Δυσάρεστα νέα: Δεν τα κατάφερε η γνωστή αδέσποτη γατούλα Ροζαλίτσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

by Έφη Αθανασίου

Πριν από λίγες μέρες, η αδέσποτη γατούλα Ροζαλίτσα, χτυπήθηκε πιθανόν από αυτοκίνητο στην περιοχή των Εξαρχείων. Μετά από προσπάθειες και περίθαλψης, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ήταν η αγαπημένη της γειτονιάς

Η 11χρονη Ροζαλίτσα ζούσε και φροντιζόταν στην αυλή του μαγαζιού Ροζαλία και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους θαμώνες-και όχι μόνο. Σπάνια έβγαινε εκτός μαγαζιού.

Όμως το κακό έγινε. Γιατί όσο και να φροντίζουμε και να αγαπάμε ένα αδέσποτο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή. Άλλωστε έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος όρος ζωής των αδέσποτων ζώων είναι 2-3 χρόνια.

Η γατούλα ήταν μέσα στα αίματα. Η κ. Νεκταρία Χαριτάκη τη μετέφερε αμέσως στο γιατρό. Εκτός όμως από το χτύπημα η γάτα είχε και πρόβλημα υγείας αφού τα νεφρά της ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, μόλις ενημερώθηκε ότι η γάτα είναι στον κτηνίατρο θα πήγαινε να τη δει και θα αναλάμβανε όλα τα έξοδα νοσηλείας της. Οι ευχές όλων ήταν να τα καταφέρει και να επιστρέψει και πάλι στα αγαπημένα της μέρη, με τον κόσμο που τη φρόντιζε.

Δυστυχώς όμως στάθηκε άτυχη. Η Ροζαλίτσα δεν τα κατάφερε. Έδωσε μάχη αλλά δεν την κέρδισε.

Δείτε φωτογραφίες της Ροζαλίτσας

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr