Αναζητείται σπίτι για τη Bella, το πιο αξιολάτρευτο κουτάβι!

Χάθηκε-Βρέθηκε

Σας παρουσιάζουμε τη Bella, ένα πανέμορφο θηλυκό σκυλάκι 3 μηνών που προβλέπεται να φτάσει τα 25 κιλά. Η Bella είναι χνουδωτή, χαδιάρα και πολύ έξυπνη, έτοιμη να γεμίσει το σπίτι σας με αγάπη και χαρά.

Αυτό το αξιολάτρευτο κουτάβι δίνεται για υιοθεσία πλήρως εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, με microchip και βιβλιάριο υγείας. Όλα τα έξοδα για τα ιατρικά της καλύπτονται από τον νέο της κηδεμόνα.

Η Bella ψάχνει για έναν υπεύθυνο και στοργικό άνθρωπο που θα την αγαπήσει και θα της προσφέρει ένα μόνιμο σπίτι. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αυτή την υπέροχη ψυχή μέλος της οικογένειάς σας, στείλτε μας μήνυμα με το τηλέφωνό σας. Η Bella ανυπομονεί να γνωρίσει τον νέο της άνθρωπο!

Οφέλη του να έχεις ένα σκύλο

Αγάπη χωρίς όρους. Συντροφικότητα. Συνεχής ψυχαγωγία. Οι περισσότεροι από εμάς τους λάτρεις των σκύλων γνωρίζουμε ότι η ζωή είναι καλύτερη με έναν σκύλο. Το να περνάτε χρόνο με σκύλους κάνει θαύματα για την υγεία και ευεξία σας. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η κατοχή ενός σκύλου σας κάνει καλό σωματικά και συναισθηματικά. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο ευτυχισμένους και υγιείς. Μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε μια κρίση και μπορούν ακόμη και να σας βοηθήσουν να βρείτε ραντεβού. Αυτά είναι 10 οφέλη από την ιδιοκτησία ενός σκύλου:

  1. Τα σκυλιά μας κάνουν να νιώθουμε λιγότερο μόνοι
  2. Τα σκυλιά κάνουν καλό στην καρδιά σας
  3. Τα σκυλιά σας βοηθούν να σταματήσετε να αγχώνεστε
  4. Οι σκύλοι μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε περιόδους κρίσης
  5. Οι σκύλοι σας ενθαρρύνουν να κινηθείτε
  6. Τα σκυλιά σας κάνουν πιο ελκυστικούς
  7. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο κοινωνικούς
  8. Τα σκυλιά είναι «φτιαγμένα» για να είναι ακαταμάχητα
  9. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο ευτυχισμένους
  10. Τα σκυλιά μπορούν να έχουν θετικές επιδράσεις στους ηλικιωμένους

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top