Ελπίζουμε να γίνει καλά: Μάχη για τη ζωή της δίνει η αλεπουδίτσα που βρέθηκε πυροβολημένη σε χαράδρα

by Έφη Αθανασίου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει η μικρή αλεπουδίτσα την οποία βρήκαν σε άσχημη κατάσταση, σε μια χαράδρα στην περιοχή του Φιλύρου της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιωάννης Καζλάρης, όπως αναφέρει ο ίδιος, είχε βγάλει τα σκυλιά του βόλτα όταν 500 μέτρα από το σπίτι του στο Φίλυρο εντόπισε σε μια χαράδρα μια ματωμένη αλεπουδίτσα, η οποία ήταν πεσμένη κάτω.

Φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει το ζώο εκεί γιατί δεν θα είχε κανένα μέλλον. Ήδη ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου. Κατέβηκε στη χαράδρα και την πήρε. Στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του τη μετέφερε στη Δράση για την Άγρια Ζωή/ Action for wildlife. Η αλεπουδίτσα ήταν πυροβολημένη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις! Εγώ πάλεψα….. Σειρά σου να παλέψεις και εσύ! Δεν σε προσπέρασα… Αμέσως έτρεξα! Το χρέος μου το έκανα! Κάνε μου και εσύ ένα δώρο ρε Αλεπουδάκι να βγεις νικήτρια από αυτή τη μάχη.

Αν μου κάνεις αυτό το δώρο, με λουρί θα σε φέρω σπίτι και θα σου κάνω το μεγαλύτερο τραπέζι!… Από φρούτα μέχρι κρεατικά!… Υπέροχα πλάσματα, με κοιτούσε μέσα στα μάτια σαν κάτι να μου έλεγε…. Τα μάτια της δακρυζαν! Με άφησε να την πλησιάσω στο στόμα της να δω αν έχει αιμορραγία! Με έγλειψε! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»

pet_keepers_logo
@2023 – Petkeepers.gr