Η Ήρα αναζητά την οικογένεια που θα της προσφέρει αγάπη και ένα ζεστό σπίτι

Χάθηκε-Βρέθηκε

Η υιοθεσία ενός κατοικίδιου ζώου είναι μια πράξη αγάπης και ευαισθητοποίησης που αλλάζει ζωές. Πέρα από την απλή πράξη της φροντίδας ενός ζώου, η υιοθεσία φέρνει μαζί της αμέτρητα οφέλη, τόσο για το ζώο όσο και για τον άνθρωπο που θα το υιοθετήσει. Από την πλούσια συναισθηματική σύνδεση που αναπτύσσεται μεταξύ τους μέχρι την θετική επίδραση στην υγεία και την ευημερία του ανθρώπου, η υιοθεσία ενός κατοικίδιου ζώου μπορεί να επηρεάσει θετικά κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ονομάζεται Ήρα και είναι θηλυκή, μεγάλη σε μέγεθος (πάνω από 25 κιλά) και 10 ετών. Ο αριθμός ηλεκτρονικής της σήμανσης είναι 900164000341511. Η Ήρα είναι κατάλληλη για συμβίωση τόσο με παιδιά όσο και με άλλα ζώα. Είναι στειρωμένη και διαθέτει ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας. Οι έλεγχοι για ερλιχίωση και λεισμανίαση ήταν αρνητικοί.

Η Ήρα ζούσε και φροντιζόταν για πολλά χρόνια σε μια γειτονιά της πόλης. Τώρα, που έχει μεγαλώσει, χρειάζεται ένα σπίτι και μια οικογένεια να της προσφέρει αγάπη και θαλπωρή για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της. Είναι ένα πολύ ήρεμο, τρυφερό και ήσυχο πλάσμα.

Αν ενδιαφέρεστε να δώσετε στην Ήρα ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και φροντίδα, επικοινωνήστε με την Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων για περισσότερες πληροφορίες και για να τον γνωρίσετε. Ας δώσουμε στην Ήρα την ευκαιρία για ένα νέο, αγαπημένο σπίτι!

Ποια είναι η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων

Το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων για την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην πόλη μας. Με μια οργανωμένη προσέγγιση, η ομάδα του Τμήματος επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που ζουν στους δρόμους της πόλης μας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Τμήματος είναι η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, ιδίως των σκύλων και των γατών, προκειμένου να τους παράσχει την κατάλληλη φροντίδα και προστασία. Αυτό περιλαμβάνει την κτηνιατρική εξέταση, τη στείρωση, την ηλεκτρονική σήμανση, και την προσωρινή φιλοξενία τους σε κατάλληλους χώρους, είτε αυτοί είναι το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων είτε σε σπίτια εθελοντών.

Επιπλέον, το Τμήμα ενθαρρύνει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων σύμφωνα με τις νομικές διαδικασίες, προωθώντας την έννοια της φιλοζωίας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για την προστασία των ζώων. Ταυτόχρονα, ολοκληρώνει επιτυχώς προγράμματα ευαισθητοποίησης στα σχολεία και στο ευρύ κοινό σχετικά με τη σημασία της φροντίδας των ζώων και της φιλοζωίας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top