερο. Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες της γάτας σας και πόσο θα εκτιμήσει την ανακούφιση από τη θερμότητα. Όταν τα χαλάκια αρχίσουν να ζεσταίνονται, κάποια πρέπει να παγώσουν ξανά. Διατηρώντας επιπλέον χαλάκια στην κατάψυξη ή στο ψυγείο, θα βοηθήσετε τη γάτα σας να παραμένει συνεχώς δροσερή.

Πώς να κάνετε τη γάτα σας να το χρησιμοποιήσει

Στις γάτες αρέσει να λειτουργούν με το δικό τους χρονοδιάγραμμα. Φαίνεται ότι θα κοιμηθούν σε οτιδήποτε εκτός από αυτό που παίρνουμε ειδικά γι’ αυτές. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις γάτες να αγνοούν κάτι που τους πήρατε και στη συνέχεια να αρχίζουν να το χρησιμοποιούν από το πουθενά μια μέρα και να μη σταματούν ποτέ. Τους αρέσει να το κάνουν όταν νομίζουν ότι ήταν δική τους ιδέα.

Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να χρησιμοποιήσει η γάτα σας το μαξιλάρι ψύξης, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τη διαδικασία.

Τοποθετήστε το χαλάκι εκεί όπου τους αρέσει να κοιμούνται. Τους αρέσει ο καναπές ή μια γωνιά του κρεβατιού σας; Έχει κάποιο αγαπημένο περβάζι; Καλύψτε το σημείο με το μαξιλάρι και μην τους αφήσετε άλλη επιλογή από το να το δοκιμάσουν.
Καθίστε πρώτα εσείς στο χαλάκι και στη συνέχεια καλέστε τη γάτα σας. Χρησιμοποιήστε παιχνίδια ή λιχουδιές για να τις δελεάσετε να περπατήσουν πάνω του.
Ταΐστε τη γάτα σας πάνω στο χαλάκι. Αφήστε την να συνηθίσει την αίσθηση και να τη συνδέσει με κάτι θετικό.

Είναι αυτά τα στρώματα και τα μαξιλάρια ασφαλή για τη γάτα μου;

Ενώ πολλοί κατασκευαστές διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλή για τα ζώα, αυτά τα πατάκια ψύξης δεν προορίζονται για κατανάλωση. Δεν είναι τοξικά, αλλά αν η γάτα σας καταπιεί κάποιο από το υλικό, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επείγουσα επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Εάν η γάτα σας φάει κάτι που δεν πρέπει να φάει, θα μπορούσε να προκαλέσει εντερική απόφραξη. Η θεραπεία γι’ αυτό είναι συνήθως χειρουργική επέμβαση. Εάν γνωρίζετε ότι η γάτα σας μασάει συχνά πράγματα που δεν θα έπρεπε, ειδικά πλαστικό, ή εάν γνωρίζετε ότι η γάτα σας έχει pica, ένα χαλάκι ψύξης θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα της γάτας σας πάνω και γύρω από αυτό.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top