Δώρο καρδιάς: Ανάπηρος σκύλος στην Κρήτη λαμβάνει αναπηρικό αμαξίδιο και ακολουθεί τον κηδεμόνα του παντού

 Από το μακρινό για την Κρήτη , Ίλιον, ένας ευγενικός άνθρωπος αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή ενός ανάπηρου σκύλου. Με αφοσίωση και εφευρετικότητα, κατασκεύασε ένα αμαξίδιο που θα επέτρεπε στον τετράποδο φίλο του να ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του στα χωράφια. Η καρδιά του καταπληκτικού αυτού ανθρώπου, γεμάτη αγάπη και ανθρωπιά, οδήγησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης που ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης φροντίδας ζώων. Με την αποστολή του αμαξιδίου αυτού από το Ίλιον προς την Κρήτη, ανάψανε νέες ελπίδες και δημιουργήθηκε ένα παράδειγμα αξιοθαύμαστης ανθρωπιάς και αφοσίωσης προς τον ζωικό κόσμο.

Η ιστορία του σκύλου στην Κρήτη

Μόλις το έμαθε ο Βασίλης Τσιγκούρας, έφτιαξε αυτό το αναπηρικό καροτσάκι. Ο Ρούντι, που ήταν πολύ μεγάλος για να ακολουθήσει το αφεντικό του στα χωράφια, παραδόθηκε σε έναν φιλόζωο που φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια στο Ίλιον.

Αυτός αποφάσισε να φτιάξει ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο και να το στείλει δωρεάν στην Κρήτη, ώστε ο Ρούντι να μπορεί να ακολουθεί το αφεντικό του. Ο σκύλος με το όνομα Ρούντι, ο οποίος σήμερα είναι 19 ετών, δυσκολευόταν πολύ να μετακινηθεί τους τελευταίους έξι μήνες. Ο ιδιοκτήτης του, ο Μανώλης, σηκώνει τον ηλικιωμένο σκύλο στα πίσω πόδια του και τον πηγαίνει βόλτα κάθε μέρα.

Η ιστορία του Ρούντι έφτασε στον Βασίλη Τσιγκούρας από το Ηράκλειο μέσω ενός βίντεο στο διαδίκτυο. Αφού άκουσε για τους δύο “φίλους” από το Ηράκλειο, έφτιαξε μέσα σε δύο μέρες ένα αναπηρικό καροτσάκι για τη Ρούντι και το έστειλε δωρεάν στην Κρήτη.

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr