Μπράβο για την ιδέα: Ο Δήμος Γλυφάδας απέκτησε υπερσύγχρονο όχημα για τη μεταφορά αδέσποτων

Η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας για το νέο του απόκτημα μας έκανε να χαμογελάσουμε πλατιά, εμάς και όλους τους ζωόφιλους.

Η ανακοίνωση

Δήμος Γλυφάδας, όπως ενημέρωσε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, απέκτησε ένα πλήρως οργανωμένο και υπερσύγχρονο αυτοκίνητο με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την περισυλλογή, μεταφορά και φροντίδα των τετράποδων κατοίκων της περιοχής.

Η κ. Μηλιαρέση αναφέρει:

«Ένας ακόμα στόχος πραγματοποιήθηκε!

Έχουμε πια στο Δήμο μας ένα πλήρως οργανωμένο όχημα, με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για την περισυλλογή, μεταφορά και φροντιδα των τετράποδων κατοίκων της Γλυφάδας μας!

Μπράβο στον Δημο!

Πλήρως επανδρωμένο, με οδηγό και υπάλληλο τη Μαρία, ειδικά εκπαιδευμένη με πολλά χρόνια εθελοντική προσφορά και προϋπηρεσία.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μας παρέχει απλόχερα όποια βοήθεια και στήριξη χρειάζονται τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς της πόλης μας.

Έρχονται κι άλλες δρασεις με σκοπό τη μείωση των αδέσποτων γατών μέσω των στειρώσεων και γενικότερα την ευζωία όλων.

Οι σκύλοι, με την πολύτιμη στήριξη, την πολύχρονη προσπάθεια και την εξαιρετική δουλεια του ΣΠΑΖ είναι υπό ελεγχο, με αποτέλεσμα να μη βλέπεις αδέσποτους στη Γλυφάδα.

Το μεγάλο στοίχημα που χρειάζεται η βοήθεια ΟΛΩΝ μας είναι να βρίσκονται οικογένειες και να έχουν μια στο εξής όμορφη ζωή χωρίς εγκατάλειψη, πείνα και πόνο.

Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ. Καθημερινά εγκαταλείπονται σκύλοι όπου νάναι από τέρατα με δύο πόδια.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί!»

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr