Γνωρίστε την Ρόμα: Η γλυκιά σκυλίτσα που περιμένει την παντοτινή οικογένειά της

Χάθηκε-Βρέθηκε

Γνωρίστε τη Ρόμα , μια γλυκιά σκυλίτσα 6 ετών που περιμένει ανυπόμονα να βρει την οικογένειά της! Είναι έξυπνη, συνεργάσιμη και απολαμβάνει την ανθρώπινη συντροφιά. Επιπλέον, τα πηγαίνει εξαιρετικά με άλλα σκυλάκια και αγαπά το παιχνίδι και την κοινωνικοποίηση.

Το σπίτι της Ρόμας ήταν ο δρόμος μέχρι πριν λίγους μήνες, αλλά τώρα αναζητά ένα ζεστό, αγάπης γεμάτο σπίτι που θα της προσφέρει την ασφάλεια και την αγάπη που της αξίζουν. Είναι υγιής, στειρωμένη και έχει ηλεκτρονική σήμανση.

Αν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τη Ρόμα και να της προσφέρετε ένα πραγματικό σπίτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο ☎️694 252 3268 κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Βοηθήστε τη Ρόμα να βρει την ευτυχία που της αξίζει – μια ζεστή αγκαλιά και μια αγαπημένη οικογένεια περιμένουν να την υποδεχτούν!

Υιοθεσία ενήλικου σκύλου: Οδηγός για νέους ιδιοκτήτες

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου είναι κάτι υπέροχο – όχι μόνο για τον σκύλο που αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία για μια καλή ζωή, αλλά και για εσάς. Τα κουτάβια είναι αξιολάτρευτα, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά. Με την επιθυμία τους να παίζουν συνέχεια και τη φάση του μασήματος (προσοχή στα πόδια επίπλων!), η ανατροφή ενός κουταβιού μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητική.

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Αλλά πριν τρέξετε να σώσετε ένα σκυλάκι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Θα πρέπει να λάβετε κάποια πράγματα υπόψιν

  1. Ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους φυλών
  2. Έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά
  3. Επιστρατεύστε τη βοήθεια του προσωπικού του καταφυγίου για να βρείτε το καλύτερο ταίρι για εσάς
  4. Πάρτε το σκύλο σε ένα διαφορετικό περιβάλλον για να ανακαλύψετε την μοναδική του προσωπικότητα
  5. Εξετάστε το κόστος και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε
  6. Βρείτε τη σωστή τροφή που ταιριάζει στις ανάγκες του
  7. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για τον σκύλο σας
  8. Θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί με το νέο σας κατοικίδιο

Τα ενήλικα σκυλιά μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο περιβάλλον τους, οπότε είναι στο χέρι σας να τα βοηθήσετε να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά. Στην αρχή, ο νέος σας σκύλος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής και να χρειάζεται ένα σημείο που να νιώθει ασφάλεια, όπως ένα κλουβί ή το κρεβάτι του. Δώστε στο κουτάβι σας αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί και απευθυνθείτε στο προσωπικό του καταφυγίου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη βοήθεια του σκύλου σας στην προσαρμογή. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και μερικές φορές ακόμη και εκπαιδευτική βοήθεια για να βοηθήσουν στη δημιουργία της καλύτερης αρχής για εσάς και τον τετράποδο φίλο σας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top