Η Μπόνυ αναζητά την παντοτινή της οικογένεια: Χαρίστε της μια δεύτερη ευκαιρία!

Χάθηκε-Βρέθηκε

Η Μπόνυ είναι άλλη μία περίπτωση εγκατάλειψης γιατί “πολύ απλά” κάποιος απλά βαρέθηκε τον σκύλο του. Δε θα σταθούμε εκεί όμως, γιατί δεν αξίζει. Θα σταθούμε στο υπέροχο αυτό πλάσμα, που ελπίζουμε κάποιος να την εκτιμήσει και να της δώσει μία ευκαιρία στη ζωή. Το κορίτσι αυτό είναι ένα χαριτωμένο πλάσμα, γεμάτο ενέργεια και αγάπη προς τους ανθρώπους. Πηδάει αμέσως στην αγκαλιά σου και σε καλωσορίζει! Είναι γεννημένη μάλλον το 2017-2018 και ζυγίζει κάπου στα 30 κιλά. Τα πάει άψογα με τα υπόλοιπα σκυλάκια και στη βόλτα με το λουρί είναι καλή, αν και θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.

Μάλλον το χρώμα της και το μέγεθός της θα δυσκολέψει την υιοθεσία της. Δεν παύουμε όμως να ελπίζουμε σε αυτούς τους λίγους που δεν κοιτάνε χρώμα, ηλικία και μέγεθος, αλλά μάτια που υπόσχονται αγάπη άνευ όρων.

Η Μπόνυ θα δοθεί στειρωμένη και τσιπαρισμένη στο όνομα του νέου κηδεμόνα. Όποιος ενδιαφέρεται για τη Μπόνυ, μπορεί να συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο:
[https://forms.gle/GHReLkfNB6wbyUra8](https://forms.gle/GHReLkfNB6wbyUra8)

Κοινοποιήστε τη Μπόνυ και βοηθήστε τη να βρει την οικογένεια που της αρμόζει.

Υιοθεσία ενήλικου σκύλου: Οδηγός για νέους ιδιοκτήτες

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου είναι κάτι υπέροχο – όχι μόνο για τον σκύλο που αποκτά μια δεύτερη ευκαιρία για μια καλή ζωή, αλλά και για εσάς. Τα κουτάβια είναι αξιολάτρευτα, αλλά χρειάζονται πολλή δουλειά. Με την επιθυμία τους να παίζουν συνέχεια και τη φάση του μασήματος (προσοχή στα πόδια επίπλων!), η ανατροφή ενός κουταβιού μπορεί να είναι αρκετά εξαντλητική.

Η υιοθεσία ενός ενήλικου σκύλου έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Αλλά πριν τρέξετε να σώσετε ένα σκυλάκι, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Θα πρέπει να λάβετε κάποια πράγματα υπόψιν

  1. Ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τύπους φυλών
  2. Έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά
  3. Επιστρατεύστε τη βοήθεια του προσωπικού του καταφυγίου για να βρείτε το καλύτερο ταίρι για εσάς
  4. Πάρτε το σκύλο σε ένα διαφορετικό περιβάλλον για να ανακαλύψετε την μοναδική του προσωπικότητα
  5. Εξετάστε το κόστος και αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε
  6. Βρείτε τη σωστή τροφή που ταιριάζει στις ανάγκες του
  7. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα για τον σκύλο σας
  8. Θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί με το νέο σας κατοικίδιο

Τα ενήλικα σκυλιά μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στο περιβάλλον τους, οπότε είναι στο χέρι σας να τα βοηθήσετε να αισθανθούν ασφάλεια και σιγουριά. Στην αρχή, ο νέος σας σκύλος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής και να χρειάζεται ένα σημείο που να νιώθει ασφάλεια, όπως ένα κλουβί ή το κρεβάτι του. Δώστε στο κουτάβι σας αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί και απευθυνθείτε στο προσωπικό του καταφυγίου αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη βοήθεια του σκύλου σας στην προσαρμογή. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και μερικές φορές ακόμη και εκπαιδευτική βοήθεια για να βοηθήσουν στη δημιουργία της καλύτερης αρχής για εσάς και τον τετράποδο φίλο σας.

 

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top