Φροντίδα σκύλου: Πως να απαλλαγείτε από τις έντονες μυρωδιές που αφήνουν τα κατοικίδια σας στο σπίτι

Χρήσιμα

Η μυρωδιά των ούρων σκύλου, σίγουρα είναι κάτι που ενοχλεί τον ιδιοκτήτη. Συγκεκριμένα, διαπερνά τις ίνες του χαλιού και ακόμη και παραμένει στο σκληρό ξύλο και το λινέλαιο.

Το pooch pee χρειάζεται μια ισχυρή λύση για την εξάλειψή του. τόσο οι θεραπείες στο σπίτι όσο και οι χημικές ενώσεις μπορούν να απαλλαγούν από το σπίτι σας από ατυχή ατυχήματα που παραμένουν μακριά μετά το λάθος του κουταβιού σας.

Μυρωδιά σκύλου: Πως να απαλλαγείτε από τις έντονες μυρωδιές

#1
Αναμίξτε μια λύση με νερό και απλό ξύδι για να καθαρίσετε τα χάλια σε λινέλαιο και πατώματα από σκληρό ξύλο. Προσθέστε τρία μέρη νερού σε ένα μέρος ξύδι σε ένα μεγάλο κουβά. Χρησιμοποιήστε μια σφουγγαρίστρα για να διαδώσετε το υγρό διάλυμα στο πάτωμα. Καθαρίστε και αφήστε το να στεγνώσει.

#2
Πέτα χαλιά, κλινοσκεπάσματα και ρούχα που έχουν επισημανθεί με κατούρημα στο πλυντήριο. Ρίξτε 1/4 c. ξύδι μηλίτη μηλίτη στο πλυντήριο και να τρέξει κανονικά. Η μυρωδιά εξαφανίζεται τελείως και το ξύδι μηλίτης μήλου δεν βλάπτει τα υφάσματα σας.

#3
Καλύψτε το κατούρη με χαρτοπετσέτες ή ένα παλιό κουρέλι. Συνδυάστε τρία μέρη νερού και ένα μέρος ξύδι. βγάλτε το σημείο του κατού. Σκουπίστε το σημείο με μια νέα κουβέρτα ή χάρτινη πετσέτα. Μόλις το χαλί στεγνώσει εντελώς, πασπαλίστε την περιοχή με μαγειρική σόδα. Συνδυάστε 1 κουτ. υγρό απορρυπαντικό πιάτων με 3/4 c. υπεροξείδιο του υδρογόνου (3%). Προσθέστε αργά τη λύση πάνω από τη σόδα ψησίματος. Εργαστείτε στην περιοχή με μια βούρτσα και αφήστε την να στεγνώσει. Σκουπίστε το σημείο μακριά.

Πρόληψη: Δεν απαιτείται καθαρισμός

#1
Κυνηγήστε το σκυλί σας ενώ βρίσκεστε στο σπίτι ή, τουλάχιστον, κρατήστε τον φίλο σας σκύλο σε δάπεδα από σκληρό ξύλο ή λινέλαιο. Καθαρίζονται ευκολότερα και διατηρούν λιγότερη οσμή.

#2
Βάλτε τα πετσέτα γύρω από τις περιοχές που το σκυλί σας συνεχίζει να κάνει λάθη.

#3
Κρατήστε το κουτάβι σας έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα για να παρακολουθήσετε τη συμπεριφορά του. Μόλις φτύσει, αφήστε την ξανά στο σπίτι και δώστε της μια θεραπεία για να ενισχύσετε τη συμπεριφορά.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top