Ευχάριστα νέα: Ορφανά μικρά λιονταράκια βρίσκουν νέο σπίτι σε καταφύγιο ζώων

Φιλοζωικά νέα

Αυτά τα μικρά λιονταράκια του βουνού κάνουν τώρα ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα το νέο τους σπίτι, αφού μεταφέρθηκαν εκεί μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή τους.  Ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα φιλοξένησε ένα ζευγάρι ορφανών μικρών λιονταριών του βουνού.

Η μητέρα τους πέθανε σε τροχαίο ατύχημα

Το Southwest Wildlife Conservation Center στο Scottsdale παρέλαβε τα αξιολάτρευτα μικρά αφού η μητέρα τους χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από όχημα. Προσπάθησε απεγνωσμένα να επιστρέψει στα μικρά της, αλλά πέθανε μόλις τα έφτασε.

Τα ορφανά λιοντάρια ήταν μόλις εβδομάδων όταν μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο και λαμβάνουν φροντίδα στο νέο τους σπίτι για πάντα. Τα μικρά ζουν σήμερα σε ένα ευρύχωρο εσωτερικό κλουβί και είναι εμβολιασμένα και προστατευμένα από τις ακραίες θερμοκρασίες.

Αυτά τα μικρά λιονταράκια του βουνού κάνουν τώρα ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα το νέο τους σπίτι μετά…

Αυτά τα μικρά λιονταράκια του βουνού κάνουν τώρα ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα το νέο τους σπίτι, αφού μεταφέρθηκαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή τους (Southwest Wildlife Conservation Center).
Καθώς τα νεαρά λιοντάρια κάνουν το Southwest Wildlife Conservation Center το μόνιμο σπίτι τους, το κέντρο ζητά επίσης τη βοήθεια του κοινού για να τους δώσει όνομα, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει δωρεές για τη φροντίδα τους.

Σύμφωνα με το καταφύγιο, η ομάδα φροντίδας των ζώων ελπίζει ότι ο διαγωνισμός ονοματοδοσίας θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τα ζωτικής σημασίας κεφάλαια που απαιτούνται για τη φροντίδα και την υποστήριξη της ανάπτυξης του ζώου.
“Δεν θα εκπαιδεύσει μόνο το κοινό, αλλά και θα συγκεντρώσει τα αναγκαία κεφάλαια για αυτά τα ζώα και για όλα όσα κάνουμε.Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας, βοηθώντας στην ανατροφή και αποκατάσταση των δύο μικρών ζώων εδώ στο Southwest Wildlife Conservation Center”, δήλωσε η Linda Searles, ιδρύτρια και διευθύντρια του κέντρου.

Πνευματικά δικαιώματα 2023 KPHO μέσω της Gray Media Group, Inc. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top