Συγκινητική πράξη: Αυτό το κατάστημα παπουτσιών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για αυτό που κάνει

by Μυρσίνη Καραμαούνα
αδέσποτοι σκύλοι

Αυτό το κατάστημα επιτρέπει στα αδέσποτα σκυλιά να προστατεύονται από τις έντονες βροχοπτώσεις και να κοιμούνται ήσυχα μέσα στο κατάστημα.

Στο κατάστημα παπουτσιών “Juliancito”, στην Οαχάκα του Μεξικού, που βρίσκεται στην αγορά τροφίμων, τραβήχτηκε αυτή η όμορφη φωτογραφία που έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κατάστημα επιτρέπει στα αδέσποτα σκυλιά να προστατεύουν τις βαριές βροχές και να κοιμούνται ήσυχα στο χώρο.

Οι δραστικές κλιματικές αλλαγές είναι πολύ συχνές σε αυτή την περιοχή και όπως επηρεάζουν τους ανθρώπους, έτσι επηρεάζουν και τα ζώα.

Το κρύο ήταν τόσο έντονο και απροσδόκητο σε αυτή την πόλη που τα αδέσποτα ζώα αναζητούν καταφύγιο.

Η Garras Y Patas Conectando Amor A.c. δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook:
“Σήμερα ήταν μια βροχερή μέρα και έτσι δύο κουτάβια βρίσκουν καταφύγιο σε μια επιχείρηση. Ενώ σε άλλα καταστήματα τα βγάζουν έξω επειδή είναι “βρώμικα σκυλιά” το κατάστημα παπουτσιών ‘Juliancito’ αποτελεί παράδειγμα.

Δύο κουτάβια βρίσκουν καταφύγιο σε μια επιχείρηση του δρόμου των εμπόρων στο κέντρο εφοδιασμού

Αφού η τρυφερή εικόνα έγινε viral, εκατοντάδες άνθρωποι επαίνεσαν το κατάστημα για την αγάπη που έδειξε προς τα ζώα.

“Οι καλές πράξεις γίνονται viral, το κατάστημα παπουτσιών εκτιμά τον έπαινο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά χωρίς αμφιβολία κάτι που θα τους γέμιζε μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να αποκτήσουν οικογένεια, να τα υιοθετήσουν”

“Τον Lucho και τον φίλο του τους βλέπουμε στο δρόμο των εμπόρων- στο κέντρο εφοδιασμού, επιβιώνουν με τα απορρίμματα και μερικές φορές αν κάποιος τους δώσει λίγο νερό και φαγητό τρώνε καλύτερα. Βοηθήστε μας να τους βρούμε ένα σπίτι, ώστε η αγάπη μας να αντανακλάται εκεί που μεγαλώνουν οι πράξεις μας”.

Το παρόν πόνημα καθώς και όλα τα άρθρα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petkeepers.gr! Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αναδημοσίευση τους δίχως ενεργό σύνδεσμο παραπομπής(ενεργή πηγή) και συνεπάγεται τις αντίστοιχες νομικές κυρώσεις.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr