Γνώρισε τη Λάμψη: Η μελλοντική σου σύντροφος για μια ζωή!

Χάθηκε-Βρέθηκε

Η Λάμψη είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που βρέθηκε όταν ήταν ακόμα μωρό. Όταν είδε τον άνθρωπο που την βρήκε, έτρεξε από το απέναντι πεζοδρόμιο και ανέβηκε πάνω του, αποφασισμένη να σωθεί. Πιθανότατα είχε μόλις εγκαταλειφθεί επειδή ήταν άρρωστη.

Αυτή η γλυκιά και τρυφερή γατούλα έκανε όλες τις απαραίτητες θεραπείες και τώρα είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη, έτοιμη να βρει την οικογένεια που της αξίζει. Είναι 8 μηνών, με εντυπωσιακή ουρά, κοινωνική, πολύ ζωηρή και παιχνιδιάρα. Θα ήταν ιδανική ακόμα και σε σπίτι που υπάρχει ήδη άλλο γατάκι. Λατρεύει να κυνηγάει το παιχνίδι της και όταν κουράζεται, ανεβαίνει αγκαλιά για να αποκοιμηθεί γουργουρίζοντας.

Η Λάμψη δίνεται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι, με τις απαραίτητες προφυλάξεις σε μπαλκόνια. Αν πιστεύετε ότι η Λάμψη είναι η κατάλληλη σύντροφος για εσάς, επικοινωνήστε στο 6983634091.

Υιοθεσία Γάτας: Οδηγός για την κατάλληλη προετοιμασία

Βρήκατε μια αδέσποτη γατούλα στον δρόμο ή μικρά νεογέννητα γατάκια και τα φέρατε σπίτι; Η φίλη σας χαρίζει μερικά γατάκια και εσείς θέλετε όσο τίποτα να πάρετε ένα; Η υιοθεσία είναι η ωραιότερη πράξη αγάπης που μπορείτε να κάνετε για ένα ζώο. Το να του δώσετε ένα σπίτι, τροφή και φροντίδα είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Προμηθευτείτε τα αγαθά που χρειάζεστε: Πριν φέρετε στο σπίτι μια γάτα, ετοιμάστε το χώρο σας για την άφιξή της.

Εκτός από τα τρόφιμα που θα χρειαστείτε για τη γάτα σας  και  την άμμο, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο, ασφαλές περιβάλλον για τον νέο φίλο σας.

  1. Απομακρύνετε ότι είναι επικίνδυνο.
  1. Φροντίστε να διορθώσετε πιθανά εκτεθειμένα καλώδια, να απομακρύνεται δηλητηριώδη φυτά ή μη ασφαλή έπιπλα που θα μπορούσαν να βλάψουν -τραυματίσουν ένα περίεργο ζωηρό γατάκι.
  1. Εάν δε θέλετε να δείτε το γατάκι σας να σκαρφαλώνει για να ανέβει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας ,εξοπλίστε το χώρο σας με τουλάχιστον ένα ονυχοδρόμιο γάτας για αναρρίχηση.
  1. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια ειδικά για τις γάτες αποτελούν για εκείνες ευχάριστη απασχόληση ή να το κάνετε.

Επίσης φροντίστε να βρείτε έναν κτηνίατρο. Το καταφύγιο ή ο οργανισμός διάσωσης μπορεί να έχει ήδη επαφή με κάποιον  ή να μπορεί να σας συστήσει.

Εφόσον πάρετε τη γάτα στο σπίτι σας, δώστε της  χρόνο και χώρο για να συνηθίσει στα νέο περιβάλλον. Εάν μια γάτα ή γατάκι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αφήστε την ελεύθερη σε έναν ειδικό χώρο στο σπίτι ώστε να χαλαρώσει. Η δυσκολία προσαρμογής διπλασιάζεται εάν στο σπίτι έχετε και άλλες γάτες ή σκύλους. Δημιουργήστε ένα δικό τους δωμάτιο ή μια γωνιά στο σπίτι όπου θα τοποθετήσετε το κουτί άμμου, το φαγητό της, το νερό της και μερικά παιχνίδια, και στη συνέχεια αφήστε τη να έρθει μονή της σε εσάς. Οι περισσότερες γάτες θα γίνουν περίεργες μετά από λίγες ημέρες, αλλά να γνωρίζεται ότι μπορεί να χρειαστεί  λίγος χρόνος για να νιώσουν οικεία.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top