Δυσάρεστα νέα από την Θεσσαλονίκη: Φιλοζωική μηνύει άνδρα που φαίνεται να χτυπά άγρια τον σκύλο του

by Δήμητρα Τουρλίδα

Η βία κατά ζώων είναι ένα εξαιρετικά ανησυχητικό φαινόμενο που προκαλεί ανατριχίλα και αγανάκτηση σε πολλούς ανθρώπους. Το πρόσφατο περιστατικό που ανέδειξε έναν άνδρα να κακοποιεί έναν αθώο σκύλο σε ένα βίντεο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, προκάλεσε αίσθηση θυμού και αγανάκτησης.

Η καταγγελία της φιλοζωικής

Σε αντίδραση σε αυτήν την απάνθρωπη πράξη, ένας εκπρόσωπος ενός φιλοζωϊκού σωματείου στην περιοχή αποφάσισε να αναλάβει δράση. Καταθέτοντας μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά, αυτός ο εκπρόσωπος φιλοζωϊκού σωματείου επιθυμεί να διασφαλίσει ότι ο άνδρας θα αντιμετωπίσει τις νομικές συνέπειες των πράξεών του.

Η μήνυση αναδεικνύει την ανάγκη να προστατεύονται τα ζώα από βάναυση μεταχείριση και να εφαρμόζονται οι αναγκαίοι νόμοι για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Παράλληλα, αναδεικνύεται η σημασία των οργανώσεων φιλοζωίας και των ατόμων που αγωνίζονται για την προστασία όλων ων ζώων. 

Το ανατριχιαστικό βίντεο

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοζωική ομάδα στο Facebook, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει με ξύλο ένα σκύλο σε υπαίθριο χώρο, στον οικισμό των Λουτρών του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr