5 παιχνίδια νερού για να παίξετε με τα σκυλιά σας το καλοκαίρι

Χρήσιμα

Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, μπορεί να αναρωτιέστε τι να κάνετε με τον σκύλο σας. Κάνει πολύ ζέστη για να τα βγάλετε έξω να παίξουν για περισσότερο από λίγα λεπτά.

Το να προσπαθείτε να μείνετε μέσα στον κλιματισμό είναι μια συνταγή για μερικά βαριεστημένα κουτάβια και μερικούς τρελούς γονείς κουταβιών! Εδώ είναι 5 παιχνίδια με νερό που μπορείτε να παίξετε με το σκύλο σας αυτό το καλοκαίρι για να τον κρατήσετε διασκεδαστικό και δροσερό!

Γιατί να παίξετε παιχνίδια με νερό με τον σκύλο σας;

Στα πιο ζεστά κλίματα, τα παιχνίδια με νερό μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για καλοκαιρινή διασκέδαση. Θα επιτρέψει στο σκύλο σας να παίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ θα παραμείνει δροσερός. Όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, μπορεί να είναι υπερβολικές και για εσάς για να νιώθετε άνετα.

Σε ορισμένα σκυλιά δεν αρέσει απαραίτητα το κολύμπι, αλλά τα περισσότερα σκυλιά θα βρουν ένα παιχνίδι νερού που θα τους αρέσει. Αυτά τα παιχνίδια δεν απαιτούν πάντα από τον σκύλο σας να βυθιστεί εντελώς στο νερό, ώστε οι πιο αδύναμοι κολυμβητές να μπορούν να τα απολαύσουν είτε ο σκύλος σας απολαμβάνει να σας κυνηγάει είτε να ανακτά μπαστούνια και μπάλες, υπάρχει ένα παιχνίδι νερού γι’ αυτόν! Φυσικά, υπάρχουν επιλογές και για τους κολυμβητές!

Τα παιχνίδια στο νερό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κουράσετε τον σκύλο σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερθέρμανση του σκύλου σας, αν παίζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, το κολύμπι απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από τους σκύλους, οπότε θα τους αφήσει κουρασμένους και χαρούμενους!

Παιχνίδια στο νερό για να παίξετε με τον σκύλο σας αυτό το καλοκαίρι

Απλά ένα απλό παλιό ποτιστήρι είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για καλοκαιρινή διασκέδαση. Μπορεί να προσφέρει στα σκυλιά που είναι λιγότερο πρόθυμα να πάνε για κολύμπι την ευκαιρία να παίξουν και να απολαύσουν το νερό. Τα ποτιστικά που κινούνται είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα σκυλιά που απολαμβάνουν ένα κυνηγητό!

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαδρομή ευκινησίας με ποτιστικό χρησιμοποιώντας πολλαπλά ποτιστικά και λάστιχα. Τοποθετήστε τα σε όλη την αυλή σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε με τον σκύλο σας και να απολαύσετε επίσης ένα παιχνίδι στο νερό! Τρέξτε μέσα από τους ψεκαστήρες μόνοι σας και ενθαρρύνετε τον σκύλο σας να σας ακολουθήσει!

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδι με το νερό χρησιμοποιώντας ένα νεροπίστολο-παιχνίδι. Ενθαρρύνετε τον σκύλο σας να κυνηγήσει το ρυάκι. Αν ζεσταθεί πολύ, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για να τον ψεκάσετε με το λάστιχο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε τα παιχνίδια με νερό πιο φορητά! Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε τους φίλους ή την οικογένειά σας να συμμετάσχουν επίσης σε παιχνίδια νερού!

Μια μικρή πισίνα είναι μια μεγάλη καλοκαιρινή ευκολία για το κουτάβι σας. Η χρήση μιας μικρής πλαστικής πισίνας μπορεί να είναι ωραία για ένα καλό μούλιασμα. Μπορείτε επίσης να πάρετε στο σκύλο σας μια πισίνα που έχει φτιαχτεί ειδικά γι’ αυτόν. Αυτές οι πισίνες τείνουν να είναι πιο ανθεκτικές από τις παιδικές πισίνες. Ανάλογα με το μέγεθος και το ενεργειακό επίπεδο του σκύλου σας, μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια αρκετά μεγάλη για να μπορεί ο σκύλος σας να ξαπλώνει άνετα χωρίς να βυθίζεται το κεφάλι του κάτω από το νερό.

Οι πισίνες είναι ιδανικές για ένα μπάνιο, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πιο διαδραστικό παιχνίδι. Αν ο σκύλος σας διστάζει να μπει μέσα, δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια στην πισίνα. Ασχοληθείτε μαζί τους πλατσουρίζοντας.

Το “ψάξιμο” για λιχουδιές είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να νιώσει ο σκύλος σας άνετα να βάλει το κεφάλι του κάτω από το νερό. Υπάρχουν παιχνίδια που κατασκευάζονται για να περικλείουν μια λιχουδιά στο εσωτερικό τους. Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα αντέξει στο νερό! Μπορείτε να βάζετε το σκύλο σας να ψάχνει για λιχουδιές στην πισίνα του.

Η χρήση του λάστιχου για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι νερού είναι μια άλλη εύκολη επιλογή. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα διαθέσιμο άμεσα! Μπορείτε να μιμηθείτε τις κινήσεις ενός ψεκαστήρα χρησιμοποιώντας το λάστιχο. Μπορείτε να ψεκάσετε το κουτάβι σας για να το δροσίσετε. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε πολλαπλές εργασίες χρησιμοποιώντας το λάστιχο για ένα “παιχνίδι νερού” ενώ κάνετε μπάνιο το σκύλο σας!

Μπορείτε επίσης να πάρετε το σκύλο σας για κολύμπι. Αν είναι πρόθυμο να μπει στο νερό, πιθανότατα θα απολαύσει ένα καλό μπάνιο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος άσκησης και για τους δυο σας!

Όταν εισάγετε το σκύλο σας στο νερό, μην τον αναγκάζετε ποτέ να μπει με το ζόρι. Μερικά σκυλιά ξέρουν ενστικτωδώς να κολυμπούν, αλλά κάποια άλλα όχι. Το φέρετρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα ενθαρρύνετε να μπουν στο νερό χωρίς να τα αναγκάσετε.

Βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας είναι αρκετά δυνατός κολυμβητής για να παίξει στο νερό. Μπορείτε πάντα να τα αφήνετε να παίζουν φέσι στις ρηχές περιοχές όπου μπορούν ακόμα να αγγίζουν. Επίσης, να έχετε το νου σας στα υδάτινα σώματα με παλίρροια. Μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και τα ρεύματα μπορεί να γίνουν πολύ ισχυρά για το σκύλο σας.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις κολυμβητικές ικανότητες του σκύλου σας (και ακόμα και αν είστε), ένα σωσίβιο είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το μέγεθος και τα στυλ που κατασκευάζονται ειδικά για σκύλους για να διαλέξετε. Πολλά καταστήματα κατοικίδιων ζώων διαθέτουν μια ποικιλία που μπορείτε πραγματικά να αφήσετε τον σκύλο σας να δοκιμάσει για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει σωστά! Χαριτωμένο και ασφαλές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να είστε!

Η ψυχαγωγία του κατοικίδιου ζώου σας αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων. Η εύρεση τρόπων για να ασχοληθείτε μαζί τους που να είναι τόσο διασκεδαστικοί όσο και ασφαλείς μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Κατά τη διάρκεια των πιο ζεστών μηνών μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κουράσετε το σκύλο σας χωρίς να το παρακάνετε. Τα παιχνίδια με το νερό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γίνει αυτό.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top