Τρία πανέμορφα μωρά γατάκια αναζητούν μια στοργική οικογένεια για να τα υιοθετήσει – Ας τους προσφέρουμε την ζωή που αξίζουν

Χάθηκε-Βρέθηκε

Τρία πανέμορφα μωρά γατάκια αναζητούν μια νέα, στοργική οικογένεια για να τα υιοθετήσει! Αυτά τα γατάκια έχουν μεγαλώσει με εξαιρετική φροντίδα και ατελείωτη αγάπη από έναν υπερήλικα φιλόζωο, κάτοικο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο αγαπητός αυτός κύριος, παρά την ηλικία του, έχει αφιερώσει χρόνο και φροντίδα για να τα δει να μεγαλώνουν υγιή και χαρούμενα.

Τα γατάκια είναι τώρα έτοιμα να βρουν το παντοτινό τους σπίτι, όπου θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει. Αν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον σε αυτά τα μικρά πλάσματα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2105155009.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και ελπίζουμε να βρεθούν σύντομα οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα τα αγαπήσουν και θα τα φροντίσουν όπως τους αξίζει.

Υιοθεσία Γάτας: Οδηγός για την κατάλληλη προετοιμασία

Βρήκατε μια αδέσποτη γατούλα στον δρόμο ή μικρά νεογέννητα γατάκια και τα φέρατε σπίτι; Η φίλη σας χαρίζει μερικά γατάκια και εσείς θέλετε όσο τίποτα να πάρετε ένα; Η υιοθεσία είναι η ωραιότερη πράξη αγάπης που μπορείτε να κάνετε για ένα ζώο. Το να του δώσετε ένα σπίτι, τροφή και φροντίδα είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Προμηθευτείτε τα αγαθά που χρειάζεστε: Πριν φέρετε στο σπίτι μια γάτα, ετοιμάστε το χώρο σας για την άφιξή της.

Εκτός από τα τρόφιμα που θα χρειαστείτε για τη γάτα σας και την άμμο, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο, ασφαλές περιβάλλον για τον νέο φίλο σας.

Απομακρύνετε ότι είναι επικίνδυνο.

Φροντίστε να διορθώσετε πιθανά εκτεθειμένα καλώδια, να απομακρύνεται δηλητηριώδη φυτά ή μη ασφαλή έπιπλα που θα μπορούσαν να βλάψουν -τραυματίσουν ένα περίεργο ζωηρό γατάκι.

Εάν δε θέλετε να δείτε το γατάκι σας να σκαρφαλώνει για να ανέβει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας ,εξοπλίστε το χώρο σας με τουλάχιστον ένα ονυχοδρόμιο γάτας για αναρρίχηση.

Επίσης μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια ειδικά για τις γάτες αποτελούν για εκείνες ευχάριστη απασχόληση ή να το κάνετε.

Επίσης φροντίστε να βρείτε έναν κτηνίατρο. Το καταφύγιο ή ο οργανισμός διάσωσης μπορεί να έχει ήδη επαφή με κάποιον ή να μπορεί να σας συστήσει.

Εφόσον πάρετε τη γάτα στο σπίτι σας, δώστε της χρόνο και χώρο για να συνηθίσει στα νέο περιβάλλον. Εάν μια γάτα ή γατάκι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αφήστε την ελεύθερη σε έναν ειδικό χώρο στο σπίτι ώστε να χαλαρώσει. Η δυσκολία προσαρμογής διπλασιάζεται εάν στο σπίτι έχετε και άλλες γάτες ή σκύλους. Δημιουργήστε ένα δικό τους δωμάτιο ή μια γωνιά στο σπίτι όπου θα τοποθετήσετε το κουτί άμμου, το φαγητό της, το νερό της και μερικά παιχνίδια, και στη συνέχεια αφήστε τη να έρθει μονή της σε εσάς. Οι περισσότερες γάτες θα γίνουν περίεργες μετά από λίγες ημέρες, αλλά να γνωρίζεται ότι μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να νιώσουν οικεία.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top