Ψυχολογικό τεστ: Το πρώτο ζώο που βλέπεις στην εικόνα σου αποκαλύπτει την πιο βαθιά σου ανασφάλεια

by Δήμητρα Τουρλίδα

Το πρώτο ζώο που βλέπεις στην εικόνα σου αποκαλύπτει την πιο βαθιά σου ανασφάλεια. Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε κάνει να αμφισβητήσεις πράγματα που νόμιζες ότι ξέρεις για τον χαρακτήρα σου και θα σου αποκαλύψει την πιο καλά κρυμμένη ανασφάλεια σου. Τι λες αντέχεις;

To πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν κοιτάτε κάτι, συνήθως είναι αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Σ’ αυτό αντικατοπτρίζονται οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει, οι φόβοι, οι κρυφές επιθυμίες σας.

Με αυτό το τεστ, θα φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψετε τη μεγαλύτερή σας ανασφάλεια – ίσως εκπλαγείτε.

Δείτε την παρακάτω εικόνα, λοιπόν. Και κρατήστε αυτό που βλέπετε πρώτο.

Αποτελέσματα:
Ζέβρες

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε, είναι πολλές ζέβρες, τότε είστε χαρισματικοί κι αισθάνεστε άνετα όταν ανήκετε σε μία ομάδα. Φοβάστε τη μοναξιά, η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια βρίσκεται στον χαρακτήρα σας. Δεν νιώθετε αρκετά σίγουροι πως μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν.

Λιοντάρι

Αν το πρώτο πράγμα που είδατε είναι ένα λιοντάρι, είστε φοβερά εγωιστές και το γνωρίζετε καλά. Πιστεύετε πως είστε καλύτεροι από τους γύρω σας, δε δέχεστε τις απόψεις τους. Δεν είστε, όμως, όσο σίγουροι θέλετε να φαίνεστε. Νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια για τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων, βαθιά μέσα σας πιστεύετε ότι δε θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Ένα πουλί επάνω σε μία ζέβρα

Αν προσέξατε το πουλί που κάθεται επάνω στη ζέβρα, δίνετε σημασία στη λεπτομέρεια. Είστε αντικειμενικοί, σας αρέσει η τάξη. Πιστεύετε, όμως, ότι χωρίς την οργάνωση, απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Δεν εμπιστεύεστε την κρίση και τον αυθορμητισμό σας.

Λιοντάρι και ζέβρες, μαζί

Αν είδατε ταυτόχρονα το λιοντάρι και τις ζέβρες, είστε πολύ σωστοί multitaskers. Έχετε ηγετικές τάσεις, μπορείτε να διαχειριστείτε τις προκλήσεις. Φοβάστε, όμως, ότι θα πληγωθείτε τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Μεγαλύτερή σας ανασφάλεια,  είναι η ευάλωτη πλευρά σας την οποία κρύβετε καλά.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr