Απίστευτη μεταμόρφωση: Η Adalia γίνεται αγνώριστη με τη δύναμη της αγάπης και της φροντίδας

Φιλοζωικά νέα

Η εμφάνιση ενός ζώου ή ανθρώπου συχνά αντικατοπτρίζει το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση της αγάπης και της φροντίδας σε αυτό.

Μια εικόνα πριν και μετά μαρτυρά ότι, με την κατάλληλη φροντίδα, ένας σκύλος μπορεί να μεταμορφωθεί και να ανακτήσει τη ζωηρότητά του.

Όπως σωστά υπογραμμίζει ο φιλοζωικός σύλλογος για την προστασία αδέσποτων ζώων «Make it Pawsible», η φροντίδα, η αγάπη και η ενσυναίσθηση μπορούν να αλλάξουν ζωές.

Η Adalia, αυτό το υπέροχο κορίτσι, είναι ένα παράδειγμα αυτής της μεταμόρφωσης. Αν και αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, με την κατάλληλη θεραπεία και φροντίδα, τώρα είναι σε άριστη κατάσταση και εκπέμπει αίγλη.

Επίσης, το Bonny and Yohan Pet Grooming την φρόντισε και την ανανέωσε, κλέβοντας τις καρδιές και τα βλέμματα όλων.

Οι εθελοντές την έσωσαν από την Αλίαρτο Βοιωτίας τον περασμένο Οκτώβριο, και οι διαφορές από τότε είναι εντυπωσιακές. Τώρα, αυτή η θαυματουργή οντότητα ψάχνει ένα σπίτι. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Make it Pawsible.

Οφέλη του να έχεις ένα σκύλο

Αγάπη χωρίς όρους. Συντροφικότητα. Συνεχής ψυχαγωγία. Οι περισσότεροι από εμάς τους λάτρεις των σκύλων γνωρίζουμε ότι η ζωή είναι καλύτερη με έναν σκύλο. Το να περνάτε χρόνο με σκύλους κάνει θαύματα για την υγεία και ευεξία σας. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η κατοχή ενός σκύλου σας κάνει καλό σωματικά και συναισθηματικά. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο ευτυχισμένους και υγιείς. Μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε μια κρίση και μπορούν ακόμη και να σας βοηθήσουν να βρείτε ραντεβού. Αυτά είναι 10 οφέλη από την ιδιοκτησία ενός σκύλου:

  1. Τα σκυλιά μας κάνουν να νιώθουμε λιγότερο μόνοι
  2. Τα σκυλιά κάνουν καλό στην καρδιά σας
  3. Τα σκυλιά σας βοηθούν να σταματήσετε να αγχώνεστε
  4. Οι σκύλοι μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε περιόδους κρίσης
  5. Οι σκύλοι σας ενθαρρύνουν να κινηθείτε
  6. Τα σκυλιά σας κάνουν πιο ελκυστικούς
  7. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο κοινωνικούς
  8. Τα σκυλιά είναι «φτιαγμένα» για να είναι ακαταμάχητα
  9. Τα σκυλιά μας κάνουν πιο ευτυχισμένους
  10. Τα σκυλιά μπορούν να έχουν θετικές επιδράσεις στους ηλικιωμένους

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top