Βρέθηκε γατάκι: Ας βοηθήσουμε όλοι να βρει ο Άλεξ την οικογένεια που του αξίζει

Χάθηκε-Βρέθηκε

Σας παρουσιάζουμε τον Άλεξ, ένα γλυκύτατο γατάκι που βρέθηκε μόνο και τρομαγμένο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η διάσωσή του ήταν ένα μικρό θαύμα, καθώς παραλίγο να τον πατήσουν τα αυτοκίνητα. Τώρα, ο Άλεξ χρειάζεται ένα στοργικό σπίτι και μια οικογένεια που θα τον αγαπήσει και θα τον φροντίσει παντοτινά. Ο Άλεξ είναι εξαιρετικά κοινωνικός και αγαπάει την ανθρώπινη επαφή, αναζητά συνεχώς αγκαλιές και χάδια, και θα γίνει η σκιά σας.

ΗΛΙΚΙΑ: περίπου 6 εβδομάδων

Ο Άλεξ έχει ήδη επισκεφτεί τον κτηνίατρο για τον απαραίτητο έλεγχο και έχει αποπαρασιτωθεί, οπότε είναι έτοιμος να βρει το παντοτινό του σπίτι. Είναι το τέλειο γατάκι για όποιον θέλει να προσθέσει αγάπη και χαρά στην καθημερινότητά του.

Εάν ενδιαφέρεστε ή γνωρίζετε κάποιον που θα ήθελε να τον υιοθετήσει, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Η υιοθεσία ενός γατιού είναι μια απόφαση που γεμίζει την καρδιά με αγάπη και το σπίτι με ζωντάνια. Βοηθήστε τον Άλεξ να βρει τη ζεστή οικογένεια που του αξίζει.

Υιοθεσία Γάτας: Οδηγός για την κατάλληλη προετοιμασία

Βρήκατε μια αδέσποτη γατούλα στον δρόμο ή μικρά νεογέννητα γατάκια και τα φέρατε σπίτι; Η φίλη σας χαρίζει μερικά γατάκια και εσείς θέλετε όσο τίποτα να πάρετε ένα; Η υιοθεσία είναι η ωραιότερη πράξη αγάπης που μπορείτε να κάνετε για ένα ζώο. Το να του δώσετε ένα σπίτι, τροφή και φροντίδα είναι η απόδειξη ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Προμηθευτείτε τα αγαθά που χρειάζεστε: Πριν φέρετε στο σπίτι μια γάτα, ετοιμάστε το χώρο σας για την άφιξή της.

Εκτός από τα τρόφιμα που θα χρειαστείτε για τη γάτα σας  και  την άμμο, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο, ασφαλές περιβάλλον για τον νέο φίλο σας.

  1. Απομακρύνετε ότι είναι επικίνδυνο.
  1. Φροντίστε να διορθώσετε πιθανά εκτεθειμένα καλώδια, να απομακρύνεται δηλητηριώδη φυτά ή μη ασφαλή έπιπλα που θα μπορούσαν να βλάψουν -τραυματίσουν ένα περίεργο ζωηρό γατάκι.
  1. Εάν δε θέλετε να δείτε το γατάκι σας να σκαρφαλώνει για να ανέβει πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας ,εξοπλίστε το χώρο σας με τουλάχιστον ένα ονυχοδρόμιο γάτας για αναρρίχηση.
  1. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια ειδικά για τις γάτες αποτελούν για εκείνες ευχάριστη απασχόληση ή να το κάνετε.

Επίσης φροντίστε να βρείτε έναν κτηνίατρο. Το καταφύγιο ή ο οργανισμός διάσωσης μπορεί να έχει ήδη επαφή με κάποιον  ή να μπορεί να σας συστήσει.

Εφόσον πάρετε τη γάτα στο σπίτι σας, δώστε της  χρόνο και χώρο για να συνηθίσει στα νέο περιβάλλον. Εάν μια γάτα ή γατάκι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί αφήστε την ελεύθερη σε έναν ειδικό χώρο στο σπίτι ώστε να χαλαρώσει. Η δυσκολία προσαρμογής διπλασιάζεται εάν στο σπίτι έχετε και άλλες γάτες ή σκύλους. Δημιουργήστε ένα δικό τους δωμάτιο ή μια γωνιά στο σπίτι όπου θα τοποθετήσετε το κουτί άμμου, το φαγητό της, το νερό της και μερικά παιχνίδια, και στη συνέχεια αφήστε τη να έρθει μονή της σε εσάς. Οι περισσότερες γάτες θα γίνουν περίεργες μετά από λίγες ημέρες, αλλά να γνωρίζεται ότι μπορεί να χρειαστεί  λίγος χρόνος για να νιώσουν οικεία.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top