Διχάζει το διαδίκτυο: Καλλιστεία κουταβιών στις ΗΠΑ με νικητή το πιο καλοντυμένο σκυλάκι

by Δήμητρα Τουρλίδα

Υπάρχουν στιγμές που το διαδίκτυο διχάζει τις απόψεις και προκαλεί έντονες συζητήσεις. Ένα από αυτά τα θέματα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις είναι ο διαγωνισμός καλλιστείας κουταβιών στις ΗΠΑ , με κριτήριο τον καλύτερο ντύσιμο. Παρά το γεγονός ότι η ιδέα ενός διαγωνισμού καλλιστείας για σκυλάκια μπορεί να φανεί αστεία και αθώα, η πραγματικότητα είναι ότι αυτός ο διαγωνισμός έχει διχάσει την διαδικτυακή κοινότητα. Από τη μία, υπάρχουν οι θαυμαστές του διαγωνισμού που βρίσκουν αυτή την εκδήλωση διασκεδαστική και αθώα, ενώ από την άλλη, υπάρχουν κριτικοί που θεωρούν τον διαγωνισμό ως ένα παράδειγμα περιστατικού υπερβολικής ανθρωποκεντρικής προσέγγισης στον κόσμο των ζώων.

Σε έναν ζωολογικό κήπο στο Περού, οι άνθρωποι έβλεπαν νέα μωρά ζώα. Και στην Καλιφόρνια έγινε ένας διαγωνισμός για χαριτωμένα και κομψά κουτάβια. Σε μια πόλη που ονομάζεται Σαν Ντιέγκο, έγινε μια μεγάλη εκδήλωση όπου όλα τα κουτάβια μπορούσαν να προσπαθήσουν να ονομαστούν το πιο καλοντυμένο σκυλί.

Φορούν στα ζώα φανταχτερά ρούχα

Όταν οι άνθρωποι φορούν ωραία και φανταχτερά ρούχα, έχουν ωραία αξεσουάρ και είναι χαρούμενοι, κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι μέρος αυτού που κάνουν.

Σε ένα ειδικό πάρτι για σκύλους, η Beechy, μια όμορφη τεριέ του Γιορκσάιρ με το δικό της αυτοκίνητο, στέφθηκε ως η σκυλίτσα βασίλισσα, όπως και σε σχολικό χορό.

Ο Bear κέρδισε το βραβείο Doggy King επειδή φαινόταν πολύ ωραίος με το μπλε ντύσιμο και το χρυσό στέμμα του.

Οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα ζώα και οι γάτες δεν είναι κακοί με κανέναν λόγω του χρώματος του δέρματός τους. Έχουν επίσης έναν διαγωνισμό για να δουν ποιος έχει την πιο φανταχτερή ντυμένη γάτα.

Την Ημέρα της Μητέρας, μπορούμε να το γιορτάσουμε αφήνοντας τους ανθρώπους να δουν χαριτωμένα μωρά ζώα στο ζωολογικό κήπο στο Περού.

Ο ζωολογικός κήπος διοργανώνει ένα πάρτι για τα ζώα που αρέσουν περισσότερο στους ανθρώπους και θέλουν οι επισκέπτες να έρθουν να δουν τα νέα μωρά που γεννήθηκαν εκεί και να έρθουν πολύ κοντά τους.

Όλα τα μωρά ζώα είναι χαριτωμένα, αλλά το μωρό καγκουρό ήταν το πιο χαριτωμένο και τράβηξε την περισσότερη προσοχή.

Για να είμαστε δίκαιοι με όλα τα νέα μωρά, πολλές φωτογραφίες τραβήχτηκαν από μια μικρή μαϊμού, μια λάμα και ένα μικροσκοπικό νεροβούβαλο.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr