Υπέροχα μωρά γατάκια ψάχνουν το παντοτινό τους σπίτι- Ας τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας

Χάθηκε-Βρέθηκε

Μια μαγική στιγμή συνέβη στις 27/04, όταν 6 γλυκά μωράκια γατάκια γεννήθηκαν μέσα σε έναν κορμό δέντρου! Τώρα που αρχίζουν να εξερευνούν την αυλή, είναι έτοιμα να βρουν το σπιτάκι που θα καλέσουν δικό τους.

Υπάρχουν 3 άσπρα με γκρι γατάκια, 2 τιγρέ και 1 πορτοκαλί. Και αγόρια και κορίτσια – υπάρχουν για όλα τα γούστα!

Αν έχετε όρεξη για χάδια και αγκαλιές, αυτά τα γατάκια είναι έτοιμα να σας προσφέρουν αμέτρητες στιγμές αγάπης. Παρακαλούμε μόνο σοβαρές προτάσεις.

Βρίσκονται στο Παγκράτι. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο: 6945101398.

Ποια είναι η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων

Το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δράσεων για την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην πόλη μας. Με μια οργανωμένη προσέγγιση, η ομάδα του Τμήματος επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς που ζουν στους δρόμους της πόλης μας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Τμήματος είναι η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων, ιδίως των σκύλων και των γατών, προκειμένου να τους παράσχει την κατάλληλη φροντίδα και προστασία. Αυτό περιλαμβάνει την κτηνιατρική εξέταση, τη στείρωση, την ηλεκτρονική σήμανση, και την προσωρινή φιλοξενία τους σε κατάλληλους χώρους, είτε αυτοί είναι το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων είτε σε σπίτια εθελοντών.

Επιπλέον, το Τμήμα ενθαρρύνει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων σύμφωνα με τις νομικές διαδικασίες, προωθώντας την έννοια της φιλοζωίας και ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για την προστασία των ζώων. Ταυτόχρονα, ολοκληρώνει επιτυχώς προγράμματα ευαισθητοποίησης στα σχολεία και στο ευρύ κοινό σχετικά με τη σημασία της φροντίδας των ζώων και της φιλοζωίας.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top