Ευχάριστα νέα: Σώθηκε ο σκύλος που πετάχτηκε από την γέφυρα σε κάδο απορριμμάτων

Φιλοζωικά νέα

Δεν μπορούμε ποτέ να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι κάνουν τόσο σκληρά πράγματα στα ζώα, αλλά είμαστε τυχεροί που τόσοι πολλοί άνθρωποι βλέπουν κάτι και μας ειδοποιούν”. Οι υπεύθυνοι της Υπηρεσίας Ζώων της κομητείας Όραντζ αναφέρονται σε ένα σκύλο, ένα θηλυκό τεσσάρων ετών, που πετάχτηκε από ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα σε μια γέφυρα στη Φλόριντα τις τελευταίες ημέρες: “Κάποιος πέταξε μια πλαστική σακούλα από ένα κινούμενο αυτοκίνητο στη γέφυρα”, έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook.

Ένα καταφύγιο ζώων βρισκόταν σε κοντινή απόσταση

Ο οδηγός του κινούμενου αυτοκινήτου πέταξε την πλαστική σακούλα μέσα στην οποία βρισκόταν ο ζωντανός σκύλος και το νεαρό σκυλί επέζησε από θαύμα από την πτώση από τη γέφυρα ύψους πέντε μέτρων.

Η αστυνομία στην κομητεία Όραντζ της Φλόριντα έλαβε αναφορά από μάρτυρα που είδε κάποιον να πετάει έναν πλαστικό κάδο από τη γέφυρα ενώ έβγαζε βόλτα το σκυλί.

Οι αρχές έκαναν ανακατατάξεις και έψαχναν για 30 λεπτά πριν ο σκύλος προσγειωθεί κοντά στη γέφυρα

‘Οι αστυνομικοί και οι βοηθοί μας έπρεπε να διακινδυνεύσουν τον τραυματισμό τους για να κατέβουν από το απότομο ανάχωμα. Ωστόσο, κατάφεραν να διασώσουν την Daisy με ασφάλεια. Τους ευχαριστούμε για τη γενναιότητά τους και τη γρήγορη ανταπόκρισή τους”, αναρτήθηκε στο Facebook.

Στην αναρτημένη φωτογραφία φαίνεται η σκυλίτσα να κοιτάζει από ψηλά το σημείο όπου προσγειώθηκε και ένας εργαζόμενος στη διάσωση ζώων να τη χαϊδεύει.

Ο τετράχρονος σκύλος, που ονομάστηκε Ντέιζι από τις τοπικές αρχές, διασώθηκε και τέθηκε υπό τη φροντίδα των υπαλλήλων της κομητείας. Καθώς η τοποθεσία όπου εγκαταλείφθηκε η Daisy βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το καταφύγιο, οι αρχές προσπαθούν ακόμη να βρουν τον λόγο πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την Daisy σε φροντίδα.

«Δεν θα καταλάβουμε ποτέ γιατί οι άνθρωποι προκαλούν τόσο σκληρά τραύματα στα ζώα, αλλά νιώθουμε τυχεροί που οι κάτοικοι καταγγέλουν τέτοια περιστατικά».

Όλες οι Ειδήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ροή Ειδήσεων

To top