Pet keepers: Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός Pet Sitter – Χρήσιμες πληροφορίες

Χρήσιμα

Η χρήση ενός επαγγελματία pet sitter αποφέρει οφέλη τόσο για τα κατοικίδια ζώα όσο και για τους γονείς τους.

Μόλις βιώσετε την εμπειρία της επαγγελματικής φροντίδας κατοικίδιων ζώων στο σπίτι σας, δεν θα ανησυχείτε ποτέ ξανά για το αν θα λείψετε από το κατοικίδιό σας.

Για τα κατοικίδια:

Τα οφέλη για τα κατοικίδια ζώα σας περιλαμβάνουν:

Να παραμένουν στο σπίτι τους σε ένα ασφαλές, προστατευμένο περιβάλλον
Να περιβάλλεται από οικεία αντικείμενα, μυρωδιές και ήχους
Ακολουθεί την κανονική του διατροφή και άσκηση
να έχουν χρόνο για παιχνίδι
Λαμβάνουν αγάπη και προσωπική προσοχή
Διατήρηση ιατρικής περίθαλψης, όταν απαιτείται
Να έχει κάποιον υπεύθυνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
Εξάλειψη του άγχους του ταξιδιού ή ενός άγνωστου περιβάλλοντος
Βοήθεια για την εξασφάλιση καλής υγείας (μη έκθεση σε ασθένειες ή παράσιτα άλλων ζώων)
Για τον γονέα κατοικίδιου ζώου:

Τα οφέλη για εσάς περιλαμβάνουν:

Να γνωρίζετε ότι το κατοικίδιο ζώο σας βρίσκεται σε φροντισμένα, στοργικά χέρια.
Έχοντας την εμπιστοσύνη ότι ο Pet sitter μπορεί να ασχοληθεί με άλλα θέματα – όπως περιποίηση, επισκέψεις σε κτηνίατρο
Εξάλειψη του τραύματος της μεταφοράς και της εγκατάλειψης του κατοικίδιου ζώου σας.
Δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε την οικογένεια, τους φίλους ή τους γείτονες.
Αισθάνεστε ότι το σπίτι σας είναι πιο ασφαλές (με κάποιον που μπαινοβγαίνει αρκετές φορές την ημέρα)
Δεν είναι όλοι οι νταντάδες κατοικίδιων ζώων ίσοι, ούτε όλοι επαγγελματίες. Κατά την πρόσληψη ενός pet sitter, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό άτομο για να φροντίσει το αγαπημένο σας ζώο.

Πού να ψάξετε για να βρείτε έναν Pet Sitter κοντά σας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν καταπληκτικό pet sitter για το σκύλο ή τη γάτα σας είναι να ζητήσετε συστάσεις από ανθρώπους που εμπιστεύεστε: φίλους, συγγενείς, γείτονες, ή τον κομμωτή ή τον κτηνίατρο του κατοικίδιου σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με γείτονες μέσω ιστότοπων, οι οποίοι προσφέρουν διαδικτυακές κοινότητες όπου οι άνθρωποι μοιράζονται συστάσεις για τοπικές επιχειρήσεις.

Ένας ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να εντοπίσετε επαγγελματίες νταντάδες κατοικίδιων κοντά σας είναι να επισκεφθείτε ιστοσελίδες για νταντάδες κατοικίδιων. Εκεί μπορείτε να δείτε τα προφίλ των pet sitters στην περιοχή σας μαζί με το πόσο χρεώνουν, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις κριτικές πελατών.

6 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν ψάχνετε για Pet Sitter

Αφιερώνοντας χρόνο για να καταλάβετε τι είναι σημαντικό για εσάς σε έναν pet sitter θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς και το κατοικίδιό σας. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας καθώς εξετάζετε τις επιλογές σας για τη φύλαξη κατοικίδιων ζώων:
1. Ειδικότητα

Οι sitters μπορεί να ειδικεύονται σε ορισμένους τύπους κατοικίδιων ζώων. Ορισμένοι μπορεί να προτιμούν μικρά ή μεγάλα σκυλιά ή να παρακολουθούν μόνο γάτες ή μικρά ζωάκια. Άλλοι μπορεί να έχουν ταλέντο στο δέσιμο με ηλικιωμένους σκύλους ή να είναι ενθουσιασμένοι με το χειρισμό κουταβιών. Αν δεν το αναφέρουν στο διαδικτυακό τους προφίλ, ρωτήστε με τι είδους ζώα έχει εμπειρία ο sitter.
2. Τοποθεσία

Ένας βασικός παράγοντας για την επιλογή κάποιου είναι αν θέλετε ο sitter να έρθει στο σπίτι σας ή αν είστε πρόθυμοι να πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας στο δικό του. Εάν έχετε πολλά κατοικίδια που χρειάζονται φροντίδα, είναι συχνά πιο εύκολο να έχετε έναν pet sitter να μένει στο σπίτι σας. Αλλά κατά τα άλλα, είναι θέμα προσωπικής προτίμησης.

“Το να έρχεται κάποιος και να μένει στο σπίτι σας κρατάει το σκύλο σας στη ρουτίνα του και μπορεί να είναι λιγότερο αγχωτικό”, σημειώνει η Ellis. “Από την άλλη, κάποια κουτάβια λατρεύουν να παίζουν με άλλα σκυλιά και μπορεί πραγματικά να τους αρέσει να περνούν χρόνο σε ένα άλλο σπίτι όπου υπάρχει μια αγέλη για να κάνουν παρέα”.
3. Χώρος

Αν αφήνετε το σκύλο σας στο σπίτι του pet sitter, επιλέξτε ένα σπίτι που έχει παρόμοιο σκηνικό με το δικό σας. Για παράδειγμα, αν ο σκύλος σας έχει συνηθίσει να έχει πίσω αυλή για να τρέχει, τότε επιλέξτε έναν pet sitter που έχει περιφραγμένη αυλή. Αν όμως ο σκύλος σας ζει σε διαμέρισμα, το να αφήσετε το κουτάβι σας σε ένα άλλο διαμέρισμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
4. Ιατρικές ανάγκες

Έχει το κατοικίδιό σας ιατρικές ανάγκες; Αν ναι, αναζητήστε pet sitters που είναι κτηνίατροι, κτηνιατρικοί τεχνικοί ή που έχουν εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες για κατοικίδια ζώα. Θέλετε το άτομο που προσέχει τη γάτα ή το σκύλο σας να έχει εμπειρία στην παροχή του επιπέδου φροντίδας που χρειάζεται το κατοικίδιό σας, όπως η χορήγηση χαπιών ή η χορήγηση ενέσεων.
5. Υπηρεσίες

Εάν το σκυλάκι σας χρειάζεται λίγο χρόνο για να ζεσταθεί με τους νέους ανθρώπους, επιλέξτε έναν Pet sitter που προσφέρει υπηρεσίες περιπάτου σκύλου καθώς και εποπτεία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον pet sitter να έρθει μερικές φορές για βόλτα και παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, το κουτάβι σας θα είναι εξοικειωμένο με την σίτερ μέχρι να φύγετε για διακοπές.
6. Επικοινωνία

Ορισμένοι pet sitters είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχουν φωτογραφίες και ενημερώσεις βίντεο του κατοικίδιου ζώου σας όσο εσείς λείπετε. Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, ρωτήστε τους pet sitters αν το κάνουν τακτικά. “Αυτή η επικοινωνία σας δίνει το κεφάλι σας ήσυχο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας περισσότερο, γνωρίζοντας ότι και το κατοικίδιό σας διασκεδάζει”, λέει η Ellis.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top